Προς το περιεχόμενο

samsung galaxy s3 i9300 wifi turn of

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδεια..εχω το εν λογω κινητο και απερνογοποιητε το wifi το ενεργοποιηω  και  αμεσως απενεργοποιητε.μου εχουν πει οτι σε πρωτη φαση πρεπει να αναβαθμισω το λογισμικο του και δεν ξερω πως..μηπως μπορειτε να βοηθεισετε??πως κανουμε update???

αν δεν ειναι απο αυτο θα ειναι θεμα hardware ic wifi αλλαγη..

αλλα σε πρωτη φαση ας δοκιμασω μηπως διορθωθει με αναβαθμιση...

αν μπορειτε να βοηθησετε θα το εκτιμησω πολυ.

Υ.Γ.

το φορματ δεν βοηθησε σε τιποτα.το εχω κανει πολλες φορες

Δημοσ.

Θέλει αναβάθμιση και πρακτικά σε "εκβιάζει" με διάφορα τέτοια κουλά. Εμένα μου άνοιγε μονίμως το Wifi και μόλις το έκλεινα, ξανάνοιγε, σε Samsung 9070 (S advance). Aπο το pc κατεβάζεις μια εφαρμογή της Samsung, και κάνεις απο εκεί update. Υπόψειν μετά θα κολλάει γιατί δεν θα το σηκώνει.

Ο λόγος που τώρα έχω iPhone... Δυστυχώς.

Δημοσ.

Σαν πρώτη φάση βγάλε την μπαταρία για 30" δευτερόλεπτα και μετά ξανά βάλε την.

Το επίσημο uprdate του i9300 είναι μέχρι την 4.3 που προαναφέρθηκε.

Μετά από εκεί και πέρα επειδή είναι παλιό το κινητό το μόνο που μπορείς να του κάνεις είναι ένα ρουταρισμενα να του περάσεις και μια recovery και να του φλασαρης την τελευταία custom rom που υπάρχει για να πάρει τα πάνω του το κινητό.

Βέβαια όλα αυτά που σου λέμε μπορει να σου φαίνονται ακαταλαβίστικα μιας και βλέπω ότι ούτε πώς κάνουμε το update δεν ξέρεις αλλά δεν πειράζει .

Ίσως βρεις κάποιον που γνωρίζει να στο κάνει .

Δημοσ.

Μπες σε recovery.Κλεινεις το κινητο και θα πατησεις ταυτοχρονα τα εξης κουμπια. Home button + Power button + Volume up.Μολις δεις το logo της samsung αφηνεις τα κουμπια.Τοτε θα δεις μια οθονη με επιλογες οπως:wipe data /factory reset και wipe cache partition.

Ετσι το κινητο σου θα κανει πληρη επαναφορα και ισως διορθωθει το προβλημα σου...

Δημοσ.

Μπες σε recovery.Κλεινεις το κινητο και θα πατησεις ταυτοχρονα τα εξης κουμπια. Home button + Power button + Volume up.Μολις δεις το logo της samsung αφηνεις τα κουμπια.Τοτε θα δεις μια οθονη με επιλογες οπως:wipe data /factory reset και wipe cache partition.

Ετσι το κινητο σου θα κανει πληρη επαναφορα και ισως διορθωθει το προβλημα σου...

To εχω κανει αυτο αλλα τιποτα..ασε για τα παραπανω που ειπαν τα παιδεια δεν σκαμπαζω μια.θα το παω σε τεχνικο να μου το κανει.ποσα θα στοιχηση αραγες??

Χιλια ευχαριστως σε ολους για την πολυτιμες βοηθειες

Δημοσ.

Ανάλογα τι θα του πεις και τι θα του ζητήσεις . Έρχεσαι σε μένα πχ είμαι καλ'ος 'ανθρωπος και παρόλο που σε παίρνω γραμμή ότι δεν πολυσκαμπάζεις σου παίρνω λίγα λεφτά . Πας στον κώστα λιγο πιο δίπλα στα λέει λίγο περίεργα λίγο πλουμιστά σε πείθει. 200€ επισκευή. Αν κάποι low level φορματ δεν παίζει και έχει κάποια εμφανή φθορά στις κεραίες επαφες κλπ μπορεί να ναι απλά από την πλακέτα το ολοκληρωμένο που ασχολείται με την ασύρματη

Δημοσ.

Πιθανοτατα αν γινει επαναφορα να διορθωθει το προβλημα.

Εαν εχει περαστει custom rom ισως ειναι εκει το προβλημα.

Φιλε μου στο εκανε ξαφνικα ενω το ειχες καιρο,η μηπως το πηρες τωρα και καλα ευκαιριαρα και εχει αυτο το προβλημα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...