totonos1 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2004 Θελώ να ρωτήσω τα εξής - αν θέλω να αποθηκεύσω ήχους για να ακούγουνται όταν μου κάνουν κλήση, και οι ήχοι αυτοί είναι απο pc ή από ηχογράφηση υπάρχει κινητό να το κάνει; Αν μπορεί από pc τι format πρέπει να είναι τα αρχεία. -αν πάρω κάποιο από τα κινητά με εσωτερική κάμερα λέει η ανάλυση της φωτο. όταν την βάζω στο pc; Έχετε κάποια κινητά υπόψη σας που να συνδυάζουν τα παραπάνω; Ευχαριστώ!!
Διονύσης Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 .mid, .wav, .mp3, .amr. Ειδικά το πρώτο, είναι διαδεδομένο στα sites, πιάνει λίγο χώρο, περιγράφει πολύ καλά μελωδίες/όργανα (όχι όμως φωνή) και λέει για να υπάρχει σε ήχους κλήσης. Όλα σχεδόν τα σύγχρονα "καλά" κινητά τα υποστηρίζουν αυτά τα αρχεία. Για τις φωτογραφίες, θα πρέπει να προσέχεις λίγο το φωτισμό. Η ανάλυση είναι 640Χ480. Εγώ έχω το 3650 8 μήνες και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με όλα αυτά. Από τα πιο καινούρια, πολύ καλό είναι το 6600(με κάμερα που έχει Χ2 ζουμ!) και φυσικά το P800/P900.Λένε πάντως ότι τα P800/P900 δεν έχουν και την καλύτερη κάμερα (έχουν άλλα καλούδια!)... Εξαρτάται από τα λεφτά που θες να σκάσεις!Σου προτείνω 6600!Αν έχεις λιγότερα λεφτά πάρε το 3650!
totonos1 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 Σ'ευχαρτιστώ πάρα πολύ. Σχετικά με τους ήχους είπες δεν υποστηρίζει φωνές;Δηλαδή αν φτιάξω αρχείο από ταινία δεν το παίζει; Ευχαριστώ και πάλι!
Διονύσης Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 Το κινητό ό,τι ήχο θες παίζει!Και μάλιστα στο 3650 (άρα και στο 6600) έχω δει ολόκληρη ταινία(!), κανονικά και με τον ήχο, εννοείται. Υπάρχουν sites που κατεβάζεις ταινίες για αυτά τα κινητά. Βέβαια, αν θες να βλέπεις ταινίες στο κινητό, καλό θα ήταν να πάρεις μια κάρτα μνήμης π.χ 64ΜΒ (λιγότερο από €40) ή 128ΜΒ (λιγότερο από €70) για να αντικαταστήσεις αυτή των 16ΜΒ που έχει το 3650.Νομίζω το 6600 έχει μεγαλύτερη κάρτα μνήμης (32ΜΒ. Νομίζω το Ice Age που είχα δει κατεβάσει στο 3650 μου ήταν γύρω στα 20ΜΒ. Αυτό που είπα είναι ότι τα αρχεία .mid είναι φτιαγμένα από νότες πάνω σε πεντάγραμμο και άρα υποστηρίζουν μόνο μουσικά όργανα (δηλαδή μόνο μελωδίες). Αν θες φωνή, όπως για παράδειγμα σε μια ταινία, πολύ απλά αυτό το αρχείο ήχου δεν μπορεί να είναι .mid. Θα είναι κάποιο από τα υπόλοιπα.
LupinIII Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 Pragmatika to 6600 einai fovero kinhto Pantws se polu poio oikonomikh lush me kamera 640x480 to Sagem myx6 h to neotero montelo myv65 (nomizw paizei kai .wav arxeia) Epishs tetoia kamera+filmakia exei kai to neo "prostateuomeno " ths Vodafone,to Sharp gx20
lithros Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 To SX1 tis Siemens toy opoiou eimai katoxos einai fobero kinito kanei ola afta pou zitas einai 10euro pio ftino apo to 6600 kanei akribos oti kai to 6600 kai epipleon exei hardware MP3.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.