GioTech Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Λοιπόν γεια σας! Έχω αυτό το laptop της Turbo-X που κάνει 249€ αν και εγώ το πήρα λιγότερο (γύρω στα 210€)! Είναι αξιοπρεπές και ο επεξεργαστής δεν είναι τόσο χάλια. Προφανώς δεν κάνει για παιχνίδια ή βαριά προγράμματα ούτε και να ανοίξεις 10 εφαρμογές μαζί ο ταπεινός Celeron αλλά για σερφάρισμα, γράψιμο κλπ είναι αρκετός. Με αυτόν τον επεξεργαστή τα 4GB RAM είναι καλά πιστεύω! Το βασικό πρόβλημα του είναι άλλο. Τα 32GB SSD! Πραγματικά δεν φτάνουν για τίποτα πέραν του λειτουργικού. Λειτουργικό, LibreOffice, CCleaner, YoWindow και Speccy εγκατέστησα και έφτασε να μένουν λιγότερα από 10GB διαθέσιμα! Η ποιότητα κατασκευής δεν είναι τόσο χάλια. Αν έχω καταλάβει καλά πρόκειται για CLEVO και για τόσο λίγα λεφτά είναι εντάξει (ειδικά για τα δεδομένα Turbo-X με την άθλια φήμη που έχει). Αν λοιπόν αντέχεις με αυτόν τον άθλιο SSD (που ούτε εικόνες δεν θα μπορείς να σώσεις) τότε είναι αξιόλογη επιλογή. Προφανώς οτιδήποτε με κάποια παραπάνω λεφτά είναι κατά πολύ καλύτερη επιλογή αλλά αν θες να μείνεις στα 250€ είναι αξιόλογη λύση. Να σημειώσω ότι εγώ το έχω ως 2ο υπολογιστή οπότε δεν χρειάζεται να το ζορίσω ούτε και να σώσω τίποτα σε αυτό οπότε είναι εντάξει! Αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν νομίζω ότι θα την πάλευα με αυτό ως βασικό υπολογιστή! Μάλιστα ήρθε με δώρο 100GB στο OneDrive για δύο χρόνια!! Έχω κακές εμπειρίες με Turbo X αλλά αυτό το δείχνει και η πορεία σε κάθε Laptop, αλλά και η χρήση που του κάνεις, πόσο το προσέχεις κτλ. Για απλή χρήση οκ, αλλά πάλι ακούω Turbo X και φεύγω τρέχοντας με τα προβλήματα που μου έβγαλαν παλαιότερα.
citelis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Έχω κακές εμπειρίες με Turbo X αλλά αυτό το δείχνει και η πορεία σε κάθε Laptop, αλλά και η χρήση που του κάνεις, πόσο το προσέχεις κτλ. Για απλή χρήση οκ, αλλά πάλι ακούω Turbo X και φεύγω τρέχοντας με τα προβλήματα που μου έβγαλαν παλαιότερα. Γενικά αν κάποιος έχει αξιόλογο budget (από 300€ και πάνω) σε καμία περίπτωση δεν θα πρότεινα Turbo-X καθώς είναι κατώτερα του ανταγωνισμού! Αλλά αν μιλάμε για μόνο 250€ πιστεύω δεν είναι τόσο κατώτερο του υπόλοιπου ανταγωνισμού σε αυτά τα λεφτά. Δεν πρόκειται να βρει κανείς κάτι ιδιαίτερα ποιοτικό με 250€.
penny_gr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δε παιρνεις ενα ταμπλετ και μια θήκη-πληκτρολόγιο καλύτερα με 250 ευρω? Οσο απλη να ναι η χρήση αν ειναι να κολλάει σε κανα χρόνο ή να χαλάσει κάτι πάρε καλύτερα ενα καλό ταμπλετ. Πηρα πριν λίγους μήνες το samsung tab A, για απλή χρήση και είναι πιο γρήγορο από το λαπτοπ μου! Παλιό λαπτοπ, αλλά i5 ετσι...
BritGreek Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Αν είναι σαν το Lenovo G40-30 που πήρα εγώ και έβαλα και 8ραμ, είναι το πιο άχρηστο προϊόν που έχω πιάσει ποτέ στα χέρια μου από λάπτοπ. Ακόμα και με linux είναι πιο αργό από τα windows, το browsing σέρνεται, και γενικά η εμπειρία χρήσης είναι κάκιστη. Υπολογιστές δεν αγοράζουμε όλοι κάθε μήνα. Χίλιες φορές κάτι λίγο πιο ακριβό. 1
citelis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Μα άμα είναι αργός ο επεξεργαστής δεν νομίζω να μπορεί να σώσει την κατάσταση η RAM. Τόσο φτηνά laptop θα είναι αργά σίγουρα οπότε κάνουν μόνο για απλή χρήση (και αυτή δεν θα είναι πολύ ευχάριστη). Το βλέπω και στο Turbo-X μου με τον Celeron N2840 που ναι μεν κάνει τη δουλειά του αλλά το χρησιμοποιώ μόνο αν χρειάζεται. Δεν είναι για ευχαρίστηση δλδ 1
ppppapadopouu Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Καλησπερα εγω το πηρα αυτο εδω: Acer Aspire 3 A315-21-95KF AMD A Series, 15.6", 6 GB, 1 TB HDD, AMD A9-9420 και κανω μια χαρα την δουλεια μ και ταινιες βλεπω και ολα μια χαρα δοξα τον θεον.
BritGreek Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Μα άμα είναι αργός ο επεξεργαστής δεν νομίζω να μπορεί να σώσει την κατάσταση η RAM. Τόσο φτηνά laptop θα είναι αργά σίγουρα οπότε κάνουν μόνο για απλή χρήση (και αυτή δεν θα είναι πολύ ευχάριστη). Το βλέπω και στο Turbo-X μου με τον Celeron N2840 που ναι μεν κάνει τη δουλειά του αλλά το χρησιμοποιώ μόνο αν χρειάζεται. Δεν είναι για ευχαρίστηση δλδ Ακριβώς. Ούτε ένα facebook game δεν μπορεί να παίξει σωστά. Κολλάει το σύμπαν.
citelis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Και εγώ δοκίμασα να του παίξω το TrainStation που είναι facebook game στο Turbo-X laptop δυστυχώς κολλάει πολύ! Σε desktop με Core 2 Duo 10ετιας έτρεχε άψογα! Οπότε υποθέτω στη βασική χρήση δεν περιλαμβάνεται ούτε ένα παιχνίδι του facebook ή απλά το laptop είναι πεταμένα λεφτά
BritGreek Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Και εγώ δοκίμασα να του παίξω το TrainStation που είναι facebook game στο Turbo-X laptop δυστυχώς κολλάει πολύ! Σε desktop με Core 2 Duo 10ετιας έτρεχε άψογα! Οπότε υποθέτω στη βασική χρήση δεν περιλαμβάνεται ούτε ένα παιχνίδι του facebook ή απλά το laptop είναι πεταμένα λεφτά Εγώ όχι μόνο το πιστεύω. Είμαι σίγουρος ότι οτιδήποτε κάτω από 500-600 ευρώ σε λάπτοπ, είναι απλά δοκιμασία των νεύρων του ατόμου που τα αγοράζει. Ακόμα και με linux.
TheDevilMayCare Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Ενταξει μη γραφουμε ο,τι θελουμε... Μεσα σε ~2 λεπτα για παραδειγμα στο eshop:μόνο 399.00 €http://www.e-shop.gr/laptop-dell-inspiron-3567-156-fhd-intel-core-i3-6006u-4gb-1tb-amd-radeon-r5-m430-2gb-linux-p-PER.903568?utm_campaign=newsletter170929&utm_medium=email&utm_source=newsletter-all&utm_term=1-foritoi+ipologistes&utm_content=1.6-laptop+dell+inspiron+3567+156+fhd+intel+core+i3+6006u+4gb+1tb+amd+radeon+r5+m430+2gb+linuxμόνο 329.00 €http://www.e-shop.gr/laptop-lenovo-v110-15isk-80tl00rari-156-intel-core-i3-6006u-4gb-1tb-free-dos-p-PER.913636και για να μη θεωρηθει οτι αυτα προκυπτουν μονο απο προσφορες καταστηματος:https://www.skroutz.gr/c/25/laptop.html?from=most-popular&keyphrase=6006u Και απο ακομη πιο χαμηλα απο τα παραπανω ^ μαλιστα https://www.skroutz.gr/c/25/laptop.html?from=catspan&keyphrase=n4200
citelis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Ναι άμα δώσεις 300€+ μπορεί να αγοραστεί αξιοπρεπές laptop! Το πρόβλημα είναι αν επιχειρήσει κανείς να πάρει κάποιο με maximum 250€ που οι αργοί Celeron N είναι μάλλον μονόδρομος.
d_crazy Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Στο budget που θες ,και σε ελληνικό κατάστημα πάντα , μόνο αυτο http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/177289-chuwi-lapbook-15.6?cmicc=skroutz ή κανα refurbished αν θες.
sintalkas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Φίλε σε αυτά τα λεφτά από το αργό και βασανιστικό n2840 και άλλα της σειράς N ,πάρε καλύτερα ένα refurbished - μεταχειρισμένο λάπτοπ ακόμα και με τα πρώτης γενιάς i5 είναι πολύ πιο γρήγορα από τους celeron .Πίστεψε με κάτι ξέρω και στο λέω ,κάτοχος lenovo g4030 (celeron n2840,2gb ddr3 ram) και 2 laptop i5 1ης γενιάς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα