Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για ip camera εσωτερικού χώρου


idomeneas7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λέμε να βάλουμε 2-3 κάμερες στο σπίτι για να παρακολουθούμε την baby sitter.

Οι απαιτήσεις είναι: άμεση και εύκολη πρόσβαση από κινητό, καλός ήχος, καταγραφή 2-3 ώρες, οικονομία όσο γίνεται. Δεν μας αφορά νυχτερινή λήψη, hd ή άλλες γκλαμουριές.

'Εχει πάρει κανείς κάποιο ικανοποιητικό σετ με τα παραπάνω χαρακτηριστικά? Κι από τα εξωτερικά δέχομαι προτάσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχαν μια παρόμοια με αυτή συγγενείς μου για να βλέπουν και εκείνοι την baby sitter (ακριβές μοντέλο δε μπορώ να δω τώρα γιατί δεν είμαι σπίτι, αλλά μάλλον είναι η ίδια ακριβώς) και την χρησιμοποίησα και εγω το καλοκαίρι για να παρακολουθώ το ενυδρείο όσο έλειπα σε διακοπες και κάνει μια χαρά τη δουλειά της. Συνδέεται με ethernet και wifi, το πρόγραμμα του android είναι το vscam, μπορείς να ακούς το χώρο που είναι η κάμερα αλλά και να συνομιλήσεις, δηλαδή να αναπαράγεται live η φωνή σου από την κάμερα και να σε ακούνε στο χώρο, μπορείς να τη γυρίσεις απομακρυσμένα πάνω κάτω και γύρω γύρω και έχει και νυχτερινή λήψη (με υπέρυθρες νομίζω) η οποία λειτουργεί επίσης πολύ καλά.

 

Εγώ τη λειτούργησα με το ethernet και όχι με το wifi (μιας και το ενυδρείο είναι δίπλα στο μοντεμ) και πάντα ήταν εκεί, δεν κόλλησε ποτέ, δεν αντιμετώπησα ποτέ πρόβλημα στο να μπω με wifi ή 3g από όπου και αν ήμουν (για την ακρίβεια το μόνο πρόβλημα ήταν πως μόνο λίγες φορές που δεν έδειχνε να είναι online η κάμερα στην εφαρμογή και έπρεπε να κλείσεις και να ξανα ανοίξεις την εφαρμογή στο κινητό και μετά οκ... μάλλον κόλλημα της εφαρμογής) και γενικά μου άφησε μια χαρά εντύπωση. Μέσα από την εφαρμογή, μπορείς να ρυθμίσεις απομακρυσμένα και το brightness και το αν θα έχει νυτερινή λήψη και την ποιότητα που βλέπεις (mobile, min, low, middle,high, max) και άλλα. Μπορείς να τραβήξεις και screenshot και βίντεο επιτόπου, αν δεν την έχεις να γράφει μόνιμα πχ. Εγώ δεν την είχα καθόλου με sd card, μόνο live να βλέπω ήθελα.

 

Οι συγγενείς μου αντιμετώπησαν κάποιες φορές πρόβλημα με το να μην μπορέσουν να μπούν, με την κάμερα να είναι με wifi συνδεδεμένη στο router και εκείνοι με 3g. Και οι 2 είναι με iphone. Είτε έφταιγε η εφαρμογή του iphone, είτε το ότι η κάμερα ήταν συνδεδεμένη με wifi και δημιουργούσε κάποιο πρόβλημα αυτό. Δε ξέρω..

Επεξ/σία από stratigos24
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω 3 ίδιες σαν και αυτην που λες. Κάποιες φορές δεν λειτουργεί γιατί κολλάει λόγω του ότι συνδέεσαι μέσω cloud και wifi.

 

 

 

Εν ολίγοις το αρνητικό είναι το cloud (που όλες οι plug & play έχουν) και το wi fi που δεν είναι αξιόπιστο σε αυτή την κάμερα.

 

 

 

Και οκ, πες δεν λειτουργεί, την βγάζεις απο την πρίζα, την βάζεις και οκ. Εγω την είχα για λόγους ασφαλείας και χτύπαγε ο συναγερμός και η κάμερα δεν δουλευε. Τι να φανταστώ εκείνη την ώρα?

 

 

 

Τελικά ο συναγερμός χτύπαγε γιατί η πόρτα δεν είχε κλείσει καλα και η κάμερα απλά δεν δούλευε , γιατί δεν γούσταρε να δουλεψει!

Η σωστή επιλογή πάντως είναι καμερες μαζί με καταγραφικό και απευθείας πρόσβαση στην ip του σπιτιού (όχι μέσω cloud).

 

Πιο ακριβό, τεχνικά πιο δύσκολο να υλοποιηθεί, αλλά με αυξημένη αξιοπιστία (η οποία λογικό είναι να πληρώνεται).

Επεξ/σία από sphinxgr
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως ζαχαρώνω Link.png Site: αυτήν .Με λίγο πάνω από 80€ μαζί με το priority line eu expess που δεν θα περάσει από τελωνείο, είναι φαντάζομαι μια πάρα πολύ καλή λύση με μόνο ερωτηματικό την αξιοπιστία της εταιρίας...80€ + έναν σκληρό δίσκο και είσαι κομπλέ αλλά έχεις να κάνεις και με αρκετά καλώδια...

Επεξ/σία από theoilia
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ότι παιρνω σε Xiaomi, τα μισά μου δημιουργούν πρόβλημα στο setάρισμα. Ωραία πράγματα βγάζουν σαν ιδεες μεν, αλλά ρε φίλε με τραγικό firmware και παράλληλα είναι τόσο τραγικοί που δεν κάνουν μια μετάφραση στα αγγλικα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...