Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εξαντλημένο. Αποστολή ενημέρωσης με email μόλις ξαναγίνει διαθέσιμο

Αυτά παθαίνει κανείς όταν το πολυψειρίζει...

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο αν θα το συνδέσω στον υπολογιστή ή σε εξωτερικό μετασχηματιστή πχ ενός κινητού με 1.5-2Α

• Like 1
Δημοσ.

στις οδηγιες λεει για φορτιση με τον υπολογιστη οχι με καποιον φορτιστη

Μπορείς να το φορτίσεις με οποιονδήποτε USB φορτιστή 5 Volt 1 ή περισσότερα Ampere...
  • Moderators
Δημοσ.

φιλε zacharis εσυ που το ψαχνεις εχεις να προτεινεις καποιο αλλο που να μπορει να παρει και sd card/usb να παιζει μουσικη ? αλλα να ειναι σε αποδοση σαν αυτο ? γιατι εκει καταλαβα οτι υστερει ...

Αυτα που δινει ο zacharis ειναι ακριβοτερα απο του θεματος βεβαια.

Υπαρχει πχ αυτο το πολυ γνωστο στα 7 ευρω, αλλα δυστυχως δεν το εχω ακουσει για να εχω αποψη. Οποιος το εχει παρει ας μας πει τι λεει.

https://www.banggood.com/Portable-Wireless-Stereo-Bluetooth-Speaker-with-Built-in-Micro-SD-TF-Card-FM-Radio-Multicolor-p-1121909.html

Δημοσ.

που φαίνεται να είναι φασόν με αυτό.. που έπεσα επάνω ψάχνοντας για φίλο από Ελλάδα.. https://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=198239

(Δεν έχει USB host όμως)

Το ίδιο είναι...

Δημοσ.

Παρέλαβα χθες αλλά δυστυχώς σήμερα που το δοκίμασα δε φορτίζει, είναι νεκρό. Αν το έχω συνδεδεμένο με το ρεύμα και το ανοίξω τότε λειτουργεί, αλλά μόλις αποσυνδέσω την τροφοδοσία κλείνει. Δοκίμασα με διάφορoυς φορτιστές, καλώδια και το άφησα για ώρες αλλά τζίφος. Οπότε πάμε για επιστροφή χρημάτων αφού εξαντλήθηκε στο site.

Δημοσ.

Το ίδιο είναι...

Αυτό του banggood λέει fm radio, αλλά δεν το λέει μετά στην περιγραφή. Ισχύει;

Ετοιμαζόμουν να ρωτήσω γιατί αυτό λέει 2,5w ενώ του eshop 4w μέχρι που πρόσεξα την περιγραφή του e-shop:

-2.5 Watt ηχεία με ενσωματωμένο παθητικό woofer

- Bluetooth 3.0 σύνδεση και πάνω

- Αντιολισθητικά πέλματα

• Ισχύς: 4W.

Δημοσ.

Μολις παρελαβα. Εξαιρετικο για τα λεφτα του!!! Εχει και "ψευτο"μπασο. Τιμιο, πολυ τιμιο!  

Δεν εχω εντοπισει θεμα με την φορτιση του ακομα. Και χωρις την τροφοδοσια, παιζει μια χαρα.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Το ίδιο είναι...

Δεν ειναι ιδιο, οπως λεει ο φιλος αυτο απο Ελλαδα 247 δεν εχει usb host, αντιθετα εχει line in.

dpBgYj1lQXGMlUnnuklfGA.png

vs BG's

0-n1wREKSJu4VmXAplfClw.png

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...