Runner25 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 θελω να παρω ενα προβολεα εδω για το χωρο μου, ενα νορμαλ δωματιο 16 τετρ η προβολη θα γινεται απο τα 3μιση μετρα απο υπολογιστη και θα ειναι κυριως ταινιες ισως παιξω και κανα παιχνιδακι στο . προβολεα με κοβω να παιζω κανα ραλακι προτεινετε κατι με νορμαλ τιμες μεχρι 600 650 για πρωτο προβολεα παραπανω δεν δινω ευχαριστω
Kazama88 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Άρα ο προβολέας θα στηθει στα 3.5m από την οθόνη? Η απόσταση θέασης ποια θα είναι? Σε τοίχο ή πανί? Ταβάνωμα ή όχι? Μπορείς να ελέγχεις το φως?
Runner25 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) ναι θα στηθει στα 3μιση μετρα πανι δε θα βαλω πανω στον τοιχο θα προβαλω,το χω δοκιμασει φαινεται τελεια το φως ναι μπορω να το ελεξω σκεφτομαι αυτον εδω https://www.skroutz.gr/s/4243693/BenQ-MS619ST.html η κατι παρομοιο Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2017 από Runner25
Kazama88 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Όπως έγραψα και στο άλλο νήμα αυτός που σκέφτεσαι είναι πάρα πολύ Κακη επιλογή αφού είναι παλιός, πολύ χαμηλής ανάλυσης και δεν κάνει και για τον χώρο σου. Αν τον στήσες στα 3.5m θα έχεις ένα πολύ ωραίο σκοτεινό pixel art στον τοίχο σου με μέγεθος pixel μισό εκατοστό. Όχι απλά δεν θα το ευχαριστηθείς αλλά θα είναι τελείως unusable. Σου προτείνω τον HD142X (520€ με 550€) που είναι φετινός, Full HD 3D με πολύ καλά χρώματα και μαύρα για την τιμή του. Επίσης έχει και αρκέτα χαμηλό lag οπότε είναι και καλός για gaming και αν τον στήσεις στο χώρο σου θα σου βγάλει 100' οθόνη. Είμαι 1000% ότι θα σου αρέσει. Αφού θα προβάλεις σε τοίχο θα πρέπει να τον βάψεις μια ουδέτερη απόχρωση. Στην περίπτωση σου θα το έβαφα με γκρι για να μετριάσεις το φως του projector και να πετύχεις και πιο βαθιά μαύρα. Και όχι ουδέτερη στο μάτι αλλά με κάποιο κωδικό που να έχει μετρηθεί. Υπάρχει πολύ καλό νήμα στο avclub με προτάσεις κωδικών. 1
Runner25 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Όπως έγραψα και στο άλλο νήμα αυτός που σκέφτεσαι είναι πάρα πολύ Κακη επιλογή αφού είναι παλιός, πολύ χαμηλής ανάλυσης και δεν κάνει και για τον χώρο σου. Αν τον στήσες στα 3.5m θα έχεις ένα πολύ ωραίο σκοτεινό pixel art στον τοίχο σου με μέγεθος pixel μισό εκατοστό. Όχι απλά δεν θα το ευχαριστηθείς αλλά θα είναι τελείως unusable. Σου προτείνω τον HD142X (520€ με 550€) που είναι φετινός, Full HD 3D με πολύ καλά χρώματα και μαύρα για την τιμή του. Επίσης έχει και αρκέτα χαμηλό lag οπότε είναι και καλός για gaming και αν τον στήσεις στο χώρο σου θα σου βγάλει 100' οθόνη. Είμαι 1000% ότι θα σου αρέσει. Αφού θα προβάλεις σε τοίχο θα πρέπει να τον βάψεις μια ουδέτερη απόχρωση. Στην περίπτωση σου θα το έβαφα με γκρι για να μετριάσεις το φως του projector και να πετύχεις και πιο βαθιά μαύρα. Και όχι ουδέτερη στο μάτι αλλά με κάποιο κωδικό που να έχει μετρηθεί. Υπάρχει πολύ καλό νήμα στο avclub με προτάσεις κωδικών. ωραια θα προσπαθησω να βρω εκθεσιακα να τον δω αυτον που λες, ευχαριστω πολυ
Runner25 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 φιλε μου εχεις δικιο πολυ καλος προβολεας το εψαξα λιγο καλυτερα, μπορεις μηπως να μου πεις κοστος αλλαγης λαμπας ευχαριστω και παλι
Demykak85 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 θελω να παρω ενα προβολεα εδω για το χωρο μου, ενα νορμαλ δωματιο 16 τετρ η προβολη θα γινεται απο τα 3μιση μετρα απο υπολογιστη και θα ειναι κυριως ταινιες ισως παιξω και κανα παιχνιδακι στο . προβολεα με κοβω να παιζω κανα ραλακι προτεινετε κατι με νορμαλ τιμες μεχρι 600 650 για πρωτο προβολεα παραπανω δεν δινω ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα