Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ την κοινότητα,

Θέλω να αγοράσω έναν HDD και θα ήθελα κάποιες γνώμες γιατί τα πράγματα μου φαίνονται αρκετά πιο πολύπλοκα από την τελευταία φορά που κοίταξα για δίσκο.

Ξεκινάω με το τι έχω: SSD INTEL 240GB + HDD WD 640GB BLACK.

Ουσιαστικά αυτό που θέλω είναι χώρος για να βάζω images / σειρές / ταινίες κλπ. Αλλά όσο και να μη θέλω επιδόσεις, δεν μου πάει ρε παιδιά η καρδία για να πάρω έναν δίσκο με 5400rpm… αλλιώς θα αγόραζα τον WD 2TB BLUE (5400) και θα είχα ξεμπερδέψει. Το ερώτημα είναι: πρέπει να ξεπεράσω το κόλλημά μου με τις 5400 στροφές? Ή έχει κανείς κάτι καλύτερο να μου προτείνει? 

Δημοσ.

Χαιρετώ την κοινότητα,

Θέλω να αγοράσω έναν HDD και θα ήθελα κάποιες γνώμες γιατί τα πράγματα μου φαίνονται αρκετά πιο πολύπλοκα από την τελευταία φορά που κοίταξα για δίσκο.

Ξεκινάω με το τι έχω: SSD INTEL 240GB + HDD WD 640GB BLACK.

Ουσιαστικά αυτό που θέλω είναι χώρος για να βάζω images / σειρές / ταινίες κλπ. Αλλά όσο και να μη θέλω επιδόσεις, δεν μου πάει ρε παιδιά η καρδία για να πάρω έναν δίσκο με 5400rpm… αλλιώς θα αγόραζα τον WD 2TB BLUE (5400) και θα είχα ξεμπερδέψει. Το ερώτημα είναι: πρέπει να ξεπεράσω το κόλλημά μου με τις 5400 στροφές? Ή έχει κανείς κάτι καλύτερο να μου προτείνει? 

Εδω

http://www.insomnia.gr/topic/558140-%CE%B2%CE%BF%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%8E%CE%BD-%CE%B4%CE%AF%CF%83%CE%BA%CF%89%CE%BD/page-301?do=findComment&comment=55931716

• Like 1
Δημοσ.

Αν τον χρειαζεσαι μονο για αποθηκη κ δεν εχεις σκοπο να βαλεις λειτουργικο η games καλυτερα να το ξεπερασεις!:) Δωσε βαση κ στην εγγυηση.

• Like 1
Δημοσ.

Για αποθήκευση δεν χρειάζεσαι γρήγορο δίσκο και ο 5.400 είναι μια χαρά. Βέβαια, αν σκοπεύεις κάποια στιγμή στο μέλλον να τον χρησιμοποιήσεις για εγκατάσταση παιχνιδιών ή Windows κτλ τον ξεχνάς και πας σε 7.200 οπωσδήποτε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...