Πανος999 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Πηρα αυτο για extender.. http://www.kotsovolos.gr/site/computing/networking/range-extenders-and-wifi-adapters/122026-tp-link-wall-mounted-tl-wa850re-wifi Θελω να επεκτεινω το σημα για να πιανει το ps4..το εβαλα σε μια πριζα,μπηκα στο laptop εβαλα κωδικο κ οτι ηθελε κ δν συνδεεται ουτε το laptop ουτε το ps4..μονο το κινητο.. Κ τρ που το εβγαλα κ προσπαθησα να ξαναμπω με το wifi μου το κανονικο δν μπαινει παλι τιποτα..μονο το κινητο.. Καμια βοηθεια?να δοκιμασω να τα συνδεσω μεσω wps?
olimpiakos 7 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Εαν συνδεσες σωστα τον Extender και εχεις internet μονο στο κινητο, ή βαλε-βγαλε πριζα του extender ή αλλαξε καναλι απτο ρουτερ σου (πχ 11 ή 8) ξερω γω... Τον εχω και γω αυτον! Αλλλιως κανε ενα reset(κρατημενο απο κατω σε μια τρυπουλα για 5 δευτερα περιπου) και ξανασυνδεσου! Τι ρουτερ εχεις;
Πανος999 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Εχω της vodafone.. Εβαλα κ εβγαλα τν πριζα ποσες φορες.. Θα δοκιμασω κ ενα reset μπας κ γινει τιποτα..
poulinos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 α.firmware update.β.αν το ρουτερ ειναι 192.168.1.254 τοτε το extender θα μπει 192.168.1.200 για παραδειγμα.δεν γινεται ουτε σε αλλο δικτυο να ειναι ουτε να εχουν ιδια ip.επισης απεφυγε να το κανεις με wps.θα κλεισεις τον dhcp στο extender και η ip καλο θα ειναι να ειναι καρφωτη οπως ειπα και οχι με dhcp sto repeater.σαν gateway θα μπει η ip του router 1
Πανος999 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 εκανα reset στο extender το πρωι κ απλα επιασε... ειχα πατησει πριν βεβαια το wps στο ρουτερ αλλα δν νομιζω να επιασε..αναψε για λιγο αλλα τωρα ειναι κλειστο..αρα δεν συνδεομαι μ αυτο,σωστα? 1
poulinos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 to wps αναβει για λιγο οπου σε εκεινο το χρονικο διαστημα μπορει να συνδεθει μια συσκευη και μετα σβηνει.πρεπει να γινει wps και απο τις δυο συσκευες για να ενωθουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα