Προς το περιεχόμενο

Wifi Wireless Remote Control Socket (WIFI Πριζα) [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπαινει θερμοσιφωνας απο αυτο;

Οχι απευθειας. Θέλει ένα ρελε ισχύος.

παντως επειδη χρησιμοποιώ τετοιους αυτοματισμούς, να πω για την συγκεκριμενη εταιρεία+εφαρμογή οτι δεν ειναι καλή-αξιοπιστη. Προτιμήστε της broadlink

• Like 3
Δημοσ.

Απορία. Με τι από τα παρακάτω θα ερχόταν ασφαλέστερα?

Standard ShippingFree shipping

7-25 business days

Air Parcel Register€1.09

7-25 business days

Priority Direct Mail€1.78

7-12 business days

Expedited Shipping Service€9.27

5-8 business days

EMS Express Mail Service€15.77

7-15 business days

Priority Direct Mail

Επειδή έκανα μια παραγγελία >40€, μου έβγαλε δωρεάν όλες τις επιλογές εκτός από EMS Express Mail Service.

Επέλεξα Expedited Shipping Service.

Πιστεύετε θα έχω πρόβλημα;

Να ζητήσω στο chat αλλαγή σε Priority Direct Mail;

Εμφανίζεται ακόμα η επιλογή για refund.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

παντως επειδη χρησιμοποιώ τετοιους αυτοματισμούς, να πω για την συγκεκριμενη εταιρεία+εφαρμογή οτι δεν ειναι καλή-αξιοπιστη. Προτιμήστε της broadlink

Όντως, θα χρειαστεί ρελέ ισχύος για αυτή τη δουλειά, όπως το χω κι εγώ.

Και συμφωνω..από αξιοπιστία πάσχουν.

Διευκρινίζω, αποσυνδέονται συχνά πυκνά (και δεν επανέρχονται ούτε μετά από remote restart στο ρούτερ) και για ένα Sonoff που έχω στα 75 χιλιόμετρα μακριά δεν είναι κι ότι πιο βολικό να συμβαίνει αυτό. Τους έχω βρίσει μπόλικες φορές με email γιατι η απάντηση τους ήταν να δώσω κλειδιά του εκεί σπιτιού σε ένα γείτονα, να μπαίνει να βγάζει-ξαναβαζει το Sonoff στην πρίζα (μόνο έτσι επανέρχεται).

Και δεν έχει διορθωθεί το πρόβλημα ούτε με το τελευταιο firmware.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή έκανα μια παραγγελία >40€, μου έβγαλε δωρεάν όλες τις επιλογές εκτός από EMS Express Mail Service.

Ευχαριστώ

Ναι άλλαξε το

Δημοσ.

Ευχαριστώ

Και εγω γιατι πληρωσα 7 ευρω για direct mail αφου αγορασα τηλεφωνο 113 ευρω απο το ιδιο καταστημα; πως το εκανε σε σενα στα 40; δεν ειναι δωρεαν το direct mail.

Εχεις καμια αποψη για xiaomi vs broadlink; εχω και τηλεφωνο xiaomi + 1 repeater εχω εγκαταστησει το mi home
Δημοσ.

Όχι για xiaomi δεν έχω άποψη μιας και όταν ξεκινούσα τους αυτοματισμούς στο σπίτι είχα προσφάτως απογοητευτεί από 1-2 προϊόντα xiaomi και δεν ασχολήθηκα καν από αντίδραση.

Από τα broadlink πάντως είμαι πλήρως ευχαριστημένος κάι έχω περίπου 10 μπριζακια και το μάτι υπερύθρων τους.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τι είναι αυτό?

Λειτουργεί με ir τις συσκευές από απόσταση.

Τηλεόραση Air-condition κλπ ότι έχει δηλαδή τηλεκοντρόλ.

Έχω πάρει δύο αλλά βαρέθηκα να ασχοληθώ :)

Ανάλογες πριζουλες έχω πάρει noname για τις κάμερες που ζεστενονται και δεν λειτουργούν και για ένα πορτατιφ να αναβω από αποσταση

Αυτά έχω αγορασμένα https://m.geekbuying.com/item/Wifi-Smart-Plug-Works-with-Amazon-Alexa-Control-Devices-Wireless-Switch-with-APP--EU-Plug-378446.html και δεν έχω το πρόβλημα που αναφέρει ο φίλος ότι κολλάνε

Επεξ/σία από Agathoklis
Δημοσ.

Αυτά έχω αγορασμένα https://m.geekbuying.com/item/Wifi-Smart-Plug-Works-with-Amazon-Alexa-Control-Devices-Wireless-Switch-with-APP--EU-Plug-375457.html και δεν έχω το πρόβλημα που αναφέρει ο φίλος ότι κολλάνε

Ενα sonoff plug εγραψε ο φιλος οτι "κολλαει". Εσυ εβαλες ενα xiaomı wifi repeater(ασχετο) μαλλον να διορθωσεις το ποστ σου μην μπερδεψεις κανεναν αρκετα μπερδεμενοι ειναι μερικοι.

Το xiaomi intelligent ir remote εχει σχεση με το θεμα. Αν και προτιμαται γενικως το broadlink απ οτι καταλαβαινω.

Το αλλο που λες φανταζομαι οτι ανοιγοκλεινεις τις καμερες που κολλανε; και ετσι τις επαναφερεις

Δημοσ.

Ενα sonoff plug εγραψε ο φιλος οτι "κολλαει". Εσυ εβαλες ενα xiaomı wifi repeater(ασχετο) μαλλον να διορθωσεις το ποστ σου μην μπερδεψεις κανεναν αρκετα μπερδεμενοι ειναι μερικοι.

Το xiaomi intelligent ir remote εχει σχεση με το θεμα. Αν και προτιμαται γενικως το broadlink απ οτι καταλαβαινω.

Το αλλο που λες φανταζομαι οτι ανοιγοκλεινεις τις καμερες που κολλανε; και ετσι τις επαναφερεις

Περίεργο είχα αντιγράψει το σωστό λινκ και έβγαζε άλλο...αν πατήσεις πάνω στο λινκ να το αντιγράψει λέει Νίαου νιαου plug. Τεσπα το ξαναπερασα. ευχαριστώ.

Yeap έτσι επαναφέρω τις καμερες

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω την wifi πρίζα σ ένα A/C 9000 btu που έχω στο υπνοδωμάτιο; Δοκίμασα να κλείσω το A/C ενώ λειτουργουσε πατώντας το κουμπάκι του πολύπριζου και το καπακι της εσωτερικής μονάδας δεν έκλεισε. Όποτε υποθέτω ότι δεν έκλεισε ομαλά. Άρα μάλλον, δεν είναι καλο να το κλείνεις απ´ ευθείας από το ρεύμα. Σωστά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/9/2017 στις 11:10 ΜΜ, Zerg13 είπε

Μπαινει θερμοσιφωνας απο αυτο;

Όχι απευθείας είναι μόνο για 10Α max φορτίο. Επίσης αν θες να κάνεις τέτοια πατέντα στον πίνακα, πάρε κάτι τέτοιο https://www.banggood.com/DIY-Wi-Fi-Wireless-Switch-For-Smart-Home-With-ABS-Shell-p-1019971.html

Τώρα αν πιάνουν τα χέρια και με λίγες γνώσεις μπορείς να πάρεις ένα 16-20Α ρελέ για το πίνακά σου και να συνδέσεις το Wifi απάνω του. Μόλις ανοίγεις το Wifi ρελέ, θα ανοίγει και το 2ο που έχει μεγαλύτερη ανοχή σε φορτίο και εκεί φυσικά θα βάλεις τον θερμοσίφωνα σου.

Επεξ/σία από kamui
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...