Thrylos7 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Απόλυτα σωστός φίλε! Η καταναλωτική μανία και το marketing μας έχει φάει! Περα απο την καταναλωτικη μανια, υπαρχει και η καταναλωτικη ΒΛΑΚΕΙΑ. Το να αγορασεις καρεκλα "gaming" ειναι απο τα πιο αστεια πραγματα που εχω ακουσει ποτε. Αν θες να το κανεις μονο για την εμφανιση και δε σε απασχολει καθολου η εργονομια, παω πασο, αλλα κατα τ'αλλα, το που κολαει ενα καθισμα bucket που υποτιθεται ειναι σχεδιασμενο για οδηγηση με μια καλη εργονομικη σταση σε καθιστικη εργασια με ξεπερναει.
panos7 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Βρείτε μου τις διαφορές για να καταλάβετε που πετάτε τα λεφτά σας. Arozzi: https://www.homelike.gr/paichnidia/karekles-paichnidiou/arozzi-mezzo-el-2-3-4.html Ανώνυμη: https://www.homemarkt.gr/epipla-esoterikou-chorou/karekles-grafeiou/karekles-grafeiou-me-rodes/homemarkt-polythrona-gaming-hm1056-01-homemarkt-mavro-kokkino-pu-54856_54856/ Ίδιο εργοστάσιο τις φτιάχνει με άλλο όνομα... Αυτο γινεται με πολλα προιοντα...δυστυχως!!! 1
alexmi900 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν διαφωνώ αλλά η διαφορά που μπορεί να πληρώνεις είναι οι ποιότητα του μηχανισμού και της δερματίνης. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε κάθομαι σε καρέκλα Praktiker οπως αναφέρατε που την πήρα 140Ε και μέσα στο εξάμηνο ξεφτίζει η δερματίνη και οι βίδες στα χερούλια μου τρυπάνε τα χέρια. Δυσκολεύομαι πολύ να βρώ μία καρέκλα με ύφασμα (γιατί δερματίνη δεν ξαναπαίρνω) που να έχει μηχανισμό της προκοπής , και δεν βρίσκω κάτω απο 250ε Markus από τα ΙΚΕΑ με 8 αν δεν κάνω λάθος χρόνια εγγύηση 5
Passionate Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Εχω βαρεθεί να διαβάζω τις αμπελοφυλοσοφίες του καθενός εδώ μέσα. Κύριοι κράζετε και ξανακράζετε χωρίς επιχειρήματα. Δώστε προτάσεις αξιόλογες στη τιμή του προιόντος ή και φθηνότερες επιλογές και μετά ναι, κράξτε όσο θέλετε, μαζί σας. Ετσι δεν βοηθάτε κανέναν. Η γκρίνια σκοτώνει τα πάντα. 3
BadRobot Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Ειναι εδώ και χρόνια γνωστό οτι μέχρι 200 ευρώ καλύτερη καρέκλα από την markus των IKEA δεν υπάρχει. 180 με ύφασμα. Μην πετάτε τα λεφτά σας σε χαζομάρες που θα σπάσουν σε 1 με 2 χρόνια. 4
tsofras Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Markus από τα ΙΚΕΑ με 8 αν δεν κάνω λάθος χρόνια εγγύηση Μόλις την είδα 10 χρόνια εγγύηση, θα το κοιτάξω
ChrisN.S. Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Μόλις την είδα 10 χρόνια εγγύηση, θα το κοιτάξω Καλή και ανθεκτική καρέκλα αλλά άβολη, πολύ μικρό κάθισμα που καταντάει κουραστικό. 2
HALF EVIL Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Προφανώς το κλειδί σε όλο αυτό όμως είναι η τιμολόγηση και το marketing . Έχει πραγματικά φοβερές καρέκλες στο θέμα της υγείας και της σωστής στ'ηριξης του σώματος με γενικότερα ποιοτικά υλικά κατασκευής . Αλλά δεν θα την δεις στο γραφείο ένος γνωστού gamer στο internet παρά θα δεις κάτι σαν αυτό http://www.skroutz.gr/c/1116/office_chairs/m/25262/Dxracer.html . O φίλος μας λοιπόν που θα βγεί να αγοράσει κάτι θα πει , φοβερό κοίτα χρώματα κοιτα σχέδιο την έχει και ο τάδε στο internet και για να κάνει και τόσο θα είναι καλή ότοτε θα τα σκάσω ... Η θα μπεί στο τρυπάκι να αγοράσει μια καρέκλα σαν την αναφερόμενη στο thread όπου πρόκεται ένα αντίγραφο των ακριιβών αντίστοιχων . Αλλά πολύ κατώτερη στα πάντα ... Με λίγα λόγια ενω στην πραγματικότητα μπορείς να αγοράσεις κάτι πολύ ποιοτικό και πραγματικά χρήσιμο στα μισά χρήματα , καταλήγεις να αγοράζεις κάτι μόνο για το μάτι .. Σε καμια περίπτωση δεν θέλω να αλλάξω την γνώμη κάποιου για το τι θα κάνει τα χρήματα του . Απλά η άποψη μου είναι πως μπορείς να βρείς κάτι καλό και ποιοτικό και ας μην έχει σχέδια και χρώματα ... Δώσε μας μερικές ιδέες λοιπόν. Ας πούμε μέχρι 150 ευρώ υπάρχει διευθυντική καρέκλα με την ποιότητα, εργονομία, άνεση λειτουργικότητα, αντοχή, όπως αναφερεις; Το "gaming" το καταλαβαίνουμε λίγο πολύ ότι είναι κόλπο του μάρκετινγκ και ας μας λέει σχεδόν βλάκες κάποιος φίλος παραπάνω. Για το θέμα του " μπακετ" που αναφέρει κάποιος άλλος είναι ζήτημα άποψης. Άλλον βολεύει, άλλον όχι.
orck Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Νομιζω οτι η δερματινη ειναι κακη λυση, αναποφευκτα καποια στιγμη θα σπασει και θα αρχιζει να ξεφλουδιζει. H markus του ikea ειναι πολυ καλη, προλαβα μια προσφορα που επαιζε πριν λιγο καιρο για την υφασματινη.
lionheart75 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Yπάρχουν και gaming με ύφασμα. Η natec/genesis βγάζει τέτοιες που παίζουν κατά καιρούς στο e-shop. Έχω πάρει και είμαι αρκετά ικανοποιημένος.
ntabas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν διαφωνώ αλλά η διαφορά που μπορεί να πληρώνεις είναι οι ποιότητα του μηχανισμού και της δερματίνης. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε κάθομαι σε καρέκλα Praktiker οπως αναφέρατε που την πήρα 140Ε και μέσα στο εξάμηνο ξεφτίζει η δερματίνη και οι βίδες στα χερούλια μου τρυπάνε τα χέρια. Δυσκολεύομαι πολύ να βρώ μία καρέκλα με ύφασμα (γιατί δερματίνη δεν ξαναπαίρνω) που να έχει μηχανισμό της προκοπής , και δεν βρίσκω κάτω απο 250ε και εγω το ιδιο εχω παθει με την δικια μου απο πρακτικερ ..ακριβως τα ιδια προβληματα εχουμε ..ειδικα αυτο με τις βιδες χαχαχ ..με εχουν σουβλισει 1
labakis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) μην πετάτε τα λεφτά σας βιδώνεις πάνω στη βάση μιας παλιάς καρέκλας γραφείου ένα κάθισμα οδήγησης από smart και με 80 euros έχεις μια αναπαυτική gaming chair και με ζώνη ασφαλείας άμα λάχει! Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2017 από labakis 3
dimosfc Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 μην πετάτε τα λεφτά σας βιδώνεις πάνω στη βάση μιας παλιάς καρέκλας γραφείου ένα κάθισμα οδήγησης από smart και με 80 euros έχεις μια αναπαυτική gaming chair και με ζώνη ασφαλείας άμα λάχει!Σκεφτομουν να το κανω αυτο με καθισμα bucket απο bmw e46 1
Antonis3d Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 ρε παιδες καμια προταση για καρεκλα μεχρι 100 ευρο υπαρχει; δεν εχω λεφτα να δωσω 500 ευρο για καρεκλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα