Προς το περιεχόμενο

Box Cube iWork12 Intel Quad Core Z8300 1.44GHz 12.2 Inch Dual Boot Tablet με πληκτρολόγιο @ Banggood στα €150 με κουπόνι

dimigar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν ειχε 4G θα εμπαινα στον πειρασμο να το κοιταξω επειδη ειναι dual OS. Βλεπω ομως οτι ειναι μονο wifi, οποτε πολυ ευκολα (δυστυχως) το skip-αρω. Με μολις 200 ευρω παιρνεις απο Ελλαδα ενα 10αρι, samsung, 4G, octacore, με ιδια αναλυση οθονης, εγγυησεις κλπ. 

https://www.skroutz.gr/s/9282568/Samsung-Galaxy-Tab-A-2016-10-1-4G-16GB.html

Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης μεταξύ των 2 νομίζω. Είναι 2 διαφορετικά προιόντα με εντελώς διαφορετική τιμή... btw εγώ βλέπω 240 το πρώτο διαθέσιμο που σε σχέση με τα 150 είναι 60% πάνω...

Edit: Και ναι πριν γράψω δεν είδα το τελευταίο ποστ που το είδα τώρα και επαναλαμβάνομαι :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έτσι είναι. Άλλο 10άρι άλλο 12άρι. Το ένα μόνο Android το άλλο dual boot. Άσε που στα σχόλια του Σάμσουνγ  αναφέρουν αρκετοί ότι το service είναι για κλάματα...

+ Πληκτρολόγιο (και ως θήκη..)

• Moderators

ενα απο τα χαρακτηριστικα που ειναι βασικο και για εμενα ειναι το 4G.

Αλλα το συγκεκριμενο που λες ναι με ειναι, αλλα δεν ειναι DUAL BOOT οποτε ειναι σε μια εντελως κατηγορια. και βεβαια δεν εχεις 200€ αλλα 230€!

Το dual OS το εχω αναφερει. Το μονο θετικο του (το 12vs10 για αλλους ειναι πλεονεκτημα για αλλους μειονεκτημα με το βαρος που εχει) ενω το αλλο εχει 4-5 πλεονεκτηματα + φυσικα το 4G/αυτο μονο wifi που ειναι dealbreaker σχεδον για ολους. 

215-218 ειχε πριν λιγο καιρο μονιμα επι 4 σχεδον μηνες, εκει θα ξαναπαει και ακομα πιο κατω, δεν θα το παρει κανεις τωρα που ειναι στα 230 εκτος αν τον τρωει το πορτοφολι του και δεν ξερει να αγοραζει. ;)

υπαρχει και αυτο με τελικη 173 (priority direct & κουπονι) με καλυτερα χαρακτηριστικα αλλα χωρις πληκτρολογιο.

https://www.banggood.com/Original-Box-Chuwi-Hi12-Intel-Z8300-Quad-Core-1_84GHz-12-Inch-Windows-10-Tablet-p-1042065.html?rmmds=cart

Εξηγηστε και σε μενα τον αοματο, γιατι ειναι σημαντικο το LTE?

LTE δε μπορεις να παρεις απο το κινητο με tethering?

Και πες οτι πληρωνω παραπανω για το LTE, τι καρτα SIM να του βαλω? Πως δουλευετε εσεις?

Με 2-3 καρτες ο καθενας?

Εγω εχω ξεχωριστη καρτα μονο για δεδομενα της Wind ενω για κανονικο τηλεφωνο εχω Cosmote

Φυσικα μπορεις να κανεις και αυτο που λες αλλα σε δεσμευει να εχεις και σχετικα καλο κινητο

Να κι ένα usb stick. Λύθηκε το πρόβλημα..

Στα Windows που μπορεις να βαλεις drivers στο android τι κανεις;

Υπαρχει και η λυση του mifi αλλα τα 4G ειναι λιγο ακριβα που αν συνδιασεις την τιμη του tablet και την τιμη του mifi παιρνει ενα που να εχει θεση για καρτουλα.

Το lte καλό είναι να υπάρχει αλλά για μένα δεν είναι βασικό.Ουτε χρειάζεται να έχεις κάνα τέρας κινητό για να παίρνεις internet.Τωρα το συγκεκριμένο είναι κατώτερο από το chuwi και σε ανάλυση και σε μπαταρία. Αλλά η τιμή που το δίνει το banggood, μαζί με το πληκτρολόγιο αντισταθμίζει τα μειονεκτήματα του

• Moderators

Και πες οτι πληρωνω παραπανω για το LTE, τι καρτα SIM να του βαλω? Πως δουλευετε εσεις?

Με 2-3 καρτες ο καθενας?

Ποιος ειπε να πληρωσεις παραπανω για το LTE; Λεμε στην τιμη αυτη να ειχε LTE, το αλλο ειναι επωνυμο. Μπορεις να παρεις και απο το wifi σου, παντως το θεμα ειναι να κανεις την δουλεια σου χωρις να εισαι σπιτι , καπου πχ στις διακοπες που δεν θα εχεις ρουτερς κλπ και να μην πρεπει να εχεις και το κινητο σου διπλα και να μην αδειαζεις την μπαταρια και του κινητου σου. Για τις 2-3 καρτες που λες, παρα πολλοι εχουμε καρτα broadband μονο για δεδομενα (οπως και ο Λευτερης, εχω εδω και 3+ χρονια μια με δωρεαν 1GB καθε μηνα) η οποια πεφτει σε ενα LTE tablet και το κανει αυτονομο. Αν καποιος εχει μονο μια καρτα, θα πρεπει να βασανιζεται με tethering κλπ. 

• Like 1

Ποιος ειπε να πληρωσεις παραπανω για το LTE; Λεμε στην τιμη αυτη να ειχε LTE, το αλλο ειναι επωνυμο. Μπορεις να παρεις και απο το wifi σου, παντως το θεμα ειναι να κανεις την δουλεια σου χωρις να εισαι σπιτι , καπου πχ στις διακοπες που δεν θα εχεις ρουτερς κλπ και να μην πρεπει να εχεις και το κινητο σου διπλα και να μην αδειαζεις την μπαταρια και του κινητου σου. Για τις 2-3 καρτες που λες, παρα πολλοι εχουμε καρτα broadband μονο για δεδομενα (οπως και ο Λευτερης, εχω μια με δωρεαν 1GB καθε μηνα) η οποια πεφτει σε ενα LTE tablet και το κανει αυτονομο. Αν καποιος εχει μονο μια καρτα, θα πρεπει να βασανιζεται με tethering κλπ. 

Γιαννη Wind VDSL εβαλες και πηρες την καρτουλα; :P

Αυτη ειχα και εγω αλλα πλεον εχω 5GB τον μηνα δωρεαν. :D

Με 2-3 καρτες ο καθενας?

Ειναι σημαντικο μια συσκευη να μπορει να δουλευει αυτονομα και να μην χρειαζεται διαφορα χαρωπά τριγυρώ. Αυτο ειδικα οταν προκειται για φορητες συσκευες. Δυστηχως ακομα θεωρειται πολυτελεια ενα τοσο αυτονοητο πράγμα και ειτε δεν προσφέρεται καν (ειδικα στα laptop) είτε στο χρεωνουν αλμυρα (συνηθως)

Οποιος θελει να παιδευεται με τριτες συσκευες και τσιμπραγκαλα γυρω του καλα κάνει. Ο περιστασιακός χρήστης σιγουρα δεν το χρειαζεται. Και ενα hotspot μια στο τοσο δεν πειραζει. Αμα ομως το κουβαλας μαζι σου τακτικά ειναι απαραιτητο. Δεν ειναι καθολου εξυπνο να κουβαλας ακομα μια συσκευη, ακομα ενα καλωδιο, ακομα ενα τροφοδοτικο και να ανοιγεις, να σεταρεις μπλα μπλα μπλα η να δεσμευεις το κινητο σου...

Βαζεις οτι κάρτα θες...οποια σε βολευει. Αυτη την στιγμη βολευει πολυ της Voda με 10 ευρώ 9.5GB τον μηνα. Η μπορεις να εχεις την καρτα του κινητου και στην Mobile συσκευη (κοπια)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...