drdedus Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 εγώ βλέπω ότι σε όσες παρόμοιες συζητήσεις υπάρχουν δεν μπορούμε να καταλήξουμε σε 2-3 μοντέλα που να αξίζουν τα λεφτά τους. Βλέπω λέτε για του ΙΚΕΑ αλλά κάποιοι θα την ήθελαν λίγο περισσότερο αναπαυτικη. Υπάρχουν εναλλακτικές ?
UltimaGriever Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 εγώ βλέπω ότι σε όσες παρόμοιες συζητήσεις υπάρχουν δεν μπορούμε να καταλήξουμε σε 2-3 μοντέλα που να αξίζουν τα λεφτά τους. Βλέπω λέτε για του ΙΚΕΑ αλλά κάποιοι θα την ήθελαν λίγο περισσότερο αναπαυτικη. Υπάρχουν εναλλακτικές ? Δε ξέρω αν την έχεις δοκιμάσει την markus αλλά πίστεψέ με είναι πολύ πιο αναπαυτική απ ότι φαίνεται.
Finarfin Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Πηρα εχτες την milano, για τα 135€ η καρεκλα δεν παιζετε! PS Δεν πηρα το bundle γιατι δεν το ειχανε. εγώ βλέπω ότι σε όσες παρόμοιες συζητήσεις υπάρχουν δεν μπορούμε να καταλήξουμε σε 2-3 μοντέλα που να αξίζουν τα λεφτά τους.Βλέπω λέτε για του ΙΚΕΑ αλλά κάποιοι θα την ήθελαν λίγο περισσότερο αναπαυτικη.Υπάρχουν εναλλακτικές ? Εγω που εχω κατσει πανω της την θεωρω καρεκλα δουλειας, δε θα μπορουσα να με φανταστω να παιζω ενω καθομαι σε αυτη.
Damachi Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Εχεις κατσει πανω απο 1 ωρα και δεν αναβει ο κ@λος σου ;
Finarfin Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Εχεις κατσει πανω απο 1 ωρα και δεν αναβει ο κ@λος σου ; Μιλας με γριφους (δε καταλαβα τι θες να πεις)
Damachi Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Sorry για την έκφραση αλλά πώς να το πω είναι πλαστική δερμάτινη και ιδρώνεις
drdedus Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Για να καταλάβω εγω που θέλω μια καρέκλα για να αράζω ώρες στον υπολογιστή για δουλειά η σερφάρισμα διαφοροποιούμαι αρκετά από την gaming? Ποιά καρέκλα να πάρω? Σίγουρα κάτι απλό όχι ένα τέτοιο πράγμα που μοιάζει κάθισμα αυτοκινήτου. Θα μας πετάξει τσοκαρο η άλλη και θα έχει και δίκιο. 1
Finarfin Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Sorry για την έκφραση αλλά πώς να το πω είναι πλαστική δερμάτινη και ιδρώνεις α, δεν εχω προλαβει να παιξω ακομα αλλα μαλλον θα της βαλω πετσετα μιας και δε φοραω t-shirt οταν ειμαι σπιτι σαν ελληναρας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα