venuets Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλημερα στην ομαδα.Εχω το συγκεκριμενο υπολογιστη απο την φωτο.Αξιζει να κανω καποια αναβαθμιση σε ι5 η να περιμενω να χτυπησω κανενα απο τα καινουρια ι3 μαζι με μια μητρικουλα;Χρηση ειναι περισσοτερο ταινιες μουσικη ιντερνετΚαι απο παιχνιδιαGta v , cod , lol , assasins creed, nba , proΚαι ολα τα παιζει ανετα.Τροφοδοτικο g550mhttp://prntscr.com/gjae5q Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2017 από tsoubas
UsualSuspect__ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημερα στην ομαδα. Εχω το συγκεκριμενο υπολογιστη απο την φωτο. Αξιζει να κανω καποια αναβαθμιση σε ι5 η να περιμενω να χτυπησω κανενα απο τα καινουρια ι3 μαζι με μια μητρικουλα; Χρηση ειναι περισσοτερο ταινιες μουσικη ιντερνετ Και απο παιχνιδια Gta v , cod , lol , assasins creed, nba , pro Και ολα τα παιζει ανετα. Τροφοδοτικο g550m Απο ποια φωτο; Δεν ανέβασες κάτι.
venuets Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 http://prntscr.com/gjae5q Απο ποια φωτο; Δεν ανέβασες κάτι. http://prntscr.com/gjae5q
LambisElef Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Εφόσον σε καλύπτει δε χρειάζεται και δεν αξίζει να κάνεις καμία αναβάθμιση. Μείνε όπως είσαι.
panos19900 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημέρα φίλε tsouba συγνώμη για τον τρόπο γραφής μου ... Μήπως μας κορροιδεύεις ; το σύστημα που μας δείχνεις κάνει τα πάντα όπως τα θέλεις είναι πολύ πάνω απο τον μέσο όρο τον ανθρώπων που απλά θέλουν να έχουν ένα σύστημα για καθημερινή χρήση ..... Και πάλι συγνώμη για το ύφος της γραφής μου αλλά είσαι μια χαρά για τουλάχιστον 3 χρόνια με αυτά που έχεις εάν δεν αλλάξουν οι απαιτήσεις σου . Καλή συνέχεια απο μένα
tanasen01 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Φαντάζομαι δεν σε πειράζει που δεν μπορείς να παίξεις κάποια παιχνίδια σε very high/ultra με 60fps. Οπότε μείνε ως έχεις. Και επίσης δεν βλέπω τον λόγο να πας σε coffee lake. Επειδή κ γω δεν είμαι ιδιαίτερα απαιτητικός gamer και έχω παρόμοιο σύστημα θα σε συμβούλευα να κάτσεις ως έχεις τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα. Η επόμενη λογική αναβάθμιση θα ήταν στην ίδια πλατφόρμα με έναν μτχ. i7 6700/7700 και μια GTX1060 6gb ή μια RX 580 8gb ή την αντίστοιχη mid range volta gpu το 2018-2019.
venuets Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημέρα φίλε tsouba συγνώμη για τον τρόπο γραφής μου ... Μήπως μας κορροιδεύεις ; το σύστημα που μας δείχνεις κάνει τα πάντα όπως τα θέλεις είναι πολύ πάνω απο τον μέσο όρο τον ανθρώπων που απλά θέλουν να έχουν ένα σύστημα για καθημερινή χρήση ..... Και πάλι συγνώμη για το ύφος της γραφής μου αλλά είσαι μια χαρά για τουλάχιστον 3 χρόνια με αυτά που έχεις εάν δεν αλλάξουν οι απαιτήσεις σου . Καλή συνέχεια απο μένα σκευτομαι απλα οτι ισως ενα τετραπυρηνος επεξεργαστης θα ηταν καλυτερος! Φαντάζομαι δεν σε πειράζει που δεν μπορείς να παίξεις κάποια παιχνίδια σε very high/ultra με 60fps. Οπότε μείνε ως έχεις. Και επίσης δεν βλέπω τον λόγο να πας σε coffee lake. Επειδή κ γω δεν είμαι ιδιαίτερα απαιτητικός gamer και έχω παρόμοιο σύστημα θα σε συμβούλευα να κάτσεις ως έχεις τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα. Η επόμενη λογική αναβάθμιση θα ήταν στην ίδια πλατφόρμα με έναν μτχ. i7 6700/7700 και μια GTX1060 6gb ή μια RX 580 8gb ή την αντίστοιχη mid range volta gpu το 2018-2019. αυτα που παιζω τα παιζω σε ULTRA fps δεν μου λεει καπου οπως
Undertaker25 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Πρέπει να το δεις μόνος σου γιατί κάποια παιχνίδια απαιτούν "φυσικούς" Multicore επεξεργαστές και άλλα που έχουν γίνει Optimized για hyperthreading όχι. Δηλαδή μπορεί ο επεξεργαστής σου (2 φυσικοί πυρήνες, 4 "εικονικοί" με hyperthreading= κάθε πυρήνας συμπεριφέρεται σαν διπλός για να καταλάβεις) να τρέχει άνετα σε single threading λόγω 3.9Ghz ή hyperthreading αλλά σε multithreading να έχει θέμα. Βάλε το Afterburner και τσέκαρε στο παιχνίδι που θες αν η χρήση cpu φτάνει >80% και η gpu στο <80%. Αν δεν φτάνει και ισχύει το ανάποδο, είσαι μια χαρά και δεν χρειάζεσαι αναβάθμιση cpu. Αν τρέχει στο >80% και η κάρτα στο <80%, τότε κάνει bottleneck στη κάρτα σου, με απλά λόγια δεν της στέλνει εγκαίρως αρκετά δεδομένα για να τα επεξεργαστεί και την καθυστερεί με επιπτώσεις στο framerate.
tanasen01 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Βάλε το Afterburner και τσέκαρε στο παιχνίδι που θες αν η χρήση cpu φτάνει >80% και η gpu στο <80%. Αν δεν φτάνει και ισχύει το ανάποδο, είσαι μια χαρά και δεν χρειάζεσαι αναβάθμιση cpu. Αν τρέχει στο >80% και η κάρτα στο <80%, τότε κάνει bottleneck στη κάρτα σου, με απλά λόγια δεν της στέλνει εγκαίρως αρκετά δεδομένα για να τα επεξεργαστεί και την καθυστερεί με επιπτώσεις στο framerate. Προφανώς και δεν υπάρχει bottleneck μεταξύ cpu-gpu. Ο i3 σηκώνει και την 1060 6gb. σκευτομαι απλα οτι ισως ενα τετραπυρηνος επεξεργαστης θα ηταν καλυτερος! αυτα που παιζω τα παιζω σε ULTRA fps δεν μου λεει καπου οπως Θα είναι κάπως καλύτερα ναι. Αν σε τρώει μπορείς να ψάξεις για κάποιον μεταχειρισμένο i5 6500/6600/7400/7500 όσο το δυνατόν φθηνότερα (130€) Από την άλλη εφόσον παίζεις στο ultra όλα τα παιχνίδια, δηλαδή δεν σε ενοχλεί που έχεις 30-35fps avg. σε ΑΑΑ games δεν βλέπω το λόγο να κάνεις αναβάθμιση από τώρα. Frame counter είναι το fraps, κατέβασέ το αν θες να ξέρεις τα average framerates σου.
venuets Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Προφανώς και δεν υπάρχει bottleneck μεταξύ cpu-gpu. Ο i3 σηκώνει και την 1060 6gb. Θα είναι κάπως καλύτερα ναι. Αν σε τρώει μπορείς να ψάξεις για κάποιον μεταχειρισμένο i5 6500/6600/7400/7500 όσο το δυνατόν φθηνότερα (130€) Από την άλλη εφόσον παίζεις στο ultra όλα τα παιχνίδια, δηλαδή δεν σε ενοχλεί που έχεις 30-35fps avg. σε ΑΑΑ games δεν βλέπω το λόγο να κάνεις αναβάθμιση από τώρα. Frame counter είναι το fraps, κατέβασέ το αν θες να ξέρεις τα average framerates σου. θα το κανω για να δω και τι ακριβως παιζει ! Προφανώς και δεν υπάρχει bottleneck μεταξύ cpu-gpu. Ο i3 σηκώνει και την 1060 6gb. Θα είναι κάπως καλύτερα ναι. Αν σε τρώει μπορείς να ψάξεις για κάποιον μεταχειρισμένο i5 6500/6600/7400/7500 όσο το δυνατόν φθηνότερα (130€) Από την άλλη εφόσον παίζεις στο ultra όλα τα παιχνίδια, δηλαδή δεν σε ενοχλεί που έχεις 30-35fps avg. σε ΑΑΑ games δεν βλέπω το λόγο να κάνεις αναβάθμιση από τώρα. Frame counter είναι το fraps, κατέβασέ το αν θες να ξέρεις τα average framerates σου. θα το τσεκαρω και αυτο το προγραμματακι να δω μπας και . + οτι αν θα αλλαξω θα παω σε 7600 η σε ι3 8th gen απευθειας μολις βγουν
Undertaker25 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Προφανώς και δεν υπάρχει bottleneck μεταξύ cpu-gpu. Ο i3 σηκώνει και την 1060 6gb. Αυτό εξαρτάται από το κάθε παιχνίδι. Δεν είναι απόλυτο. Και ο δικός μου δεν κάνει bottleneck την r9 270 αλλά σε κάποιους cpu-heavy τίτλους όπως το Observer μου έκανε. Το θέμα είναι αν ο i3 μπορεί να ανταπεξέλθει στα διάφορα παιχνίδια χωρίς να καθυστερεί την κάρτα.
tanasen01 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 @tsoubas Στο ξαναλέω: επεξεργαστή να αλλάξεις όταν αποφασίσεις να πας σε ισχυρότερη κάρτα γραφικών. Και δεν χρειάζεται να αλλάξεις ολόκληρη την πλατφόρμα. Όταν έρθει η ώρα πήγαινε σε κάποιον μεταχειρισμένο i7 skylake/kabylake. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα