Προς το περιεχόμενο

LG Nexus5-Power Button Repair

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το κλασσικο αποτι καταλαβα προβλημα σαυτα τα lg με τις επανειλλημενες επανεκκινησεις λογω κολληματος του πληκτρου power.

Λεω να το παλεψω συμφωνα με ενα βιντεο που ειδα στο youtube στο οποιο ολα φαινονται ευκολα αλλα ΔΕΝ ΕΧΩ  τα σπρευ που χρησιμοποιει ο τυπος.Εχει κανεις καμμια εναλλακτικη φαση?πχ.wd 40 η κανα ελαιολαδο ας πουμε?.......μη βαρατε.

https://www.youtube.com/watch?v=doPuXkQTGbc

Δημοσ.

Καλύτερα βρες κάποιο μαγαζί που κάνει επισκευές ώστε να στο αλλάξουν. (ναι γίνεται)

Δεν νομίζω να είναι κάποια "μόνιμη" λύση αυτό με το σπρέι.

Δημοσ.

χααχαχ ελαιόλαδο ...

Το καλύτερο θα ήταν εάν είχες κάποιου είδους πεπιεσμένο αέρα .... Απο εκεί και μετά καθαρίζεις τις επαφές με οινόπνευμα όσο πιο δυνατό αλκοόλης βρεις και πιστεύω πως εάν το δέσεις ξανά σωστά κλπ , θα σου λειτουργήσει εφόσον μιλάμε καθαρά για πρόβλημα με το power button 

Δημοσ.

χααχαχ ελαιόλαδο ...

Το καλύτερο θα ήταν εάν είχες κάποιου είδους πεπιεσμένο αέρα .... Απο εκεί και μετά καθαρίζεις τις επαφές με οινόπνευμα όσο πιο δυνατό αλκοόλης βρεις και πιστεύω πως εάν το δέσεις ξανά σωστά κλπ , θα σου λειτουργήσει εφόσον μιλάμε καθαρά για πρόβλημα με το power button 

σευχαριστω για την απαντηση αλλα δεν νομιζω να κανει δουλεια το οινοπνευμα καθοτι υποθετω πως ειναι θεμα λιπανσης ..πιστευω

Δημοσ.

οχι για κανενα λογο wd40 ειναι χοντρό και κολλώδες λαδι και διαβρωτικό , για να ξεκολλάνε οι βιδες ειναι

ειναι ειδικα αυτα και στα δειχνει

αντιστατικα (βασικο να μην κανεις ζημια στην πλακετα)

και ειναι σαν σπραυ επαφων - τα οποια υπαρχουν διαφορα ( πχ με τεφλον - χωρις κτλ κτλ) πρεπει να ρωτησεις ποια δεν βραχυκυκλώνουν τις πλακετες ....

επισης το λεει ο ιδιος το δευτερο σπραυ ειναι που βγαζει την μπιχλα απο το κουμπι για να λειτουργει καλυτερα

επειδη εχω ανοιξει nexus 5 πολυ προσοχη σπανε ευκολα τα αυτακια που εχει γυρω γυρω και μετα δεν θα κλεινει καλα

Δημοσ.

Έχω χρησιμοποιήσει σπρέι ηλεκτρικών επαφών της wurth για καθαρισμό πλακετας λάπτοπ από υγρά και αντίστοιχα και στο πληκτρολόγιο. Έπαιξε και ακόμα και το πληκτρολόγιο δούλεψε εξ ολοκλήρου . Βέβαια μετά από ένα χρόνο κάνα δυο πλήκτρα σταμάτησαν αλλά σκασιλα μου που δεν δουλεύουν τα βελάκια και το 0

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...