GeorgeSmirlis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα σας, ξεκολλησε ο καθρεπτης του αυτοκινητου μου και με εποξικη κολλα τον ξανα κολλησα στην θεση του χθες το απογευμα. Για να κολλησει και να μεινει στην θεση του τον κολλησα ενα κομματι πλαιστικης ταινιας (σαν διπλης οψεως) που οταν εβγαλα αφησε υπολλειματα και στο κρυσταλλο και στο χρωμα. Με τριψιμο με το δακτυλο βγαινει αλλα πολυ σιγα σιγα και με ζορι. Υπαρχει κατι για να την μαλακωσει χωρις να κανει ζημια στο χρωμα και το πλαστικο του καθρεπτη? Το αυτοκινητο: Passat 2006 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Η κόλλα βγαίνει με καθαρή βενζίνη. Δοκίμασε το Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Η κόλλα βγαίνει με καθαρή βενζίνη. Δοκίμασε το Δεν θέλω να πειραχτει το χρώμα γύρω γύρω από τον καθρέπτη στο πλαστικό του. Κάνει ζημιά ή βενζίνη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Όχι. Το οινόπνευμα κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Όχι. Το οινόπνευμα κάνει. Μαλιστα, ευχαριστω πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δοκίμασε κ πες μας αποτελέσματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 .με εποξικη κολησες το κρυσταλο σε πλαστικο;δεν κραταει,θα πεσει,απο τον ηλιο και τους κραδασμους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatisj1 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 wd 40 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 .με εποξικη κολησες το κρυσταλο σε πλαστικο;δεν κραταει,θα πεσει,απο τον ηλιο και τους κραδασμους. Μια χαρα κραταει, στο δικο μου με εποξιδικη απο lidl κραταει απο το 2014. Αρκει να μην το ξεχναει καποιος στην θερμανση το κρυσταλο , οπως εκανε η αδερφη μου και ξεκολησε ο καθρευτης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alphaleader Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Υπάρχουν ειδικες κολλες για τους καθρεφτες. Μην βαζετε οτι να ναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα