Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια σήμερα κατάλαβα ότι η ποιότητα διαφέρει ανάλογα με την συσκευή που έχεις συνδεδεμένη... Σε κινητό Samsung s6 edge plus δεν παραμορφώνει ο ηχος. Επίσης το ίδιο ισχύει και για την ένταση. Ακόμα σε παλιότερη έκδοση Bluetooth έχει όπως είναι φυσικό μικρό lag σε παρακολούθηση ταινιών, που ανέφερε ένας φίλος παραπανω

Δημοσ.

σσσς μη βγει παραεξω.. σε τσαντιρι μενω και το ενφια που γλυτωνω το ξοδευω σε gadgetακια  :-D 

σοβαρα:ενταξει το παραθυρο το ειχα ανοιχτο το παραδεχομαι B)

• Like 2
Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα και εγώ. Για 10 ευρώ ούτε να το συζητάμε..Σε σύγκριση με το jbl go πολύ πιο ποιοτικός ήχος, λίγο πιο χαμηλά σε ένταση. Βέβαια διαφορετικά μεγέθη οι δύο συσκευές..

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα και εγώ. Για 10 ευρώ ούτε να το συζητάμε..Σε σύγκριση με το jbl go πολύ πιο ποιοτικός ήχος, λίγο πιο χαμηλά σε ένταση. Βέβαια διαφορετικά μεγέθη οι δύο συσκευές..

Πολυ πιο ποιοτικο απο το jbl go;;

Μηπως τα παραλλες λιγο;;

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Λαλησαν οι γειτονες με 4watt?

4W rms ουτε για πλακα δεν ειναι. 1-2 με το ζορι. (2χ0.5 ως μαξ με την παραμορφωση στο τερμα 2χ1 που ουτε τοσο δεν πιστευω) 

• Like 1
Δημοσ.

Πολυ πιο ποιοτικο απο το jbl go;;

Μηπως τα παραλλες λιγο;;

Καθόλου. Το jbl έχει καλύτερα πρίμα αλλά το συγκεκριμένο με το ψευτομπασο που έχει δίνει την εντύπωση πολύ πιο ποιοτικού ήχου. Απλά τo jbl είναι κάτω από το μισό σε μέγεθος και υπερέχει σε φορητότητα.
Δημοσ.

4W rms ουτε για πλακα δεν ειναι. 1-2 με το ζορι. (2χ0.5 ως μαξ με την παραμορφωση στο τερμα 2χ1 που ουτε τοσο δεν πιστευω)

Ε ναι.

Γτ διαβαζω 4watt και κουφαθηκαν γειτονες,διαβαζω οτι ειναι καλυτερο απο jbl go..

Τεσπα καλοριζικο σε οσους το πηραν παντως.

Δημοσ.

σημερα μου ηρθε και ενα xiaomi ηχειο

Original-Xiaomi-Mi-Bluetooth-Speaker-Por

απο κινα που πηρα στα 15 ευρο σε προσφορα και ειναι παρομοια σε ηχο αλλα του θεματος εχει καλυτερο μπασο.

• Like 1
Δημοσ.

Ε ναι.

Γτ διαβαζω 4watt και κουφαθηκαν γειτονες,διαβαζω οτι ειναι καλυτερο απο jbl go..

Τεσπα καλοριζικο σε οσους το πηραν παντως.

Δεν είναι 4 Watt αλλά για μένα σε ποιότητα ήχου είναι αρκετά καλύτερο από τα GBL Go & Creative Muvo Mini και λίγο χειρότερο από τα πολύ δυνατά Fresh ‘n Rebel RockBox & Anker SoundCore...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...