Whitefanged Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Sorry αλλά 53 vs 103 είναι σχεδόν 50% λιγότερα χρήματα. OC γίνεται και στους 2. Ναι με το ίδιο σκεπτικό αν έπαιρνα full σύστημα η διαφορά θα ήταν 7% στα χρήματα, αλλά... αυτό δεν είναι σκεπτικό. Με 50% λιγότερα χρήματα πήρα 40% χαμηλότερες επιδόσεις, fair enough για μένα, εξήγησα τι ακριβώς έκανα και γιατί. Αν μου έδινες το 50ρικο διαφοράς φυσικά θα έπαιρνα Ryzen γιατί είναι πολύ μπροστά. Τόσο απλά. Over & out Με το συμπάθειο αλλά τα 22.37%, 55.91%, κλπ κλπ όταν σε απόλυτους αριθμούς είναι λιγότερα σε ευρώ από την όρεξη μου πχ 1/2 αρνίσια + 1/4 προβατίνα (όταν δεν πεινάω) ή 1 αρνίσια κι όσο γουστάρει ο ψήστης πρόβατο (άμα πεινάω ή έχω αγκαλιά την κόρη μου) Δεν τα λαμβάνω σοβαρά υπόψη Για ένα εικοσάρι (ούτε καν) μιλάμε. Αν βάλεις ryzen μαζί σου. Αν δεν βάλεις, ακόμα κι αν σου φτάνει ο 950 κακώς δεν έβαλες 4560. Απλά και κατανοητά. By the way, ψώνισε o TS? Εγώ ψώνισα. Νόμιζα ότι είσαι ο ts! Γράψε λάθος. 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Με το συμπάθειο αλλά τα 22.37%, 55.91%, κλπ κλπ όταν σε απόλυτους αριθμούς είναι λιγότερα σε ευρώ από την όρεξη μου πχ 1/2 αρνίσια + 1/4 προβατίνα (όταν δεν πεινάω) ή 1 αρνίσια κι όσο γουστάρει ο ψήστης πρόβατο (άμα πεινάω ή έχω αγκαλιά την κόρη μου) Δεν τα λαμβάνω σοβαρά υπόψη Για ένα εικοσάρι (ούτε καν) μιλάμε. Αν βάλεις ryzen μαζί σου. Αν δεν βάλεις, ακόμα κι αν σου φτάνει ο 950 κακώς δεν έβαλες 4560. Απλά και κατανοητά. Νόμιζα ότι είσαι ο ts! Γράψε λάθος. Το 50ρι της διαφορά όμως δε θα το πλήρωνα εγώ, και κουμάντο στην τσέπη αλλουνού δεν κάνω, ήταν deal braker όπως καταλαβαίνεις. Για τον G4560 θα συμφωνήσω περίπου (έστω ότι με λίγη πειθώ θα το έδιναν), αλλά ήθελα να πάνε λίγα φράγκα στην κόκκινη μπας και συνεχίσει τον ανταγωνισμό... Sorry ε Τώρα για τα αρνιά κλπ δεν τα διάβασα καν.
Whitefanged Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Τώρα για τα αρνιά κλπ δεν τα διάβασα καν. Δε σου αρέσει το αρνί ή δε σου φαίνεται αρκετά ξεφτίλα το 20άρι?
Whitefanged Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δε μ' αρεσει. Κατσίκι, ή χοιρινή μπριζόλα στα 8 ή πανσέτα στα 13
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Το διαλύσαμε, δε νομίζεις?
Whitefanged Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Το διαλύσαμε, δε νομίζεις? πάσο δεν είναι για σένα, για τις αθηναϊκες πινακιδες είναι
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Συγνώμη, αλλά θα διαφωνήσω. Όταν ψάχνει το oc σημαίνει ότι δεν τον καλύπτει με άνεση. Όταν θα τρέξει emulator, κατά πάσα πιθανότητα θα τραβάει τα μαλλιά του. SNES emulator και PSX τρέχουν και σε P4 με dx6 γραφικών. Θεώρησέ τα idle time για σημερινά CPU. Και OC έψαξα γιατί μπορούσα. Το άφησα 4GHz με στοκ τάση, σιγά τη διαφορά από το default 3.8 turbo.
Whitefanged Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 SNES emulator και PSX τρέχουν και σε P4 με dx6 γραφικών. dolphin κλάμα 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 dolphin κλάμα Άλλη ιστορία αυτό. Και το PCSX2 παρέα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα