Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και εγω το ιδιο εχω παθει με την δικια μου απο πρακτικερ ..ακριβως τα ιδια προβληματα εχουμε ..ειδικα αυτο με τις βιδες χαχαχ ..με εχουν σουβλισει

δεν βλεπω κανεναν σας να τις πηγαινει πισω για εγγυηση ομως και ετσι το καταστημα καλα κανει και συνεχιζει να πουλαει σαβουρες.

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν βλεπω κανεναν σας να τις πηγαινει πισω για εγγυηση ομως και ετσι το καταστημα καλα κανει και συνεχιζει να πουλαει σαβουρες.

Δυστυχώς δεν κράτησα απόδειξη που να φανταστώ ότι δεν θα κρατήσει ούτε χρόνο

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν κράτησα απόδειξη που να φανταστώ ότι δεν θα κρατήσει ούτε χρόνο

Κριμα. Παντα κραταμε για αγορες και δεν ειναι οτι την πηρες με 30 ευρω που λεει ο λογος για να μην την κρατησεις. Τωρας ξερεις ομως.

Ελπιζω να βρεις μια που σε βολευει. Μαλακια να πληρωνεις 140 ευρω και σε λιγο καιρο να βγαινει το προιον σκαρτο.

• Like 1
Δημοσ.

μην πετάτε τα λεφτά σας βιδώνεις πάνω στη βάση μιας παλιάς καρέκλας γραφείου ένα κάθισμα οδήγησης από smart και με 80 euros έχεις μια αναπαυτική gaming chair και με ζώνη ασφαλείας άμα λάχει!

Βάζεις κάθισμα,τιμόνι και πεντάλ και παίζεις racing games.  :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Έχω παραγγείλει το πακέτο με τη Milano από το Σάββατο και ακόμη είναι σε διαδικασία συλλογής.

Όταν με το καλό την έχω θα γράψω εντυπώσεις.

Δημοσ.

0

Έχω παραγγείλει το πακέτο με τη Milano από το Σάββατο και ακόμη είναι σε διαδικασία συλλογής.

Όταν με το καλό την έχω θα γράψω εντυπώσεις.

Ναι κανε μας τη χάρη γιατί ψάχνομαι και εγώ τι να πάρω τελικά.

Δημοσ.

Λοιπον εχουμε και λεμε. Προσπαθησα να κανω την παραγγελια μεσω του site αλλα δεν εβγαζα ακρη και τελικα εκανα μεσω τηλεφωνου!

Μετα απο 30 λεπτακια ηρθε sms με link για παρακολουθηση της παραγγελιας.

Οταν εχω καποιο νεο θα επανελθω (αν δε το ξεχασω :ph34r: )

Ηρθε μνμ σημερα. Εχουνε στον αγιο δημιτριο (εγω ειχα πει αλλου) 2 καρεκλες και το 1 bundle!

Αν προλαβω θα παω αυριο να παρω την πρωτη.

Δημοσ.

Δεν είπα ότι χάλασε από την πρώτη μέρα ..την έχω 5 χρόνια και πριν κάνα 1.5 χρόνο νομίζω ότι άρχισε να χαλάει.

Δημοσ.

0

Ναι κανε μας τη χάρη γιατί ψάχνομαι και εγώ τι να πάρω τελικά.

Παρέλαβα σήμερα και την έστησα πριν λίγο.

Πρώτες εντυπώσεις θετικές. Είναι άνετη και με αρκετό πλάτος-βάθος, μια χαρά για τα μέτρα μου. Ωραία τα επενδεδυμένα υποβραχιόνια καθώς και το μαξιλαράκι πλάτης.

Το πιο αρνητικό μέχρι στιγμής είναι τα μη ρυθμιζόμενα υποβραχιόνια αλλά είναι κάτι που γνωρίζαμε πως δεν έχει.

Κατά τα άλλα θα δούμε με περαιτέρω χρήση.

• Like 1
Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα και την έστησα πριν λίγο.

Πρώτες εντυπώσεις θετικές. Είναι άνετη και με αρκετό πλάτος-βάθος, μια χαρά για τα μέτρα μου. Ωραία τα επενδεδυμένα υποβραχιόνια καθώς και το μαξιλαράκι πλάτης.

Το πιο αρνητικό μέχρι στιγμής είναι τα μη ρυθμιζόμενα υποβραχιόνια αλλά είναι κάτι που γνωρίζαμε πως δεν έχει.

Κατά τα άλλα θα δούμε με περαιτέρω χρήση.

Με γεια σου.

Εγώ τελικά κατέληξα σ' αυτή . 

https://www.homelike.gr/paichnidia/karekles-paichnidiou/anda-seat-torque-el-2-3.html

Όταν την στήσω θα γράψω εντυπώσεις. 

Δημοσ.

Για φαρδυκοκκαλους πανω απο 1,85 στα 90 κιλα κανουν  προτεινετε καμμια οικονομικη γιατι εχω σταματησει στην τελευταια σατο που απο την πρωτη στιγμη εφευγε πισω η πλατη... απο τοτε την βγαζω με μια poang που βγηκε σκυλι, αλλα με ροδακια?

• Super Moderators
Δημοσ.

Ειναι εδώ και χρόνια γνωστό οτι μέχρι 200 ευρώ καλύτερη καρέκλα από την markus των IKEA δεν υπάρχει. 180 με ύφασμα. Μην πετάτε τα λεφτά σας σε χαζομάρες που θα σπάσουν σε 1 με 2 χρόνια.

Το να σπάσει δεν είναι και τόσο μεγάλο πρόβλημα όσο αυτό...

http://gizmodo.com/5157354/boy-killed-anally-when-office-chair-explodes

Ψυχολογικά μου έχει δημιουργήσει αυτή η είδηση...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...