manosbr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα σας! Ήθελα τη γνώμη σας για ποιο format προτιμάτε? GR or UK, Παρατήρησα πως στο Gr, τα γράμματα δεν είναι τοποθετημένα στο κέντρο του πλήκτρου (για να χωράει και το Ελληνικό όπου έχει). Μήπως αν συνηθίσει κανείς στο UK πληκτρολογεί ευκολότερα απο το Ελληνικό μετα?!
panos19900 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα φίλε μου . Εμενα η γνώμη μου είναι το τι θεωρείς εσυ πιο χρήσιμο . Εγω προσωπικά δεν το κοιτάω δηλαδή και κινέζικη γραμματοσειρά να είχε γραμμένη επάνω δεν θα με ένοιαζε ... ( εχω ένα NEC με Ιαπωνέζικα .... ) Δεν είναι θέμα πιο πληκτρολόγιο θα συνηθίσεις γιατί άλλωστε τα φέρνεις όλα στα μέτρα σου χωρίς να έχεις κάποιο πρόβλημα ..
Romanzo Criminale Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Εμένα με βολεύει το US γιατί αυτό το layout χρησιμοποιώ. Ωστόσο το macbook μου έχει GR. Σου επισυνάπτω φωτογραφία. Δεν είναι τελικά πρόβλημα, που πίστευα. Ίσα ίσα. Τώρα το uk έχει μικροδιαφορές με την πιο βασική το " με το @. Το γερμανικό (γιατί και από γερμανία βρίσκεις φθηνότερα) έχει διαφορά το y με z και κάτι ακόμα στα σύμβολα. Γενικά όλα συνηθίζονται. Κοίταξε τι είναι καλύτερο για την τσέπη σου.
manosbr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Έλεγα γιατί το UK / us εχει τα γράμματα στο κέντρο του πλήκτρου και θεώρησα ότι ίσως βολεύει . Το πληκτρολόγιο butterfly , το συνηθισες σε βολεύει ; Όντως κάνουν πολύ θόρυβο τα πλήκτρα ;
marmagia Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ στο ΒΤΟ μου ζήτησα αγγλικό πληκτρολόγιο γιατί δεν μου αρέσει αισθητικά το ότι έχουν βάλει τα ελληνικά στο πλάι. Βέβαια δε με νοιάζει γιατί δεν το κοιτάω αλλά αφού δεν κόστιζε και κάτι έβαλα το αγγλικο
Romanzo Criminale Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Κοίταξε, για να πω την αλήθεια μου φάνηκε πολύ περίεργο το πληκτρολόγιο στην αρχή.Ωστόσο μετά από 2 βδομάδες μπορώ να σου πω πως το συνήθισα τις πρώτες μέρες και πλέον είμαι οκ.Όταν χρησιμοποιώ άλλα λάπτοπ, με ενοχλούν τα πλήκτρα τους και δε μου αρέσουν πια. Θόρυβο κάνει λιγάκι αλλά και όλα κάνουν. Επίσης παίζει ρόλο και πόση δύναμη βάζεις εσύ όταν πληκτρολογείς.Εμένα άλλα πράγματα με ενοχλούν στο λάπτοπ, θα βγω λίγο offtopic και θα σου πω.. Με ενοχλούν τα ακόλουθα:- Απουσία θυρών usbA / HDMI. Πρέπει να χαλάσεις από 30-100 ευρώ σε αντάπτορες ή να πάρεις all in one. Μπορείς να παίξεις από κινέζικο μέχρι satechi, αλλά σε 1700 ευρώ λάπτοπ δεν βάζεις μούφες πάνω. - Υπερθερμένεται εύκολα σε ταινίες/κατέβασμα και λίγο πιο βαριά τασκ. Μπορείς να κατεβάσεις λογισμικό να ανεβάσεις στροφές σε ανεμιστήρα αλλά θα ακούγεται. Γενικά η apple τα έχει κάνει αθόρυβα. Σημεία που παρατηρείς υπερθέρμανση είναι πάνω στη μέση και πάνω αριστερά. - Μερικές φορές καταφέρνω και κάνω μη ανταποκρίσημες εφαρμογές όπως το finder και safari. Δεν είναι και τόσο ιδανικό που το παρουσιάζουν. - Θέλει προσοχή σαν λάπτοπ, συχνό καθάρισμα γιατί είναι dust magnet και προεκτικά την οθόνη με πανάκι γυαλιών. Άρα, το πληκτρολόγιο είναι αμελητέο θέμα μπροστά σε άλλα. Επίσης έχω έκδοση χωρίς touchbar που τη θεωρώ μακράν καλύτερη.Τέλος, αν είχα την δυνατότητα να περιμένω και τα χρήματα θα το έπαιρνα πάλι με 254 ssd, αλλά 16gb ram.
haHa Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 - Υπερθερμένεται εύκολα σε ταινίες/κατέβασμα και λίγο πιο βαριά τασκ. Μπορείς να κατεβάσεις λογισμικό να ανεβάσεις στροφές σε ανεμιστήρα αλλά θα ακούγεται. Γενικά η apple τα έχει κάνει αθόρυβα. Σημεία που παρατηρείς υπερθέρμανση είναι πάνω στη μέση και πάνω αριστερά. Ποια εφαρμογη χρησιμοποιεις για την θεαση ταινιων και ανεβαζει θερμοκρασια; Το vlc στο mac απαιτει περισσοτερα resources απο αλλες εφαρμογες(πχ movist, mplayerx), οποτε για ριξε ματια σε αυτες για χαμηλτερες θερμοκρασιες.
manosbr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Κοίταξε, για να πω την αλήθεια μου φάνηκε πολύ περίεργο το πληκτρολόγιο στην αρχή. Ωστόσο μετά από 2 βδομάδες μπορώ να σου πω πως το συνήθισα τις πρώτες μέρες και πλέον είμαι οκ. Όταν χρησιμοποιώ άλλα λάπτοπ, με ενοχλούν τα πλήκτρα τους και δε μου αρέσουν πια. Θόρυβο κάνει λιγάκι αλλά και όλα κάνουν. Επίσης παίζει ρόλο και πόση δύναμη βάζεις εσύ όταν πληκτρολογείς. Εμένα άλλα πράγματα με ενοχλούν στο λάπτοπ, θα βγω λίγο offtopic και θα σου πω.. - Τα 128 GB Να υποθέσω είναι υπερβολικά λίγα ε?! (δεδομένου του κόστους για να ανέβει κανείς στα 256). - Όταν λες υπερθέρμανση πόσο έντονη εννοείς? Πχ όταν το έχεις στα πόδια νοιώθεις έντονα τη θερμοκρασία? Η μετάβαση απο windows ήταν εύκολη?
Romanzo Criminale Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Μέχρι στιγμής δεν το έχω με πάνω από 50, αλλά ναι, είναι λίγα για το μέλλον. Και όταν θα θες να το δώσεις θα είναι ακόμη πιο δύσκολο. Αισθητή, όχι όμως να καίει. Ναι, στν αρχή έβριζα, αλλά σε 2 μέρες με ψάξιμο για shortcuts κτλ, το συνήθισα. Ποια εφαρμογη χρησιμοποιεις για την θεαση ταινιων και ανεβαζει θερμοκρασια; Το vlc στο mac απαιτει περισσοτερα resources απο αλλες εφαρμογες(πχ movist, mplayerx), οποτε για ριξε ματια σε αυτες για χαμηλτερες θερμοκρασιες. vlc όπως βλέπεις στην εικόνα. Αυτήνέχω τόσα χρόνια. Θα τις δοκιμάσω και αυτές, ευχαριστώ
manosbr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Τελικά πως είναι η εμπειρία σου από macOS ? Το λέω γιατί και τα windows 10 έχουν βελτιωθεί πολύ !
militarist Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Να πω κρι εγώ την γνώμη μου, έχω το 13αρι ι7 2016 μοντέλο.με 16 gb μνήμη. Το χρησιμοποιώ για προγράμματισμο , ποτέ δεν μου ανέβασε θερμοκρασία ,μόνο όταν παίζω palantins, που και εκεί από είδα δεν είναι τραγικές θερμοκρασίες απλώς ακούς τα ανεμιστήρια.
Romanzo Criminale Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Να σε ρωτήσω, με τα 8 θα ήσουν εντάξει; Και τι εργαλεία χρησιμοποιείς; Η μετάβαση είναι εύκολη, σε φάση ότι αρχίζω να προτιμώ το macos. Βέβαια τόσα χρόνια windows χρήστης δεν κόβονται οι συνήθειες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα