nek4d Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 ...Η μπορεις να εχεις την καρτα του κινητου και στην Mobile συσκευη (κοπια) Τι εννοεις "κοπια" καρτα αγαπητε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Τι εννοεις "κοπια" καρτα αγαπητε? Μπορείς να βγάλεις και δεύτερη κάρτα με το ίδιο νούμερο. Νομίζω αυτό εννοεί. Δεν είναι δωρεάν και δεν δουλεύουν και οι δύο συγχρόνως συνήθως. Σύγκριση με android tablet για μένα δεν υπάρχει, αυτό είναι κανονικός υπολογιστής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μπορείς να βγάλεις και δεύτερη κάρτα με το ίδιο νούμερο. Νομίζω αυτό εννοεί. Δεν είναι δωρεάν και δεν δουλεύουν και οι δύο συγχρόνως συνήθως. Σε vodafone και cosmote καταστηματα που ειχα ρωτησει για κατι τετοιο περισυ, μου απαντησαν αρνητικα... Υπαρχει καπου καποια ανηρτημενη πληροφορηση σχετικα, πχ στα σαιτ των εταιρειων? (Και σε αυτα δεν ειχα βρει κατι και στις 2 εταιρειες. Ισως να μου ξεφυγε). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsakman21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Σε vodafone και cosmote καταστηματα που ειχα ρωτησει για κατι τετοιο περισυ, μου απαντησαν αρνητικα... Υπαρχει καπου καποια ανηρτημενη πληροφορηση σχετικα, πχ στα σαιτ των εταιρειων? (Και σε αυτα δεν ειχα βρει κατι και στις 2 εταιρειες. Ισως να μου ξεφυγε). https://www.cosmote.gr/cs/Satellite?c=Page&cid=1486039881278&d=Touch&pagename=ote%2FPage%2FPageTemplate http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1160&menuId=10772 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 https://www.cosmote.gr/cs/Satellite?c=Page&cid=1486039881278&d=Touch&pagename=ote%2FPage%2FPageTemplate http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1160&menuId=10772 Ευχαριστω θερμα! Απιστευτο, να μην ξερουν στα τοπικα μαγαζια και στις 2 εταιρειες! Μαλλον το εκαναν επιτηδες, για να φορτωνουν νεες συνδεσεις. edit: Η μαλλον επειδη ζητησα να χτυπανε και οι 2 συσκευες και να απανταει η οποπιαδηποτε μια....κατι που μαλλον δεν γινεται. Συγνωμη για το off topic. - Πολυ καλο το μηχανακι για τα λεφτα του. Το update των win 10 κρατησε πολυ ωρα και εχασε το σημα wifi 3 φορες. Ισως λογω του update, ισως λογω της αποστασης απο το ρουτερ (οπου ομως αλλες συσκευες δεν εχουν προβλημα). Η μεγαλη οθονη δινει αισθηση laptop. Αργο ομως, αφου δεν εχει ssd. Για βασικη χρηση, ειναι ωραιο. Ο φορτιστης του, 2,5Α, αργος. Αλλα καλυτερα τυποποιημενος φορτιστης παρα αλλος ξεχωριστος. Πολυ καλη η μεταλλικη πλατη και πρακτικη με το ενσωματωμενο πλαστικο που ανοιγει για βαση στηριξης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavag Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Ευχαριστω θερμα! Απιστευτο, να μην ξερουν στα τοπικα μαγαζια και στις 2 εταιρειες! Μαλλον το εκαναν επιτηδες, για να φορτωνουν νεες συνδεσεις. edit: Η μαλλον επειδη ζητησα να χτυπανε και οι 2 συσκευες και να απανταει η οποπιαδηποτε μια....κατι που μαλλον δεν γινεται. Συγνωμη για το off topic. - Πολυ καλο το μηχανακι για τα λεφτα του. Το update των win 10 κρατησε πολυ ωρα και εχασε το σημα wifi 3 φορες. Ισως λογω του update, ισως λογω της αποστασης απο το ρουτερ (οπου ομως αλλες συσκευες δεν εχουν προβλημα). Η μεγαλη οθονη δινει αισθηση laptop. Αργο ομως, αφου δεν εχει ssd. Για βασικη χρηση, ειναι ωραιο. Ο φορτιστης του, 2,5Α, αργος. Αλλα καλυτερα τυποποιημενος φορτιστης παρα αλλος ξεχωριστος. Πολυ καλη η μεταλλικη πλατη και πρακτικη με το ενσωματωμενο πλαστικο που ανοιγει για βαση στηριξης. Σε παρακαλώ μπορείς να πεις για την μπαταρία καποια περισσότερα πράγματα Ποσο σου κρατάει, ποσο κάνει να φορτίσει κλπ Γιατι σκέφτομαι να το πάρω άμεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Σε παρακαλώ μπορείς να πεις για την μπαταρία καποια περισσότερα πράγματα Ποσο σου κρατάει, ποσο κάνει να φορτίσει κλπ Γιατι σκέφτομαι να το πάρω άμεσα Συγνωμη stavag, δεν θα μπορεσω συντομα να το χρησιμοποιησω για μεγαλη διαρκεια ωστε να δω μπαταρια στην πραξη, καθως δεν ειναι βασικο μου μηχανημα και ακομη η δουλεια δεν μου αφηνει χρονο. Μπορεις ομως να διαβασεις για μπαταρια και λοιπα, στα online reviews, ακομη και στο youtube. Πχ. μπορεις να ξεκινησεις απο εδω, οπου εχει και σχολια παρακατω και θεματα χρηστων του. review: https://techtablets.com/cube-iwork12/review/ Θεματα: https://techtablets.com/forum/forums/cube/cube-iwork12/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimigar Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) stavag Το έχω φορτίσει τώρα και μέχρι αργά το βράδυ θα σου εκθέσω τις εντυπώσεις μου ώστε να προλάβεις να αγοράσεις το μηχάνημα με την έκπτωση.. Edit: Μου κράτησε 3 ώρες μέχρι το 20%. Λίγες μου φαίνονται.. Φόρτισε 4-5 ώρες Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2017 από dimigar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrWhite Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 επειδή το γλυκοκοιτάζω, μπορεί να πεις κάποιος εμπειρίες; η ματαρία 3 ώρες ειναι μικρή όντως αυτο που με ενδιαφέρει ειναι πως παει στα windows, το πληκτρολόγιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snoopycrete Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Ενα screenshot θελω απο speedtest γιατι καπου ειχα διαβασει (αν θυμαμαι καλα) οτι το wifi chip εχει συνδεθει σε usb 2.0 στη μητρικη και κοβει ταχυτητα thx! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavag Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 δυστυχώς αυτο που αναφερει ο φιλος dimigar για 3 ωρες μπαταρια ειναι για μενα λογος μη αγορας του ταμπλετ .Κριμα και μου αρεσε η ολη παρουσιαση του με το stand και το πληκτρολόγιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziaba Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 tablet χωρις LTE ειναι σαν αμαξι χωρις ροδες γενικά οτιδήποτε mobile συσκευή +gps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esertas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Το εχω παραλαβει 4-5 μερες τωρα και δεν το εχω ανοιξει... Προσεχως νεωτερα. Πως αντέχεις; Εγώ τα ανοίγω (τα δέματα) από το ταχυδρομείο ακόμα............ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Πως αντέχεις; Εγώ τα ανοίγω (τα δέματα) από το ταχυδρομείο ακόμα............ Χαχα, και εμενα μου αρεσει τοσο πολυ το ανογμα, ειναι σαν να παιρνω δωρα (Λογω δουλειας δεν προλαβαινω καποιους μηνες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ας ποσταρει καποιος αν εχει θεμα με ταχυτητα wifi speedtest... Οχι μονο απο speedtest.net Μηπως το iwork 10 που χει νεοτερο cpu z8350 ειναι καλυτερο ? Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2017 από kage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα