akisamdgr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Γεια χαρα σε ολους !!!Γιατι c c++ ;;;..................Υπαρχουν τοσες συγχρονες και μη, καλες γλωσσες προγραμματισμου...........ποιος ο λογος που υπαρχει ακομη και μαλιστα πρωτοστατει στον προγραμματισμο.............τι ειναι αυτο που δεν εχει η java python perl ruby κλπ..........η ακομη και delphi..........; ; ;Για την ακριβεια......τι μπορω να κανω με c c++ που δεν μπορω να κανω με αλλες γλωσσες η και τι αλλα πλεονεκτηματα εχει ; ; ; Κορυφή
Predatorkill Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Γιατι γραφεις με διακοπες;; Αν σου ελεγαν οτι οι JVMs οπου τρεχει η Java ειναι γραμμενη σε c/c++ θα το πιστευες; 1
Dinos_12345 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Γιατί όλα είναι C. Η Ruby που λες, σε C καταλήγει.
tsofras Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 http://lmgtfy.com/?q=why+c+c%2B%2B Το παλικάρι δεν ρωτάει C ή C++ , ρωτάει γιατί αυτές αντί για άλλες. Μπήκες στον κόπο να διαβάσεις το τοπικ του? Στην τελική αν τα κάναμε όλα google δεν θα υπήρχε ανάγκη για forums και συζήτηση. 2
iceblade Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Γεια χαρα σε ολους !!! Γιατι c c++ ;;;..................Υπαρχουν τοσες συγχρονες και μη, καλες γλωσσες προγραμματισμου...........ποιος ο λογος που υπαρχει ακομη και μαλιστα πρωτοστατει στον προγραμματισμο.............τι ειναι αυτο που δεν εχει η java python perl ruby κλπ..........η ακομη και delphi..........; ; ; Για την ακριβεια......τι μπορω να κανω με c c++ που δεν μπορω να κανω με αλλες γλωσσες η και τι αλλα πλεονεκτηματα εχει ; ; ; Κορυφή Τι θα πει πρωτοστατεί στον προγραμματισμό; Πόσα web apps ξέρεις να είναι γραμμένα σε C/C++? Κάθε γλώσσα έχει και το πεδίο της. 1
akisamdgr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Γιατι γραφεις με διακοπες;; Αν σου ελεγαν οτι οι JVMs οπου τρεχει η Java ειναι γραμμενη σε c/c++ θα το πιστευες; Με διακοπες οπως το διατυπωνεις..........ετσι γραφω γιατι ετσι μου βγαινει.....ειναι το στυλ μου......δεν υπαρχει ιδιαιτερος λογος Ξερω οτι οι JVMs ειναι γραμμενοι σε c c++ Η ερωτηση ειναι γιατι c c++.........τι ειναι αυτο το κατι αλλο που εχει και δεν το εχουν οι αλλες γλωσσες ; ; ; Τι θα πει πρωτοστατεί στον προγραμματισμό; Πόσα web apps ξέρεις να είναι γραμμένα σε C/C++? Κάθε γλώσσα έχει και το πεδίο της. Πρωτοστατει λεγοντας εννοω οτι ειναι κυριαρχη γλωσσα παντα........απο δημιουργιας εως σημερα.......δεν αμφισβητησα τις αλλες γλωσσες που πρωτοστατουν κι αυτες............ειδικα java python..............ψαχνω το κατι αλλο που εχει ; ; ;
becoming_I Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ θα σου πω τι έχουν οι άλλες γλώσσες που δεν το έχει η C/C++ Ας πούμε πχ το readbility της python βοηθά κάποιον που ξεκινά προγραμματισμό να προχωρήσει πολύ γρήγορα στο να κάνει 5 πράγματα που στη C/C++ θα ήθελε πολύ περισσότερη μελέτη για να τα επιτύχει. Κάθε γλώσσα έχει τα υπέρ και τα κατά της.
Predatorkill Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Η c ειναι ενα βημα πριν την assembly.
tsofras Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Η c ειναι ενα βημα πριν την assembly. Ένα βήμα μετά (ξέρω ότι αυτό εννοείς ) 1
Ilias95 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Ταχύτητα και lower-level high level programming. Μπορείς να ορίζεις bitfields, να διαχειρίζεσαι μόνος σου τη μνήμη και έτσι να δεσμεύεις όσο το δυνατόν λιγότερους πόρους, ευκολότερη πρόσβαση στο hardware κτλ. κτλ. 1
Predatorkill Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Ένα βήμα μετά (ξέρω ότι αυτό εννοείς ) Πριν φτασεις εκει εννοουσα, το ιδιο λεμε αλλα εσυ το πας desc
tsofras Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Πριν φτασεις εκει εννοουσα, το ιδιο λεμε αλλα εσυ το πας desc Το ξέρω είπα να σε πειράξω
παπι Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 επειδή είναι από τις καλύτερες low level γλώσσες. Επίσης παραμένουν τρεντι
mathm07008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Ε αναλόγως για ποιο σκοπό θες να γράψεις. Άμα θες να κανεις κοντριμπιουτ στο Linux kernel θα γράψεις C. Άμα θες να γράψεις για κινητά, δεν θα γράψεις C
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα