Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δημοσ.

προτείνω να αγορασετε το δευτερο

και εάν κανει κατι παραπανω δεν  θα το μετανιώσετε

εχω ηδη το πρωτο και εχω μεινει ικανοποθημενος

Δημοσ.

Το δεύτερο έχει και μικρόφωνο, αν κάποιον τον ενδιαφέρει και η ανοικτή συνομιλία αξίζει.

Έχει και αυτό σε καλή τιμή (16.81€) και με καλές κριτικές αλλά δεν το ξέρω https://www.banggood.com/BlitzWolf-BW-F3-IPX5-Water-resistant-2x5W-Outdoor-Sport-Bluetooth-Speaker-p-1040559.html?rmmds=detail-top-buytogether

Δημοσ.

Το δεύτερο έχει και μικρόφωνο, αν κάποιον τον ενδιαφέρει και η ανοικτή συνομιλία αξίζει.

Έχει και αυτό σε καλή τιμή (16.81€) και με καλές κριτικές αλλά δεν το ξέρω https://www.banggood.com/BlitzWolf-BW-F3-IPX5-Water-resistant-2x5W-Outdoor-Sport-Bluetooth-Speaker-p-1040559.html?rmmds=detail-top-buytogether

ίσως παίζει και το κουπόνι

12blitzw

επεσε το σιτε και μου πεταξε απο το καλαθι το blitzwolf αλλα και αλλα xiaomi προϊόντα που είχα σε προνομιακή τιμή

Δημοσ.

ίσως παίζει και το κουπόνι

12blitzw

επεσε το σιτε και μου πεταξε απο το καλαθι το blitzwolf αλλα και αλλα xiaomi προϊόντα που είχα σε προνομιακή τιμή

Και σε έμενα τα έβγαλε και έλεγε το Blitzwolf out of stock αλλά μόλις τώρα το ξανάβαλε και το πήρα. Το κουπόνι δεν δούλεψε.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει καμία σχέση του blitzwoolf με το xiaomi των 25€.Το xiaomi είναι μια κλάση ανώτερο σε ποιότητα ήχου.Τωρα εάν κάποιος θέλει τοπ ποιότητα πάει στο blitzwolf fw4 που για μένα είναι από τα κορυφαία ηχεία που κυκλοφορούν από κινα

Δημοσ.

Δεν υπάρχει καμία σχέση του blitzwoolf με το xiaomi των 25€.Το xiaomi είναι μια κλάση ανώτερο σε ποιότητα ήχου.Τωρα εάν κάποιος θέλει τοπ ποιότητα πάει στο blitzwolf fw4 που για μένα είναι από τα κορυφαία ηχεία που κυκλοφορούν από κινα

μπορεις να δωσεις λινκ γιατι δε το βρισκω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...