Whitefanged Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν πειράζει να σας κουράζουμε όταν λέγονται λάθος πράγματα. Βοήθα μας λίγο. Ποια είναι τα λάθος πράγματα? 1
panoc Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Και για τον Core 2 Quad 6600 η σωστή σύγκριση είναι ο 7700Κ αφού στην ίδια κατηγορία είναι. Άρα η σύγκριση Q6600 Overclocked vs Athlon 950 default είναι κουνουπίδια με στραγάλια. Εχεις δικιο, γιαυτο ο 7700Κ τον παταει κατω ενω ο 950 τον γαργαλαει. ΥΓ. Οι παρωπιδες ειναι για τα αλογα... δεν τις φοραμε για γυαλια... Βοήθα μας λίγο. Ποια είναι τα λάθος πράγματα? Ολα τα που εγραψα πριν. Εαν δεν ειναι Amd approved ειναι λαθος 2
Whitefanged Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Ποια άλογα, εδώ ο τύπος χλιμιντράει και νομίζει ότι του φταίει η intel cola που πίνει για μεσημεριανό.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Σιγουρα, αλλα αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι ειναι κακη αγορα Είναι απόλυτα επαρκής για τις ανάγκες του στο χαμηλότερο κόστος, και ο πιο αναβαθμίσιμος of the bunch για την μεγαλύτερη χρονική περίοδο στο μέλλον. Αν λαμβανες υπόψιν τις απαιτήσεις/επιλογές του Γιώργου και έκανες Analysis of Alternatives θα κατέληγες σε διαφορετικό αποτέλεσμα μόνο απο λάθος.
Sheogorath Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Είναι απόλυτα επαρκής για τις ανάγκες του στο χαμηλότερο κόστος, και ο πιο αναβαθμίσιμος of the bunch για την μεγαλύτερη χρονική περίοδο στο μέλλον. Αν λαμβανες υπόψιν τις απαιτήσεις/επιλογές του Γιώργου και έκανες Analysis of Alternatives θα κατέληγες σε διαφορετικό αποτέλεσμα μόνο απο λάθος.Συγνώμη, αλλά θα διαφωνήσω. Όταν ψάχνει το oc σημαίνει ότι δεν τον καλύπτει με άνεση. Όταν θα τρέξει emulator, κατά πάσα πιθανότητα θα τραβάει τα μαλλιά του. Σκεπτόμενος την ύπαρξη της διπλάσιας κατανάλωσης, αλλά και το γεγονός ότι μιλάμε για ~40 ευρώ στα ~250 και όχι στα 100 (δεν το παίρνει μόνο του, θέλει αρκετά μπιχλιμπίδια, μητρικές, ραμ κτλ). Λοιπόν το 20% φθηνότερο αλλά με τις μισές επιδόσεις, δεν το λες vfm. 2
panoc Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Εαν λάμβανα αυτες τις απαιτησεις και θελοντας αυτες τις επιδοσεις θα επερνα καποιο μτχ στα μισα λεφτα ή στα ιδια και λιγοτερα εναν 2600Κ. Εαν ηθελα καινουργιο σε λεφτα (+15Ε΅) θα επερνα τη φθηνοτερη μητρικη 320 και εναν 1200. Εαν δεν ηθελα να περασω τα λέφτα αυτα με τιποτα εναν G4600. Eαν δεν ηθελα να περασω αυτα τα λεφτα με τιποτα και ηθελα καινουργιο αλλα θα αλλαζα επεξεργαστη σε λιγους μηνες τον 950. Εαν ημουν πιο σοφος θα εβαζα 8GB ram και θα εβαζα επανω τον 1500Χ / 1600 εν αναγκη σε μια 320 μητρικη αφου πρακτικα περα απο το oc δε της λειπει τιποτα.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Συγνώμη, αλλά θα διαφωνήσω. Όταν ψάχνει το oc σημαίνει ότι δεν τον καλύπτει με άνεση. Όταν θα τρέξει emulator, κατά πάσα πιθανότητα θα τραβάει τα μαλλιά του. Σκεπτόμενος την ύπαρξη της διπλάσιας κατανάλωσης, αλλά και το γεγονός ότι μιλάμε για ~40 ευρώ στα ~250 και όχι στα 100 (δεν το παίρνει μόνο του, θέλει αρκετά μπιχλιμπίδια, μητρικές, ραμ κτλ). Λοιπόν το 20% φθηνότερο αλλά με τις μισές επιδόσεις, δεν το λες vfm. Δεν ξέρω αν τον καλύπτει με άνεση, ο ίδιος έχει πει οτι τον καλύπτει. Αν κάνει λάθος αλλάζει τελείως το ζήτημα. Ως προς τα υπόλοιπα συμφωνώ με μια ένσταση: δεν μου έδωσε την εντύπωση οτι ψάχνει για vfm. Είναι καθαρά μια price sensitive επιλογή, αν τον καλύπτει και δεν θέλει να δώσει παραπάνω το αφήνεις εκεί.
Whitefanged Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Γέροντα έχουμε newcomer με λογική σκέψη... 1
adtakhs Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Αν οι pentium δεν είχαν hting όπως κάποτε, η επιλογή 950 θα μπορούσε να λεχθεί και σαν συμφέρουσα. Τώρα η επιλογή 950 μπορεί να λεχθεί σαν συμφέρουσα υπό προϋποθέσεις. 1) Σαν κάτι φτηνό σε αναβαθμισιμη πλατφόρμα. 2) Σαν φτηνή επιλογή με φτηνή πλατφόρμα που φέρνει nvme υποστήριξη. 3) Σαν επιλογή για καλά γραφικά (όχι ο 950 αλλά ο 9600/9700)
Whitefanged Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Ποια nvme ρε αδερφέ? Μη μου γίνεις denadeho-RA. Μάπα του ελέους είναι το cpu, απλώς σαν επιλογή σώνεται λόγω δυνατότητας τοποθέτησης ryzen, +, ++ . Ούτε έτσι, ούτε γιουβέτσι.
adtakhs Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Ποια nvme ρε αδερφέ? Μη μου γίνεις denadeho-RA. Μάπα του ελέους είναι το cpu, απλώς σαν επιλογή σώνεται λόγω δυνατότητας τοποθέτησης ryzen, +, ++ . Ούτε έτσι, ούτε γιουβέτσι. Λέω πως μαζί με την τοποθέτηση ryzen+/++/2/3 δίνει και nvme σε φτηνά μοντελα μητρικων Επίσης σαν επιλογή τα APU πρέπει να στέκονται καλύτερα από τον 950. https://www.skroutz.gr/s/12595594/AMD-A8-9600-Box.html?from=autocomplete&keyphrase=a8+9600 Σαν κόστος απόδοση λέω, λόγω γραφικών.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Ποια nvme ρε αδερφέ? Μη μου γίνεις denadeho-RA. Μάπα του ελέους είναι το cpu, απλώς σαν επιλογή σώνεται λόγω δυνατότητας τοποθέτησης ryzen, +, ++ . Ούτε έτσι, ούτε γιουβέτσι. Θα σου στείλω 2-3 x4 950 αφού σου αρέσουν τόσο πολύ.
Whitefanged Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 @adtakhs +1, κατάλαβα. Νιώθω ότι πρέπει να ξαναγράψω ότι οι αναφορές μου σχετικά με αυτό το cpu, είναι θεωρητικές, επ ουδενεί δεν θέλω να κακοκαρδίσω τον ts που ψώνισε.
adtakhs Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Λογική εξέλιξη ήταν για την AMD το σενάριο αυτό. Από εκεί που έτρεχε ryzen am4 και excavator fm2 , τουλάχιστον ενοποίησε την πλατφόρμα
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν ειναι κακο να πουμε οτι οσο σοφη επιλογη θα ηταν ο 1200 τοσο λαθος ειναι ο 950. Για 20% λιγοτερα χρηματα στη συνολικη αναβαθμιση (πειπου 260 με τον 950 vs 315 με τον 1200) εχεις 40% λιγοτερες επιδοσεις χωρις να υπολογισουμε το oc που επισης μπορεις να κανεις στον 1200. Το vfm toy 950 τεινει στο μηδεν. Sorry αλλά 53 vs 103 είναι σχεδόν 50% λιγότερα χρήματα. OC γίνεται και στους 2. Ναι με το ίδιο σκεπτικό αν έπαιρνα full σύστημα η διαφορά θα ήταν 7% στα χρήματα, αλλά... αυτό δεν είναι σκεπτικό. Με 50% λιγότερα χρήματα πήρα 40% χαμηλότερες επιδόσεις, fair enough για μένα, εξήγησα τι ακριβώς έκανα και γιατί. Αν μου έδινες το 50ρικο διαφοράς φυσικά θα έπαιρνα Ryzen γιατί είναι πολύ μπροστά. Τόσο απλά. Over & out Θα σου στείλω 2-3 x4 950 αφού σου αρέσουν τόσο πολύ. Στείλε εδώ please, έχω κόσμο με Core 2 που περιμένει. By the way, ψώνισε o TS? Εγώ ψώνισα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα