Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα και το δεύτερο σήμερα αλλά δεν παίζουν και τα δύο ταυτόχρονα, ενώ συνδέονται και τα δύο παίζει μόνο το ένα κάθε φορά.. υπάρχει κανένα κόλπο με Bluetooth πάντα? Θα δοκιμάσω αύριο με καλώδιο ηχούν line in από την aux λογικά θα γίνεται

Δημοσ.

Πήρα και εγώ σήμερα ένα (άργησα να το παραλάβω) εντυπωσιακό όντως μπάσο για την τιμή.. Αν είχε και ράδιο θα ήταν top.

Το φορτίζω εδώ και κάποιες ώρες και με 2-3 που διάβασα ότι είχαν θέμα, περιμένω με αγωνία....

Δημοσ.

Έχει το μαύρο όμως στα 12ε

Link.png Site: ΜαύροV7 SP6000-BT-BLK-18EC

Σε μένα το πρόβλημα ήταν μάλλον γιατί από το κουτί του ο διακόπτης on/off ήταν στο on, οπότε με πεθαμένη μπαταρία.

Το ξαναγόρασα στα 12ε και δούλεψε από την πρώτη στιγμή, αφού το άνοιξα επιτόπου και το δοκίμασα.

• Like 1
Δημοσ.

Μάλλον ψάχνω ψύλλο στα άχυρα, αλλά μήπως έτυχε κάποιος από αυτούς που αγόρασαν το συγκεκριμένο να είχε αγοράσει τις προηγούμενες εβδομάδες αυτά που έβγαζε (με διαφορετικές ονομασίες) το eshop στα Crazy Sundays και ήταν όλα σαν κι αυτό;

http://www.e-shop.gr/forever-bs-100-bluetooth-speaker-black-p-TEL.026565

Μήπως έκανε μια σύγκριση ανάμεσα στα 2.

Δημοσ.

Ναι κλασεις ανώτερο του θέματος.κ το άλλο κάνει τη δουλειά του όμως.παιζει κ από καρτούλα νομίζω,δεν το δοκίμασα ακομη

Δημοσ.

Λέω επειδή εκείνο το στρόγγυλο το είχα πάρει οπότε στο συγκεκριμένο δεν έδωσα σημασία. Εμφανισιακά φαίνεται μεγαλύτερο, δεν ξέρω αν έχει σημαντική διαφορά στην απόδοση. Γιατί το άλλο είναι η αλήθεια ότι 1-2 φορά που το δοκίμασα στο αμάξι δεν ακουγόταν και πολύ.

Δημοσ.

Εγώ έχω ήδη 2 απ αυτά τα στρογγυλά , ένα παλιότερο χωρίς bt αλλά ίσως με καλύτερο ήχο και ένα απ τα πρόσφατα που βάζει με bluetooth, όχι το forever αλλά το άλλο το esperanza που βάζει (που είναι όμως ακριβώς ίδια στον ήχο αφού και το forever ολόιδιο στην εμφάνιση το έχει πάρει συνάδελφος μια βδομάδα μετά απο εμένα και δεν άκουσα διαφορά). http://www.e-shop.gr/esperanza-ep115k-ritmo-bluetooth-speaker-black-p-TEL.025836

Αν εξαιρέσεις το ραδιόφωνο (που θα ήθελα για συγκεκριμένους λόγους να έχει αυτό του θέματος) και κάποια άλλα που έχουν extra (sd κτλ), το ηχείο για το οποίο μιλάμε εδώ είναι κλάσεις ανώτερο στο θέμα του ήχου απ αυτά τα στρογγυλά. Μέρα με την νύχτα. Όχι πιο δυνατό αλλά πολύ πιο ποιοτικός ήχος με "μπάσα" που δεν υπάρχει σύγκριση. Εγώ επειδή έχω ήδη 2 μικρά σαν το forever και ένα "λαϊκατζίδικο" waxiba για τις παραλίες (που είχε και τον καλύτερο ήχο ως τώρα) δεν ήθελα να το πάρω και επέμενε η γυναίκα μου... την έχω ήδη ευχαριστήσει 2-3 φορές για αυτό ;)

Δημοσ.

Μάλλον ψάχνω ψύλλο στα άχυρα, αλλά μήπως έτυχε κάποιος από αυτούς που αγόρασαν το συγκεκριμένο να είχε αγοράσει τις προηγούμενες εβδομάδες αυτά που έβγαζε (με διαφορετικές ονομασίες) το eshop στα Crazy Sundays και ήταν όλα σαν κι αυτό;

http://www.e-shop.gr/forever-bs-100-bluetooth-speaker-black-p-TEL.026565

Μήπως έκανε μια σύγκριση ανάμεσα στα 2.

Λέω επειδή εκείνο το στρόγγυλο το είχα πάρει οπότε στο συγκεκριμένο δεν έδωσα σημασία. Εμφανισιακά φαίνεται μεγαλύτερο, δεν ξέρω αν έχει σημαντική διαφορά στην απόδοση. Γιατί το άλλο είναι η αλήθεια ότι 1-2 φορά που το δοκίμασα στο αμάξι δεν ακουγόταν και πολύ.

Καμία απολύτως σχέση...

Δημοσ.

Εμένα που είχε πρόβλημα με τη φόρτιση και το πήγα πiσω, χθες με φώναξαν και παρέλαβα νεο καινούργιο. Λιγο που το δοκίμασα μια χαρά δουλεύει αυτό.

Μια παρατήρηση, για να φορτίσει συσκευη μέσω της USB που έχει, πρέπει ο διακόπτης να είναι στο ON, αυτό σημαίνει ότι αν θες μόνο να κάνεις μια φόρτιση ανάγκης θα τρώει ρεύμα (σε idle κατάσταση βέβαια) και το κύκλωμα του ενισχυτή και του bluetooth.

Ξέρουμε τι μπαταρία έχει;

Δημοσ.

Εμένα που είχε πρόβλημα με τη φόρτιση και το πήγα πiσω, χθες με φώναξαν και παρέλαβα νεο καινούργιο. Λιγο που το δοκίμασα μια χαρά δουλεύει αυτό.

Μια παρατήρηση, για να φορτίσει συσκευη μέσω της USB που έχει, πρέπει ο διακόπτης να είναι στο ON, αυτό σημαίνει ότι αν θες μόνο να κάνεις μια φόρτιση ανάγκης θα τρώει ρεύμα (σε idle κατάσταση βέβαια) και το κύκλωμα του ενισχυτή και του bluetooth.

Ξέρουμε τι μπαταρία έχει;

Δε χρειάζεται να είναι στο on για να φορτίσει.
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν υπαρχει πλεον η προσφορα του τιτλου, οποτε κλειδωνει το παρον θεμα για να μην ειναι συνεχεια ψηλα αναμεσα σε ενεργες προσφορες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...