Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στο μόνο που συμφωνούμε με εσένα είναι στην ομάδα όχι στο ύφος!

Στα 10 ευρώ που ψάχνεις τίποτα γιατί το καταλαβαίνεις και εσύ ότι είναι σκουπίδια

Εξαιρετικά είναι τα ηχεία της blitzwolf με κορυφαίο το bwf4 όπως και το enusic που έγραψε παραπάνω ένα παιδι και είναι οικονομικά.Ακομα και από το amazon uk μπορείς να πάρεις στα 35 με 40 ευρώ μαζί με μεταφορικά πολύ καλά ηχεία σαν της anker η της aukey .γενικά υπάρχουν οικονομικές λύσεις που πραγματικά ακούς αξιοπρεπώς μουσικη

Κανένα ύφος, εσύ μίλησες για fun μουσικής που εδώ που τα λέμε μουσικόφιλος με ηχεία BlueΤooth ακούγεται κάπως...κάπως...

Τώρα 35, 40, 50...άλλες κατηγορίες ηχείων...

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Like 1
Δημοσ.

Μην ακούω υπερβολές, μια χαρά είναι το ηχειάκι με καλό μπάσο και αν το αφήνεις να παίξει λίγη ώρα σταματάει το μπούκωμα σε τέρμα ένταση. Σε tv box συνδεδεμένο σε οθόνη χωρίς ηχεία είναι ότι πρέπει για να βλέπεις ταινιάκια.  Στις οδηγίες γράφει πριν την πρώτη χρήση να φορτιστεί πλήρως, γιατί;

Δημοσ.

Τριχες, δεν υποστηριζει αναπαραγωγη απο αποθηκευτικο μεσο. (ειχα δει την απαντηση του vrwmiaris και οχι του kwma βλεπετε, και το παρελαβα...).

Ο ηχος του απο αποκριση και απο "ποιοτητα" ειναι αρκετα καλος, απλα αδυναμος: στα μπασα μπουκωνει στο τερμα το οποιο ετσι και αλλιως δεν ειναι και ιδαιτερα δυνατο, οποτε χαμηλωνεις και 3-4 κλικ μεχρι να παψει να παραμορφωνει.

Αυτά συνήθως έχουν περιορισμό μεγέθους στο τι διαβάζουν.σε ένα κινεζακι που έχω γράψει μέχρι 4γιγα.

Δημοσ.

Το παρέλαβα πριν λίγες ώρες και το έκανα unboxing σε ενα  καφέ που συχνάζω με αποτέλεσμα να καταλήξει σε άλλα χέρια το ηχείο!

Τα πρόχειρα συμπεράσματα που έβγαλα είναι ότι έχει τίμιο ήχο με έμφαση στο μπάσο και όπως λέει και ο matrix παραμορφώνει σε υψηλές εντάσεις . να συμπληρώσω ότι και στο enusic 003 που έχω συμβαίνει αυτό οπότε θεωρώ οτι αν δεν εχεις την απαίτηση να ξεσηκώσεις  την γειτονιά οτι αξίζει σαν αγορά.. γενικά μου μου έδωσε την εντύπωση οτι είναι σαν το enusic αλλά με πιο άσχημη εμφάνιση :P

Η συσκευασία ειχε ενα καλώδιο καρφί 3.5mm σε καρφί 3.5mm και ενα mini usb σε usb οπότε προσοχή να μην χαθεί και δεν θα μπορείς να το φορτίσεις.

Φυσικά το ξανά παράγγειλα για μένα αλλά θα το παραλάβω την αλλη εβδομάδα για να δώσω επιπλέον πληροφορίες σε σύγκριση με το enusic 003

Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ.. Το πηρα για τη κόρη μου.. Κάνει πάρτι ήδη. Από YouTube κάτι βίντεο μουσικής και τρέιλερ από ταινίες τα έπαιξε πολύ ωραία για το αυτί μου. Αρκετά δυνατό.. Μικρό και όμορφο. Δοκίμασα και κλήση και εκεί μια χαρά.. Με ένα 10ρίκο πολύ τίμιο

Δημοσ.

Πήρα και εγώ και είναι πολύ τίμιο για τα λεφτά του. Ο ήχος είναι απολαυστικός. Ευχαριστώ τον νηματοθετη για την ενημέρωση.

Δημοσ.

Δε μου φορτίζει .....  :-( :-(

Δοκίμασα και άλλο καλώδιο, άλλο φορτιστή, εχω μετρητή USB και δε τραβάει καθόλου ρεύμα.

Αν το ανάψω ανάβει μόνο το led του τηλεφώνου, αν το σβήσω σβήνουν τα πάντα, ούτε led φορτισης δεν ανάβει

Δημοσ.

Το πήρα και εγώ τελειο φαινεται για το 10αρικο ευχαριστώ για την ενημέρωση!

Για τον πάνω που λεει για την φόρτιση το φορτίζεις απο την μικρη (mini usb) θύρα έτσι; Η άλλη ειναι έξοδος για να φορτίσεις αλλη συσκευή...

Δημοσ.

Το πήρα και εγώ τελειο φαινεται για το 10αρικο ευχαριστώ για την ενημέρωση!

Για τον πάνω που λεει για την φόρτιση το φορτίζεις απο την μικρη (mini usb) θύρα έτσι; Η άλλη ειναι έξοδος για να φορτίσεις αλλη συσκευή...

Ναι, και με το καλώδιο που είχε και με άλλο. Εβαλα και μετρητή USB στη θύρα USB Που έχει. Είναι νεκρή

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε tv box συνδεδεμένο σε οθόνη χωρίς ηχεία είναι ότι πρέπει για να βλέπεις ταινιάκια.  

Δεν κανει για ταινιες, οχι για ολους για να ακριβολογω ασυρματα, σε καποιους θα κανει: Δοκιμασμενο σε τηλεοραση στην οποια 2 διαφορετικα ακουστικα bluetooth εχουν απολυτο συγχρονισμο στον ηχο, 5-10msec με το ζορι (το ενα μαλιστα ιδια μαρκα με αυτο, "v7"), αυτο εχει μια καθυστερηση 80-100 150-200msec.

Με ενσυρματη συνδεση λογικα θα ειναι οκ βεβαια.

Επεξ/σία από matrixxx
διορθωση καθυστερησης
Δημοσ.

Δεν κανει για ταινιες, οχι για ολους για να ακριβολογω ασυρματα, σε καποιους θα κανει: Δοκιμασμενο σε τηλεοραση στην οποια 2 διαφορετικα ακουστικα bluetooth εχουν απολυτο συγχρονισμο στον ηχο, 5-10msec με το ζορι (το ενα μαλιστα ιδια μαρκα με αυτο, "v7"), αυτο εχει μια καθυστερηση 80-100msec.

Με ενσυρματη συνδεση λογικα θα ειναι οκ βεβαια.

Προσωπικά το δοκίμασα σε Mini M8s II με περασμένο Libreelec και δεν είχε καμία καθυστέρηση στο Kodi, όλα μια χαρά. (αλλά και να έχει κάποιο delay σε άλλα boxes διορθώνεται εύκολα με audio offset στο Kodi.)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...