Προς το περιεχόμενο

[Desktop] HP 410-100nv (i3-4170/ 4GB/ 1TB/ W10) 299€ @Γερμανός [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χωρίς να είμαι ειδικός (υπάρχουν πιο ειδικοί εδώ μέσα για να πουν την γνώμη τους αναλυτικοτερα) το θεωρώ τίμια επιλογή στα χρήματα του για όποιον ψάχνει κάτι απλό και δεν παίζει παιχνίδια!!!

Οπότε ας το ανεβάσω:

https://www.germanos.gr/product/desktop-hp-410-100nv/20332572/

Xαμηλοτερη τιμη (bestprice) στα 380€ Freedos:

https://www.bestprice.gr/item/2154901045/hp-slimline-410-101nv.html

Επεξ/σία από Red21
  • Like 4
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χωρίς να είμαι ειδικός (υπάρχουν πιο ειδικοί εδώ μέσα για να πουν την γνώμη τους αναλυτικοτερα) το θεωρώ τίμια επιλογή στα χρήματα του για όποιον ψάχνει κάτι απλό και δεν παίζει παιχνίδια!!!

Οπότε ας το ανεβάσω:

https://www.germanos.gr/product/desktop-hp-410-100nv/20332572/

Xαμηλοτερη τιμη (bestprice) στα 380€ Freedos:

https://www.bestprice.gr/item/2154901045/hp-slimline-410-101nv.html

Τι ακριβως ειναι αυτο που σε τραβαει?

Η "ποιοτητα" της HP, ο επεξεργαστης τριετιας, η RAM που πια δε φτανει ουτε για ζητω, η ο superfast δισκος των 5400 στροφων?

Ξεστοκαρισμα ειναι ενος αδιαφορου εως κακου μοντελου. 

Δημοσ.

Αν υπαρχει καλυτερη επιλογη στα 299 ευρω παω πασο.....

Ειπα εξ αρχης στα συγκεκριμενα μηχανηματα ειδικος δεν ειμαι....εν αντιθεσει με αλλες τεχνολογικες κατηγοριες!!

Δημοσ.

Ισως να μην υπαρχει, ειλικρινα δεν ξερω.

Αυτο που μπορω να σου πω με βεβαιοτητα ειναι οτι με 300 δεν αγοραζεις μηχανημα της προκοπης. 

Αν μπορω να κανω εναν παραλληλισμο. ειναι κατι αναλογο με τα Android κινητα των 99€ που στην εβδομαδα επανω βλαστημας την ωρα και τη στιγμη που το αγορασες. Εκει ειναι η ενσταση μου.

Δημοσ.

αμα δεις και τα lenovo στο ιδιο site , και κυριως τις  συμβουλες για  φτηνες συνθεσεις  που γραφουν συνεχεια τα παιδια εδω μεσα

το bestprize δε λεει πολλα ,  βρισκεις και σκ@τα στο σελοφαν με ταμπέλα προσφορα που λεει ο λογος  :lol:

Δημοσ.

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω την "κριτική", ειδικά όταν δεν συνοδεύεται από αντιπρόταση.

Το μηχάνημα για δουλειά γραφείου και διαδίκτυο είναι υπερεπαρκές, ο κατασκευαστής επώνυμος, η τιμή χώμα και οι άτοκες δόσεις δώδεκα.

Τα υπόλοιπα είναι κουβέντα καφενείου...

• Like 6
Δημοσ.

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω την "κριτική", ειδικά όταν δεν συνοδεύεται από αντιπρόταση.

Το μηχάνημα για δουλειά γραφείου και διαδίκτυο είναι υπερεπαρκές, ο κατασκευαστής επώνυμος, η τιμή χώμα και οι άτοκες δόσεις δώδεκα.

Τα υπόλοιπα είναι κουβέντα καφενείου...

Δεν γίνεται "κριτική", απλά εξετάζεται η αξία της προσφοράς.

Αντιπρόταση δε γίνεται να υπάρχει πάντα, ο γάιδαρος δεν πετάει - ούτε γίνεται να πετάξει.

Το ότι ο "κατασκευαστής είναι επώνυμος" δε λέει τίποτα, ακόμη και αυτοί έχουν και σαπάκια προς διάθεση.

Δημοσ.

Πολλά λόγια.

Ο γάιδαρος δεν πετάει, αλλά τρέχει Word, Thunderbird, 10+ tabs Firefox και νόμιμα Windows. Οποίος αρκείται σε αυτά, δεν υπάρχει λόγος να δώσει ούτε ένα σεντ πάνω από τα τριακόσια.

• Like 4
Δημοσ.

Για δουλεια γραφείου είναι μια χαρά - μικρό, διακριτικό, αθόρυβο και με καλή εγγύηση... ακόμα και σύνθεση Η/Υ να κάνεις με σκοπό να φτιάξεις το πιο φθηνό Kaby Lake σύστημα με Intel, δεν βγαίνει με τίποτα κάτω από 300 μαζί με άδεια Windows... τώρα αν κάποιος δεν σκοπεύει να αγοράσει Windows μπορεί με 300 να φτιάξει καλύτερο μηχάνημα.... 

Δημοσ.

Εγώ παίδες την προσφορά την ανέβασα για ανθρώπους που θέλουν να κάνουν απλή χρήση και το μπάτζετ τους είναι χαμηλό....όχι για gamers η για επαγγελματική χρήση με υψηλες απαιτήσεις.

Με κάποια δεδομένα:

1) Έχει ισχυρό επεξεργαστή για τα λεφτά αυτά αν και παλιό

2) Έχει άδεια windows

3) Στα 300 ευρώ ψάχνοντας πριν την ανεβάσω δεν βρήκα κάτι καλύτερο.

Για έναν άνθρωπο που το θέλει για δουλειά γραφείου, internet νομίζω θα μείνει απολύτως ικανοποιημένος!!

Τώρα αν πάμε στα 400, στα 500 ή στα 1000 ευρώ ασφαλώς υπάρχουν κλάσεις ανώτερα μηχανήματα!!

Και ξαναλέω αν κάποιος έχει να αντιπροτείνει κάτι καλύτερο με ταβάνι αυτά τα χρήματα.....ας το κάνει να οφεληθει ο κόσμος!!!

• Like 6
Δημοσ.

Πάντως το mediamarkt έχει το HP 410-101NV (αυτό εδώ είναι του θέματος είναι το HP 410-100NV) που φαίνεται να έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά, σαν weekend offer στα 429 € .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...