smoke0man2 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά Ενώ όλα πήγαιναν όλα τέλεια μέχρι εχθές το βράδυ Σήμερα το πρωί ανοίγω το pc και όλη την ώρα φορτώνει .. Περιμένω πολύ ώρα να μάταια
smoke0man2 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 και ενα παραξενο πραγμα οταν βγαζω τον σκληρο και το cd rom ξεκιναει κανονικα ο bootable os ssd ...τι να πω..
Xristaras12 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 υπάρχει πιθανότητα κάποιο απο τα 2 sata καλώδια να χάλασε. Αφαίρεσε τον dvd rom για αρχή,δεν χρειάζεται να βγάλεις και την τροφοδοσία,μόνο το καλώδιο δεδομένων και δες αν εκκινεί. αν οχι ασε το drive Πάνω και βγάλε τον δίσκο.
smoke0man2 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 τα εκανα αυτά φιλε μου.. ενώ όταν βαζω το drive δουλεψει όταν βαζω τον δικσκο κολλαει αλλα στο bios τον βρισκει
Xristaras12 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 δοκίμασε με άλλο sata καλώδιο,πχ πάρε το καλώδιο του drive και βάλτο στον δίσκο και δες. Υπάρχει περίπτωση να χτύπησε ο δίσκος(bad/weak sector)και να καθυστερεί όλο το σύστημα μιας και περιμένει τον δίσκο να διαβάσει απο τις ελαττωματικές αυτές περιοχές.
smoke0man2 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 καλησπερα εκανα ολα οσα μου ειπες αλλα χωρις να δω αλλαγει τι αλλο μπορω να κανω ? στο βιος τον βλεπω τον δισκο παντως
chipakos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 καλησπερα εκανα ολα οσα μου ειπες αλλα χωρις να δω αλλαγει τι αλλο μπορω να κανω ? στο βιος τον βλεπω τον δισκο παντως μήπως κάποιο malware...??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα