tarantules Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Ψάχνω να καταλήξω σε αμάξι πόλης και έχω σχεδόν κατασταλάξει στο Kia Rio 1.2 βενζίνη , στην έκδοση Premium που βγαίνει στα 15.500 περίπου.Η αγορά δεν θα γίνει άμεσα.Ακόμα ψάχνομαι και το Micra που έχω κρατάει ακόμα γερά... Το Hyundai i20 επίσης 1.2 βενζίνη στην έκδοση Premium βγαίνει στα 14.200 περίπου. Αν εξαιρέσουμε την αισθητική των δυο (εσωτερικά και εξωτερικά) ,που είναι καθαρά υποκειμενικό, α) οδηγικά ποιο σου δίνει αίσθηση περισσότερης ασφάλειας (αίσθηση τιμονιού , πάτημα στις στροφές κλπ) β) σαν εξοπλισμός της Premium σειράς ποιο από τα δυο είναι προτιμότερο; Προσωπικά στο Rio με κέρδισε το clima, το δερμάτινο σαλόνι , οι αεριζόμενοι πίσω δίσκοι και το navi.Τα ηλεκτρονικά βοηθήματα δεν με ενδιαφέρουν.Αυτόματα φώτα,πιτσιλιστήρια , cruise control κλπ. γ) σαν εγγύηση η Hyundai πόσα χρόνια δίνει; Η Kia ξέρω οτι έχει 7 χρόνια. Το Nissan Micra το καινούριο αν και μου αρέσει πάρα πολύ εσωτερικά , το απέριψα και λόγω τιμής , και λόγω εξωτερικής εμφάνισης , και λόγω εγγύησης αλλά και λόγω έλληψης έκδοσης κινητήρα 1.2. Ο 1000άρης δεν μου αρέσει σαν ιδέα γιατί κάνω αρκετά ταξίδια σε εθνική το χρόνο , ούτε θέλω να πάω πάνω από 1.2lt. Όλες οι άλλες μάρκες δεν με ενδιαφέρουν.Ούτε γερμανικά , ούτε ιταλικά , ούτε γαλικά. Για πείτε καμιά γνώμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Φίλε μου κοιτάς ακριβώς την ίδια εταιρία. Για μένα Kia Rio καθαρά λόγω εγγύησης. Από φίλο έχω ακούσει ότι του κάλυψαν τα πάντα όσο ήταν εντός εγγύησης και δεν είχε κανένα παράπονο. Οδηγικα το Rio είναι μια κλάση πιο σπορ από το hyundai. Όσο για την εγγύηση αν δεν κάνω λάθος ή hyundai δίνει 5 χρόνια εγγύηση. Για μένα το Rio είναι value for money Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 σε ποια αντιπροσωπεια πηγες.εγω πηρα το i10 αυτοματο για μεσα στην πολη.αν θα ηθελα μεγαλυτερο θα πηγαινα στο kia rio μεσαια εκδοση αυτοματο.14500 κανει. σκεψουτο.δεν αξιζει ενα κλιμα συν το δερματινο.συν θα σου βγει πιο φτηνα το αυτοματο. αλλα αυτα ειναι τα γουστα του καθενος.απο τα δυο που λες επειδη τα εχω δει απο κοντα τωρα που καναμε την αγορα σου λεω kia rio,απιστευτο αυτοκινητακι.αλλα σκεψου τι σου γραφω πιο πανω.επισεις προσεξε γιατι απο αντιπροσωπια σε αντιπροσωπια δεν ειναι ιδιες οι τιμες.εγω τις εψαξα ολες στην αθηνα πριν το παρω.βρηκα αυτη που μου εκανε την καλυτερη προσφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Κι εγώ για Αθήνα σκέφτομαι να πάω να πάρω προσφορές αν και είμαι επαρχία.Και για test drive αν και δεν νομίζω να καταλάβω και πολλά αν με αφήσουν να το πάω 4-5 τετράγωνα ή σε μια ευθεία. Όσο για το αυτόματο , δεν παίζει με τίποτα να πάρω.Χειροκίνητο κιβώτιο μόνο.Έχω αλεργία στους αυτοματισμούς.Θέλω να τα ελέγχω εγώ όλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 ετσι ελεγα και εγω.μολις πηρα το αμαξι αυτοματο πριν τρεις μηνες για την γυναικα μου.παρατησα το δικο μου.αν οδηγησεις αυτοματο μετα απο μιση ωρα λες τι οδηγαγα τοσα χρονια. αν δεν θελεις με τιποτα αυτοματο τοτε kia rio.ειναι πιο ομορφο πιο ποιοτικο.ειδικα σε ενα χρωμα κατι σαν μαυρο μολυβι ειναι σουπερ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Το kia ειναι πιο ποιοτικο.. Ο 1.2 kappa ειναι φοβερος κινητηρας και δοκιμασμενος.. Ακουει απο την στιγμη που πατας το γκαζι με καλες ρεπριζ.. το λεω με βαση i20 του 2011. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasdel Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 επειδή είπες ότι κάνεις πολλά ταξίδια σε εθνική μην απορρίπτεις έτσι εύκολα το cruise control. Μεγάλη ευκολία συν το ότι βοηθά και σε εξοικονόμηση καυσίμου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Το Rio είναι φανταστικό αμαξάκι. Με τον 1000αρη και τα 120 άλογα θα έχεις καλύτερη κατανάλωση και πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια σε προσπεράσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Είδα σε πρόσφατο βίντεο οτι σε crash test του EuroNCAP πήρε μόνο 3 αστέρια από τα 5 και μπαίνω σε σκέψεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DhZou Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Είδα σε πρόσφατο βίντεο οτι σε crash test του EuroNCAP πήρε μόνο 3 αστέρια από τα 5 και μπαίνω σε σκέψεις... Αν είναι το καινούριο τεστ που λογικά είναι, μη σε τρομάζει. Λαμβάνουν και άλλα πράγματα υπ όψιν όπως αυτόματο φρενάρισμα προστασία από αλλαγή λωρίδας κλπ και βάζουν ξεχωριστό rating ανά έκδοση του μοντέλου με τους αυτοματισμούς και χωρίς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα