Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας..θα ηθελα μια μικρη βοηθεια με το gaming pc γιατι πρωτη φορα θα φτιαξω pc..το ποσο π διαθετω ειναι στα 900-1100..θα ηθελα να μπορει να σηκωσει αρκετα καλα gta v,assasins creed, battlefield 1 και στο μελλον ισως κ vr games. Οθονη εχω .Εχω φτιαξει ενα build απλα θελω να μου πειτε αν ειναι σωστο η τι θα αλλαζατε μιας κ φτιαχνω πρωτη φορα pc καθε αποψη δεκτη.

ΚΟΥΤΙ: Link.png Site: NZXTS340 Elite

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ:   Link.png Site: EVGA600B

CPU: Link.png Site: AMDRyzen 5 1600X

ΜΗΤΡΙΚΗ: Link.png Site: AsusPrime B350 Plus

RAM: Link.png Site: CorsairVengeance LPX 16GB DDR4-2400MHz

SSD: Link.png Site: SandiskSSD Plus 240GB

GPU: Link.png Site: MSIGeForce GTX1070 8GB

Δημοσ.

-Θες πιο γρήγορες μνήμες (3000+)

-Επελεξε τον 1600 σκέτο

-Τροφοδοτικό δες το EVGA B3

Κουτί: Επιλέγεις ανάλογα τι σου αρέσει εμφανισιακά / εργονομικά / σε τι χώρο θα τοποθετηθεί κλπ, δεν αλλάζεις κάθε χρόνο κουτί οπότε είναι καθαρά δική σου επιλογή

Για περισσότερα περίμενε να απαντήσουν και πιο ryzen γνώστες

• Like 5
Δημοσ.

Από ram προτίμησε ταχύτητες 3000 ή 3200 corsair vengeance ή g.skill tridentz. Οι ryzen επωφελούνται από τους υψηλούς χρονισμούς στις μνήμες. Κατά τα άλλα αν δεν ασχοληθείς με overclock μια χαρά η σύνθεση. Για ssd εγώ θα κοίταζα με 10-15€ παραπάνω να έπαιρνα τον 850evo ο οποίος παραμένει κορυφαίος στους sata ssd.

• Like 2
Δημοσ.

Ότι είπε ο επτανησιώτης + ειδικά για τις μνήμες μπες στο qvl της asus και δες ποιες samsung b-die 3200 υποστηρίζονται (και μην το τσιγκουνευτείς). Παθών και μαθών.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...