Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χάνονται η επαφές στο j5 2016 και όταν κάνω επανεκκίνηση επανέρχονται, η όταν κάνω εκκαθάριση με την εφαρμογή έξυπνη διαχείριση πάλι επανέρχονται Που να είναι το πρόβλημα, μίλησα με Samsung άλλα δεν πήρα σωστή απάντηση

Δημοσ.

Είχα ακούσει πιο παλιά (δεν ξέρω αν ισχύει)κατι παιζει με το whatsapp και viber που εχουν προσβαση στις επαφες.

Για καλό και για καλό backup στο Gmail και είσαι καλυμμένος.

Δημοσ.

Είχα ακούσει πιο παλιά (δεν ξέρω αν ισχύει)κατι παιζει με το whatsapp και viber που εχουν προσβαση στις επαφες.

Για καλό και για καλό backup στο Gmail και είσαι καλυμμένος.

pως ths pernas στο gmail ? και δευτερον αν αλλαξω συσκευή εγω μετα πως της κανω export απο το gmail 

Δημοσ.

Οταν έχεις συγχρονίσει τα στοιχεία της συσκευής σου στο gmail με το που το συνδεεις σε μια νεα συσκευη σου επαναφερει επαφες εφαρμογες φωτογραφιες και αλλα εφόσον εχεις αποφασίσει να συγχρονίζονται. Το πιο πιθανό με τις επαφές ειναι κάποιο conflict μέσα στο λειτουργικό , δεν ξέρω αν οφείλεται στις προαναφερθήσες εφαρμογές αλλά κάνε όπως είπαν οι υπόλοιποι backup και μετά δοκίμασε από το μενού των επαφών να κάνεις επιλεγμένη προβολή των επαφών. Δλδ επέλεξε να  σου δείχνει μόνο της συσκευής και τπτ άλλο να δεις ετσι από περιέργεια τι κάνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...