parouklakos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά.επειδη κάνω οικοδομηκες δουλειές θέλω να αγοράσω ένα pick up.Είμαι ανάμεσα σε isuzy 1,5 καμπίνα και σε ford ranger 1,5 καμπίνα ξέρει κανείς απο ποιότητα η προβλήματα τι γίνεται?Μιλάω πάντα για μεταχειρισμένο μετά το 11 μοντέλο.όποιος ξέρει κάτι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Το ford ranger είναι το ίδιο με Mazda. Για 6 χρόνια που το είχε δικός μου άνθρωπος δεν είχε βγάλει βλάβη. Μετά το πούλησε γιατί είχε ανάγκη χρήματα και θα έπαιρνε κάτι πιο παλιό σε μοντέλο. Δεν ξερω τι έχει κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntinosterpsis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Γιατι δεν κοιτας σε L200? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sixfeetunder Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Γνωμη μου και επειδη θα το παρεις για πραγματικη δουλεια κοιτα για ολοκληρη καροτσα.η καροτσα καλυτερα να σε περισσευει παρα να μην φτανει και φορτωνεις σε υψος.Και εφοσον θα δεις σε μεταχειρησμενο παλι αποψη μιου ειναι να το δει μηχανικος πρωτα.Οι περισσοτεροι δεν ξερουν να δουλευουν turbo κινητηρες και δεν ξερεις σε τι κατασταση θα ειναι.Η καινουργιο να στρωσει στα χερια σου η ακομα καλυτερα χωρις turbo. και συμφωνω για L200,ετυχε ενα διαστημα καποτες να περασει απο τα χερια μου και μαρεσε πολυ απο ποιοτητα,αξιοπιστο κιολας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα