Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Το ποσό που διαθέτουμε:Μεχρι 200 ευρω
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):απλο σερφαρισμα κυριως ειδησεις..
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:απο 5' και πανω
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):δακτυλικο αποτυμα ναι
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;οσο καλυτερη γινεται με αυτα τα χρηματα
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;ναι
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;ναι
8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα;ναι
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα;ναι
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;οχι
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;ναι
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;απο ελλαδα
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);οχι
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;καινουργιο

Δημοσ.

1) Το ποσό που διαθέτουμε:Μεχρι 200 ευρω

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):απλο σερφαρισμα κυριως ειδησεις..

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:απο 5' και πανω

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):δακτυλικο αποτυμα ναι

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;οσο καλυτερη γινεται με αυτα τα χρηματα

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;ναι

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;ναι

8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα;ναι

9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα;ναι

10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;οχι

11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;ναι

12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;απο ελλαδα

13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);οχι

14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;καινουργιο

http://youhou.gr/index.php?route=product/product&product_id=373

Τα 2 χρόνια εγγύηση που δίνει είναι καταστήματος.

Αν θες επίσημης αντιπροσωπείας πας εδώ http://www.xiaomi-greece.gr/sales-points με "καπέλο" 50€.

• Like 1
Δημοσ.

υπαρχει κατι αλλο λιγο φθηνοτερο φιλε μου?xiaomi θα προτιμησω γιατι εχω ακουσει καλα σχολια απλα θα ηθελα να ειναι λιγο φθηνοτερο.

Δημοσ.

υπαρχει κατι αλλο λιγο φθηνοτερο φιλε μου?xiaomi θα προτιμησω γιατι εχω ακουσει καλα σχολια απλα θα ηθελα να ειναι λιγο φθηνοτερο.

Πάρε το redmi note 4 με τα 3gb/32 για οικονομικότερα από skroutz στα 170 περίπου ή από την προσφορά που υπάρχει στο banggood αν τρέχει ακόμα δηλαδή το ίδιο στα 120...

• Like 1
Δημοσ.

Με επίσημη αντιπροσωπεία ή από Σκρουτζάδικο
Δημοσ.

καλημερα..δεν εχω θεμα φιλε μου..

Θέμα έχεις...απλά δεν το υπολογίζεις σωστά. Από εκεί και έπειτα η πιο οικονομική λύση είναι η πρόταση του kaktos. 

Δημοσ.

Θέμα έχεις...απλά δεν το υπολογίζεις σωστά. Από εκεί και έπειτα η πιο οικονομική λύση είναι η πρόταση του kaktos. 

ναι εχεις δικιο φιλε μου..απλα ειμαι οριακα στα διακοσια ευρω για αγορα..ναι μαλλον αυτο θα προτιμησω φιλε..ειναι η καλυτερη επιλογη σε αυτα τα χρηματα πιστευω..απο που λετε να την παραγγειλω?

Δημοσ.

ναι εχεις δικιο φιλε μου..απλα ειμαι οριακα στα διακοσια ευρω για αγορα..ναι μαλλον αυτο θα προτιμησω φιλε..ειναι η καλυτερη επιλογη σε αυτα τα χρηματα πιστευω..απο που λετε να την παραγγειλω?

http://youhou.gr/Xiaomi-Redmi-Note4-EU-(32GB)Black
  • Like 1
Δημοσ.

Το συγκεκριμένο μαγαζί ξέρω ότι έχει και την Global Version και την 800αρα.

Η 800αρα μπαντα δεν ειναι απο τις βασικες μου επιλογες αλλα αφου υπαρχει γιατι οχι..

Δημοσ.

Η 800αρα μπαντα δεν ειναι απο τις βασικες μου επιλογες αλλα αφου υπαρχει γιατι οχι..

Αν θες να πας κάπου όμως.....έχει δίκιο ο @idefixius

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...