bill27 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 https://www.banggood.com/Mecool-M8S-PRO-PLUS-Amlogic-S905X-2GB-RAM-16GB-ROM-TV-Box-Support-4K-Netflix-Youtube-p-1164115.html Προλαβετε εχει ακομα 200 και κομματια
vadergr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Και από gearbest το ίδιο. Review του εδώ http://mediaplayers.gr/mecool-m8s-pro-2/ Παίρνει και custom rom με android tv.
wannaplay Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 τελικα στα ποσα ευρω βγαινει? με το τελωνειο το bangood εχει τριφωνικη παραδοση????
stelios18120 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Πες δυο λογια Καλο; ηρθε κομπλε; πληρωσες τιποτα εξτρα;
bill27 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Ηρθε με priority απο banggood χωρις να πληρωσω κατι εξτρα,εκανα τις βασικες ρυθμισες στο kodi και ολα ειναι μια χαρα, εχει πολλα add on pre installed,εμενα με ενδιεφερε το covenant και το spordevil. Ακομα το ψαχνω να σας πω την αληθεια.... Κατι που θελω να ρωτησω ειναι πως οταν ανοιγεις το box στην μπαρα ειδοποιησεων εμφανιζετε μια ειδοποιηση που λεει ''BCenter dddddddd cccccc'' δεν την εχω ανοιξει γιατι φοβαμαι μηπως ειναι ...ιος γνωριζει κανενας τιποτα σχετικα? επισης θελω να ρωτησω οι ειδοποιησεις που βγαινουν πανω αριστερα οπως αυτη που προανεφερα πως γινετε να τις κανω ας που με δεξια η αριστερα για να φυγουν οπως κανουμε στο κινητο?? εχω το τηλεκοντρολ που ειχε μεσα το box ευχαριστω
efo355 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 εχει καλο wifi?Ναι μία χαρά είναι. Streaming δεν κάνει κανένα κόλλημα
efo355 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 YOUTUBE παίζει άνετα?Ναι άνετα.Γενικά είναι πολύ καλό μηχανάκι.
nik187 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Παιδιά τα αξίζει τα 35 ευρώ; Θέλω να το πάρω για μια φίλη μου και να παίζει απροβλημάτιστα. Terrarium, kodi, stremio κτλ Δεν μπορώ να τρέχω κάθε λίγο.
g_f Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Καλημέρα και απο εμένα. Ψήθηκα να το αγοράσω, απο το gearbest λέω να το παραγγείλω. Θα ήθελα να μου πείτε τι μέθοδο αποστολής να επιλέξω για να μην έχω θέματα. Το θέλω σύντομα. Φαντάζομαι απο ευρωπαική αποθήκη πρέπει να επιλέξω. Τώρα αν βγεί λίγο ακριβότερο δεν με πειράζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα