vasilissouvlaki Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 έχω vodafone και μετά από πολλά χρόνια θέλω να αλλάξω να πάω σε άλλη ετερεια γιατί δεν με βολεύουν τα πακέτα της. θέλω κάρτα και με ενδιαφέρουν τα λεπτά προς όλους και τα mb. τι έχετε να προτείνετε?
Kotsos87 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 δες τι πακετα εχουν οι αλλες εταιριες και πηγαινε σε αυτο που σε ικανοποιει περισσοτερο τοσο σε χρηματα, οσο και σε mb, λεπτα κλπ..
BritGreek Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Αν δεν σε ενδιαφέρει να κρατήσεις τον αριθμό που έχεις, μια βόλτα στην είσοδο του Μετρό στο Σύνταγμα, και καρτούλα από όποιο δίκτυο θέλεις, με τις παροχές του φοιτητικού. Εγώ έχω What's Up με 1500 προς όλους και 2,6gb internet με 10 ευρώ. Οι άνθρωποι που τα δίνουν δεν είναι υπάλληλοι των εταιρειών. Δουλεύουν σε εταιρείες προώθησης, αλλά όλα λειτουργούν ρολόι. Σε κατάστημα ή online δεν υπάρχει καμία από τις προσφορές των εξωτερικών πωλητών. Ενημερωτικά, σχεδόν παντού έχω καλύτερο σήμα με τη Vodafone σε σχέση με την Cosmote (Αττική, Κυκλάδες).
BritGreek Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 το θελω το νουμερο. Τότε θα αρκεστείς, όπου και να πας, στα 200 προς όλους (6 ευρώ) και 500mb internet με κάθε 10ρα ανανέωση. Τα πακέτα είναι πάνω-κάτω τα ίδια. Στο CU έχω 400 προς όλους και 1,5gb internet με 10ρα ανανέωση σε κατάστημα και αγορά πακέτου των 8 ευρώ. Πάντως με wind έχω σοβαρότατο θέμα με το σήμα, μέσα στην Αττική.
partblah1990 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Αν δεν σε ενδιαφέρει να κρατήσεις τον αριθμό που έχεις, μια βόλτα στην είσοδο του Μετρό στο Σύνταγμα, και καρτούλα από όποιο δίκτυο θέλεις, με τις παροχές του φοιτητικού. Εγώ έχω What's Up με 1500 προς όλους και 2,6gb internet με 10 ευρώ. Οι άνθρωποι που τα δίνουν δεν είναι υπάλληλοι των εταιρειών. Δουλεύουν σε εταιρείες προώθησης, αλλά όλα λειτουργούν ρολόι. Σε κατάστημα ή online δεν υπάρχει καμία από τις προσφορές των εξωτερικών πωλητών. Ενημερωτικά, σχεδόν παντού έχω καλύτερο σήμα με τη Vodafone σε σχέση με την Cosmote (Αττική, Κυκλάδες). φοιτητικα ειναι αυτα ή ειδική προσφορά ;
BritGreek Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 φοιτητικα ειναι αυτα ή ειδική προσφορά ; Δίνονται σε όλους και δεν τα λένε φοιτητικά. Πάνω στο πακέτο σύνδεσης που πουλάνε (με ταυτότητα), γράφει τις παροχές. Έχει λαό που τα αγοράζει 10-10 και μετά τα βλέπεις στις αγγελίες με καπέλο. Σύνταγμα, Ομόνοια, Μέγαρο Μουσικής, σίγουρα πωλητές, με τους περισσότερους να είναι στους δύο πρώτους σταθμούς που έγραψα.
vchristod84 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 το θελω το νουμερο.Τα πακέτα του cu (που είναι Vodafone), είναι πολύ συμφέροντα, σου δίνουν και mb μόνο με ανανέωση, και με 8€ έχεις 400 λεπτά προς όλους και 200 προς Vodafone.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα