Προς το περιεχόμενο

Box Cube iWork12 Intel Quad Core Z8300 1.44GHz 12.2 Inch Dual Boot Tablet με πληκτρολόγιο @ Banggood στα €150 με κουπόνι

dimigar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εξηγηστε και σε μενα τον αοματο, γιατι ειναι σημαντικο το LTE?

LTE δε μπορεις να παρεις απο το κινητο με tethering?

Και πες οτι πληρωνω παραπανω για το LTE, τι καρτα SIM να του βαλω? Πως δουλευετε εσεις?

Με 2-3 καρτες ο καθενας?

Και εμενα μου ειναι αδιαφορο προσωπικα τα data/3g/4g κλπ στο λαπτοπ... wifi ολα εχουν και συνδεομαι μεσω κινητου για data αν χρειαστει.

Το σημαντικοτερο σε ενα λαπτοπ που θα αγορασω μελλοντικα ειναι διαρκεια μπαταριας-βαρος-επεξεργαστης.

Το Hp Stream που εχω εχει 9 ωρες μπαταρια για παραδειγμα...οταν το αντικαταστησω θα ψαξω κατι αναλογο σε μπαταρια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ελπίζω να έχει βελτιωθεί ο έλεγχος ποιότητας, εγώ πέρυσι το καλοκαίρι είχα πάρει ένα Cube i9 (το ακριβό μοντέλο, με ssd, CoreM, 12άρα οθόνη κτλ) και παρέλαβα 4 κατά σειρά προβληματικές ταμπλέτες από Banggood, μία εκ των οποίων ήταν φανερά από δεύτερο χέρι.

...πρόβλημα στη οθόνη, καμμένο ηχείο, δυσλειτουργική υποδοχή microsd card, υπερβολικά έντονος υψίσυχνος θόρυβος από το εσωτερικό, υψηλή φθορά μπαταρίας εντός εβδομάδας...αυτά τα προβλήματα με διάφορους συνδυασμούς σε κάθε δείγμα...

..κι αυτά ενώ η ταμπλέτα ήταν σε κυκλοφορία ήδη κανά χρόνο σχεδόν και θα περίμενε κανείς παιδικές ασθένειες να είχαν αντιμετωπιστεί.

Πριν από αυτό είχα το Cube i7 που κι αυτό είχε θέμα με την μπαταρία του...

Δεν θα ξαναέπαιρνα για κανένα λόγο Cube, παρότι στα υλικά κατασκευής τα πάει καλά και φαίνεται ανώτερη από Teclast κτλ.

Ελπίζω όποιος πάρει να είναι τυχερός (γιατί ως τύχη θα το έκρινα προσωπικά) και να μην αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.

Επεξ/σία από vgiozo

Το πήρα και εγώ τελικά..Μετά από ξαφνικό κάψιμο της μητρικής στο surface μου εκτός εγγύησης...

Ας ελπίζουμε ότι υποφέρεται η χρήση του....

Αποκλειστικά browsing, email και office...

• Like 1

Να ενημερώσω πως παρέλαβα το τάμπλετ κι όντως φαίνεται ποιοτικο. Δυστυχώς για μένα όμως παρουσίασε ελάττωμα στην οθόνη εξ'αρχής σήμερα που το άνοιξα. έχει μια κάθετη γραμμή κολλημένων pixels κι ενημέρωσα το κατάστημα γι'αυτό.

Περιμένω απάντησή τους. Δεν ξέρω αν εγώ ήμουν ο άτυχος, αλλά πιστεύω πως είναι καλό να αναφερθεί κι η δική μου εμπειρία προς σκέψη μελλοντικών αγοραστών.

Ενα άλλο παιδι απο το φόρουμ εδώ μέσα λέει πως είναι η ζελατίνα,στείλε φωτο στο καταστημα και μετα βγάλε την ζελατίνα και μπορεί να σαι τυχερός.

• Like 1

Στο forum του banggood υπάρχουν παράπονα για αποστολές μεταχειρισμένων τάμπλετ.Αν και το συγκεκριμένο κατάστημα δεν έχει δείξει τέτοια δείγματα.Αν όμως συμβαίνει είναι απαράδεκτο!!!!

Τελικα αυτη η παρτιδα ηταν εντελως μουφια

Εστειλαν ταμπλετ μεσα στα προβληματα,μεταχειρισμενα και ανοιγμενα και με διαφορα αλλα θεματα

Πολλα παραπονα απο πολυ κοσμο που πηρε το συγκεκριμενο.

Ανοιχτε case και στειλτε τα πισω. Μην τα κρατατε.κριμα τα € σας.

Τοτε αναγκαστικά άνοιξε case στο paypal

Εγώ που έκανα τη βλακεία και πλήρωσα με prepaid χωρίς paypal??

Μπορώ να κάνω κάτι αν 'ερθει ελλατωματικό ή τσάμπα τα ευρώ μου ξόδεψα??

Μπορεις

Ομως εφοσον site οπως gearbest και banggood και αλλα πολλα μας δινουν δυνατοτητα paypal καλυτερα να πληρωνεις ετσι,και αν σ κατσει μια στραβη ολα ειναι πιο ευκολα ;)

Πάντως, αν και off topic, το cube i7 που έχω πάρει από banggood είναι σκυλί. Του έβαλα απλά μεγαλύτερο ssd (256άρη) και έβαλα και ένα μικρό thermal mod επί τη ευκαιρία, και πάει μια χαρά μήνες τώρα. Δεν το πολυχρησιμοποιώ, αλλά σε επίπεδα φορητότητας είναι απίστευτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...