poulinos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Κοιτα να βγαλεις το ανεμιστηρακι εντελως οπως σου λεει ο Sheo και απο την πισω πλευρα του θα εχει ενα αυτοκολλητακι η΄ ενα λαστιχενιο στην μεση το οποιο με μια καρφιτσα βγαινει(η΄και τα 2τεσπα). Θα τα βγαλεις και θα ριξεις μια σταγονα λαδακι ο,τι να ναι και θα τα ξανα κλεισεις. Αφου γυρναει δυσκολα ο ανεμιστηρας σημαινει οτι θελει λαδωμα το πιο πιθανο.. δεν βαζεις οτι λαδι να ειναι διοτι αν μαζεψει σκονη θα γινει μετα σαν λασπη.επισης το wd40 ειναι καλο για να "ξεκολλησεις "κατι αλλα δεν ειναι ακριβως λιπαντικο 1
ZELOMOTH Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 δεν βαζεις οτι λαδι να ειναι διοτι αν μαζεψει σκονη θα γινει μετα σαν λασπη.επισης το wd40 ειναι καλο για να "ξεκολλησεις "κατι αλλα δεν ειναι ακριβως λιπαντικο Εγω φιλε μου μια ζωη ο,τι να ναι λαδι βαζω και συνηθως ριχνω λιγο φαγητου (που ειναι ευκαιρο) σε ενα βαμβακι και μετα το σταζω στην οπη του ανεμιστηρα.. Ποτε δεν ειχα θεμα μετα σε οσα fan το εχω κανει ειτε απο καρτες ειτε case fan κτλ κτλ κτλ... Απο που ακριβως να μπει η σκονη για να γινει λασπη? Απο πισω που ξανα κλεινει με λαστιχακι τελειας εφαρμογης και αυτοκολλητο απο πανω η΄ απο μπροστα που ειναι ακριβως χωρις κενο για να γυρναει η μεταλλικη βαση του ανεμιστηρα? Επισης δεν ειπα κατι για wd-40 και δεν κολλαει καπου αυτο...Ναι δεν ειναι ακριβως λιπαντικο αλλα στυλ "ξεκολλητικου" που λες κι εσυ και αντισκωριακου... 2
Whitefanged Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Ηλιέλαιο βάζω μια ζωή. Μια φορά είχα βάλει και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο (παραγωγής μου). 2
buuren Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα και σας ευχαριστω ολους παιδια με εσωσε το αντισκωριακο, το ανεμιστηρι δουλευει με πολυ κεφι ! Θα ριξω μια παραγγελια απο κινα να εχω και ενα καβατζα και ολα καλα. Στην αρχη μυριζε ολο το pc αντισκωριακο απλα στην περιπτωση μου δεν μπορουσα να ριξω λαδι γιατι ειχε μια παραξενη μικρη τρυπουλα στην ακρη και ηθελα λαδωτηρι για να γινει η δουλεια ενω το σπρευ το "τιναξε" μεσα, απλα το ρισκαρα να παει στα πηνια κ γινει βραχυκυκλωμα συν οτι ειχα τρελαθει και ειπα οτι γινει... Τι εννοεις? Το θεμα με τα καναλια μνημης Μεχρι χθες ειχα 4 gb ram (2 dimm x 2 gb) εβαλα με την ευκαιρια του ανοικτου κουτιου αλλα 4 gb (2 x 2) που ειχα παρει παλια (χρονια πριν) σε μια προσφορα. Ολα τα στικακια ειναι ιδια σε ολα , ιδιο κωδικο, corsair 2gb 1600 cl9. Tα 2 dimm δουλευουν dual channel (cpu-z) και τα αλλα 2 (καινουρια) σε single channel. asus p7p55d-e evo https://www.asus.com/Motherboards/P7P55DE_EVO/ Τα πρωτα ντιμ ηταν στις μπλε θεσεις . Εψαξα στο google αλλα δεν εβγαλα ακρη κατι λενε για bios update ισως... Εχω μπλοκαρει... Cpu-z: Πριν slot 1 dual channel slot2 ----- slot3 dual slot 4 ----- Bαζω τα δυο επιπλεον στικ slot 1 dual slot2 single slot3 dual slot 4 single Εκανα ενα πειραμα σημερα και αλλαζω το 2 με το 1 και γινεται slot1 single slot2 dual slot3 dual slot4 single Kαμια ιδεα?
ZELOMOTH Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Τι εννοεις οτι τα αλλα 2 λειτουργουν σε single channel? Μηπως βλεπει το ενα στην ουσια? Bios μπαινεις? Ποση μνημη σου λεει? Και τι cpu εχεις? Γιατι μαλλον παιζει κι αυτο ρολο.. 1
buuren Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Bιος δεν εχω μπει αλλα το συστημα βλεπει ολη τη μνημη 8gb. Το cpuz μου λεει αυτα, οπου εχω το στικακι το καινουριο ειναι single. i7 860 s1156 thanks Zelo
ZELOMOTH Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Κι ετσι οπως σου τα βγαζει, δηλαδη dual το 2 με το 3 ο,τι να ναι ειναι. Κοιτα στην σελιδα της μητρικης εχει το qvl support και γραφει ενδιαφεροντα πραγματακια, για ποσα dimm σηκωνει, για mhz και για το voltage των μνημων.. Εκει θα βγαλεις λογικα ακρη.. Παρε το απο την αρχη το pdf.. 1
Sheogorath Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Μπας και βλέπεις τα sides? Dual banked και τα λοιπά. 1
ZELOMOTH Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Παω για καλαμαρια τωρα αντε καληνυχτα παιδες!(Ψαρεμα οχι φαϊ) 2
buuren Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Μπας και βλέπεις τα sides? Dual banked και τα λοιπά. Στην καρτελα SPD στα ranks μου τα λει τα dual και single, στην καρτελα memory μου λεει 8gb ddr3 dual. Δεν ξερω να ανεβασω φωτος...
Sheogorath Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Μα αυτό δεν είναι το channel, είναι σε πόσες πλευρές έχουν chip. Δεν έχεις πρόβλημα. 2
buuren Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Σε ευχαριστω Sheo. Επομενως ολα ειναι οκ. Ευχαριστω ολους σας παιδια. 1
buuren Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημερα. το ανεμιστηρι τελικα φρακαρε ! Παιδια για να μη σπασω αλλο τα νευρα μου, σας παρακαλω προτεινετε μου μια καρτα για απλη χρηση (δεν παιζω παιχνιδια) που να μην θελει ομως εξτρα τροφοδοσια, βαριεμαι να τραβαω καλωδια. Η καρτα θελω, αν γινεται, να ειναι asus. Tο μπατζετ να το πουμε στα 100 ? Με λιγα λογια τι μπορω να παρω καλυτερο για τη χρηση μου με ~100 ευρω.
Sheogorath Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δες μια 1050 φθηνή ή μια 1030 φθηνή. 2
ZELOMOTH Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Ρε συ παντως αμα θες να την κρατησεις, παρε εναν 80ρη ανεμιστηρακο και βαλε τον πανω στην ψυκτρα με 2 δεματικουλια και το ρευμα της η΄ σε 3πινο στην μητρικη η΄ σ ενα μολεξ και εισαι ετοιμος!(Εννοειται οτι βγαζεις τον χαλασμενο!) 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα