Προς το περιεχόμενο

[Desktop] HP 410-100nv (i3-4170/ 4GB/ 1TB/ W10) 299€ @Γερμανός [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τετοιους εχουν στις εταιρειες... πολυ καλα μηχανηματακια αλλα μεχρι browser και καμια βαση το πολυ να ανοιξεις

Το θεωρω αχρηστο να το ποσταρεις σε σιτε σαν το ινσομνια

Παιζει να ειναι τιπτα refurbished? 

• Like 1
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω lenovo με ίδιο επεξεργαστή, ram και δίσκο με win10.

Για δουλειά γραφείου δηλαδή:

Office (μεγάλα αρχεία, μελέτες)

Internet

CAD (δοκιμασμένο σε 2d)

GIS (qGIS)

το μηχάνημα είναι απολύτως επαρκές.

Παιχνίδια δεν παίζω...

Δημοσ.

Το θεωρω αχρηστο να το ποσταρεις σε σιτε σαν το ινσομνια

Παιζει να ειναι τιπτα refurbished? 

Γιατί μόνο gamer pc πρέπει να παίζουν στις προσφορές  ...δλδ κάποιος να έχει επιχείρηση και να σκέφτεται να πάρει έναν πύργο  πχ δεν παίζει ?

Δεν είναι refurbished φαντάζομαι στον Γερμανό δεν θα έχουν όρεξη για μηνύσεις εφόσον δεν το λέει πουθενά! 

Το μηχάνημα με έναν γρήγορο check βγαίνει φθηνότερα σε περίπτωση που χρειάζεται και windows από το να αγοράσεις κομμάτια ... φθηνή υλοποίηση είναι  αλλά ικανή για τα βασικά πράγματα!

( από εκεί και μετά ο καθένας κρίνει ανάλογα τις ανάγκες του )

Για κάποιον που δεν ξέρεις να σετάρει pc μπορεί να είναι κ προσφορά. 

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ με Pentium g3258, 4gb ram που είναι χειρότερος από τον 4170 κάνω τα πάντα. Έβαλα και μια κάρτα nvidia 960 4gb και παίζει και πολλά παιχνίδια σε 1080p (LoL, Dirt Rally, Portal 2, HL2). Δεν καταλαβαίνω γιατί το κράζετε τόσο. Δεν ψάχνουν όλοι για pc με δυνατότητες build, render κτλ.  

Δημοσ.

Μετά από 2 μέρες χρήσης μπορώ να πω τις πρώτες εντυπώσεις μου.

Από την πρώτη στιγμή εντυπωσιάζει η πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και η αθόρυβη λειτουργία.

Μετά ξεκίνησα το gaming με integrated graphics και παρέμεινε αθόρυβο.

Μετά έβαλα και την Nvidia 1030 (με ανεμιστηράκι, όχι passive cooling) και αβέρτα gaming και παραμένει αθόρυβο.

Τα νέα παιχνίδια φυσικά θα συνεχίζω να τα παίζω στις κονσόλες μου αλλά για όποιον θέλει να παίζει τα αγαπημένα τις προηγούμενης γενιάς σε max settings (FEAR, Quake 4 κλπ) αντί για τις άσχημες PS3/360 εκδόσεις, τότε είναι ό,τι πρέπει. Μπράβο στον Γερμανό για αυτήν την πολύ καλή προσφορά.

Συνολικό κόστος: 370 ευρώ (μαζί με την κάρτα γραφικών).

• Like 2
Δημοσ.

Μετά από 2 μέρες χρήσης μπορώ να πω τις πρώτες εντυπώσεις μου.

Από την πρώτη στιγμή εντυπωσιάζει η πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και η αθόρυβη λειτουργία.

Μετά ξεκίνησα το gaming με integrated graphics και παρέμεινε αθόρυβο.

Μετά έβαλα και την Nvidia 1030 (με ανεμιστηράκι, όχι passive cooling) και αβέρτα gaming και παραμένει αθόρυβο.

Τα νέα παιχνίδια φυσικά θα συνεχίζω να τα παίζω στις κονσόλες μου αλλά για όποιον θέλει να παίζει τα αγαπημένα τις προηγούμενης γενιάς σε max settings (FEAR, Quake 4 κλπ) αντί για τις άσχημες PS3/360 εκδόσεις, τότε είναι ό,τι πρέπει. Μπράβο στον Γερμανό για αυτήν την πολύ καλή προσφορά.

Συνολικό κόστος: 370 ευρώ (μαζί με την κάρτα γραφικών).

Εσύ το θόρυβο κοιτάς στo gaming και όχι τα fps... πάντως μια χαρά συστηματάκι για γραφείο. Πρόσεξε τις θερμοκρασίες όταν παίζεις κάνα παιχνιδάκι διότι το κουτί έχει μηδενικό airflow.

Δημοσ.

Σε αυτά τα έτοιμα συστήματα μπορεί ο χρήστης να ανοίγει τον πύργο και να κάνει αλλαγές στο hardware? Δεν χανεται η εγγύηση αν ανοιχτεί το κουτί?

Δημοσ.

αν δεν εχει μολυβδοσφραγίδα ή αυτοκολλητο που βαζουν ανοιγεις κανεις οτι θελεις... αν γινει κατι το επαναφερεις στην πρωτερα του κατασταση

• Like 1
Δημοσ.

Σκέφτομαι να το πάρω για τον μικρό για το σχολείο.

Αυτό μπορεί να συνδεθεί με την 32αρα FHD Samsung τηλεόραση που έχει στο δωμάτιο του με hdmi?

Θα έχει καλή εικόνα ή θα είναι θολά, με κόκκους κλπ?

Ευχαριστώ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...