pkiriakos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Χαιρετώ σας.Θα ήθελα να ακούω μουσική απο τον υπολογιστή είτε mp3 τραγούδια απο τα αρχεία μου είτε απευθείας απο το you tube. Ο υπολογιστής είναι συνδεμένος με το ανάλογο καλώδιο ( 2 rca σε καρφί 3,5 mm) στο στερεοφωνικό μου.Πως μπορώ να βελτιώσω τον ήχο ο οποίος είναι χάλια αυτήν την στιγμή ; Θα πρέπει μήπως να προσθέσω στον υπολογιστή μια καλή κάρτα ήχου ; Το καλώδιο σύνδεσης είναι ποιοτικό οπότε δεν θεωρώ οτι χάνω ποιότητα ήχου απο εκεί.Το στερεοφωνικό μου σύστημα είναι επίσης ποιοτικό.Αναμένω τις απόψεις σας.Ευχαριστώ.
HALF EVIL Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα ακούσεις καλό ήχο σε ποιοτικό στέρεο όπως λες , από you tube και mp3. Διαχώρισε κατά τη γνώμη μου τις απαιτήσεις σου. Βάλε στο πισί ένα καλό ζευγάρι ηχεία μέχρι 100 ευρώ και ποιοτική μουσική άκου από πικάπ στο στέρεο. 1
bluesattack Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Χαιρετώ σας.Θα ήθελα να ακούω μουσική απο τον υπολογιστή είτε mp3 τραγούδια απο τα αρχεία μου είτε απευθείας απο το you tube. Ο υπολογιστής είναι συνδεμένος με το ανάλογο καλώδιο ( 2 rca σε καρφί 3,5 mm) στο στερεοφωνικό μου.Πως μπορώ να βελτιώσω τον ήχο ο οποίος είναι χάλια αυτήν την στιγμή ; Θα πρέπει μήπως να προσθέσω στον υπολογιστή μια καλή κάρτα ήχου ; Το καλώδιο σύνδεσης είναι ποιοτικό οπότε δεν θεωρώ οτι χάνω ποιότητα ήχου απο εκεί.Το στερεοφωνικό μου σύστημα είναι επίσης ποιοτικό.Αναμένω τις απόψεις σας.Ευχαριστώ. Μια καλη καρτα ηχου σιγουρα βελτιωνει πολυ τα πραγματα.Βεβαια ενα συγχρονος υπολογιστης , συνηθως εχει αξιοπρεπη εως καλη καρτα ηχου πανω στην μητρικη Επισης αν τα αρχεια mp3 η οι ηχογραφησεις στο youtube ειναι παρταλια , μια καρτα ηχου μπορει να κανει ''ζημια'' ,με την εννοια οτι θα αναδειξει ακομα περισσοτερο ποσο μαπα ειναι τα αρχεια. Κατεβασε δωρεαν mp3 και flac .Συνηθως ειναι sample κλασσικης μουσικης , ακου και τα αντιστοιχα στο youtube,βρες απο κανα φιλο και τιποτα αρχεια,βασικα κανε καμμια δοκιμη με διαφορα αρχεια, πριν δωσεις λεφτα. 1
pkiriakos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα ακούσεις καλό ήχο σε ποιοτικό στέρεο όπως λες , από you tube και mp3. Διαχώρισε κατά τη γνώμη μου τις απαιτήσεις σου. Βάλε στο πισί ένα καλό ζευγάρι ηχεία μέχρι 100 ευρώ και ποιοτική μουσική άκου από πικάπ στο στέρεο. Κατ αρχάς ευχαριστώ και τους δυό για τις απαντήσεις.Αυτά που γράφεις είναι αυτονόητα και γνωστά.Το θέμα είναι οτι θέλω να παίζω mp3 γιατί υπάρχει η άμεση επιλογή του τραγουδιού , μπορείς να κάνεις πρόγραμμα για τον ευατό σου με την επιλογή ενός καλού προγράμματος όπως το virtual dj π.χ.Είναι αδύνατο να έχεις τόσο μεγάλη συλλογή σε δίσκους ή cd αλλά και πολύ δύσκολο να αλλάζεις στο cd player συνεχώς δισκάκια προκειμένου να ακούσεις το πρόγραμμα τραγουδιών που θέλεις.Οταν ΄θέλω να ακούσω π.χ Mike Oldfield ή Pink Floyd βάζω ένα cd και το ακούω απο την αρχή εως το τέλος.Οταν θέλω να ακούσω hard rock δεν μπορώ να βάλω acdc και να μείνω εκεί.Θέλω ποικιλία και μια λίστα που θα φτιάξω εκείνη την ώρα βρε αδελφέ. Γνωρίζω οτι αυτό που ζητώ είναι μάλλον δύσκολο.Απλά επειδή δεν είμαι σίγουρος ρωτάω μήπως κάποιος έχει κάποια εφικτή λύση.Επίσης γνωρίζω οτι ένα mp3 αρχείο δεν υπάρχει περίπτωση να φτάσει ποτέ σε ποιότητα ένα flac.Δεν περιμένω σίγουρα να ακούσω mp3 αρχεία με ποιότητα ήχου όπως σαν του cd αλλά τουλάχιστον να μην είναι ο ήχος χάλια. 1
bluesattack Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν υπαρχει καποια μαγικη λυση.Μετα παιζεις με τις ρυθμισεις της καρτας ηχου η του ενισχυτη.Λίγο τα μπασα ετσι , λιγο τα πριμα,loudness απο το στερεοφωνικο ,music /movie/game mode κλπ..μπας και ερθει καπως καλυτερα στα αυτια σου Απο κει και περα , asus xonar,creative hi-fi , prodigy cube ,monitor 01 , και ενα καρο αλλα dacs ,ειναι μια ποιοτικη λυση στο 100ρικο-μεταχειρισμενα στο 50αρικο,αν θελεις να δοκιμασεις 1
HALF EVIL Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Κατ αρχάς ευχαριστώ και τους δυό για τις απαντήσεις.Αυτά που γράφεις είναι αυτονόητα και γνωστά.Το θέμα είναι οτι θέλω να παίζω mp3 γιατί υπάρχει η άμεση επιλογή του τραγουδιού , μπορείς να κάνεις πρόγραμμα για τον ευατό σου με την επιλογή ενός καλού προγράμματος όπως το virtual dj π.χ.Είναι αδύνατο να έχεις τόσο μεγάλη συλλογή σε δίσκους ή cd αλλά και πολύ δύσκολο να αλλάζεις στο cd player συνεχώς δισκάκια προκειμένου να ακούσεις το πρόγραμμα τραγουδιών που θέλεις.Οταν ΄θέλω να ακούσω π.χ Mike Oldfield ή Pink Floyd βάζω ένα cd και το ακούω απο την αρχή εως το τέλος.Οταν θέλω να ακούσω hard rock δεν μπορώ να βάλω acdc και να μείνω εκεί.Θέλω ποικιλία και μια λίστα που θα φτιάξω εκείνη την ώρα βρε αδελφέ. Γνωρίζω οτι αυτό που ζητώ είναι μάλλον δύσκολο.Απλά επειδή δεν είμαι σίγουρος ρωτάω μήπως κάποιος έχει κάποια εφικτή λύση.Επίσης γνωρίζω οτι ένα mp3 αρχείο δεν υπάρχει περίπτωση να φτάσει ποτέ σε ποιότητα ένα flac.Δεν περιμένω σίγουρα να ακούσω mp3 αρχεία με ποιότητα ήχου όπως σαν του cd αλλά τουλάχιστον να μην είναι ο ήχος χάλια. Το ίδιο θέμα βασικά με είχε απασχολήσει. Απλώς πήρα ένα, δύο ipod, τους πέρασα κάμποσα mp3,mp4 και τα συνέδεσα στον προενισχυτή, με τις απαραίτητες παραχωρήσεις.. Από την άλλη με τα ηχεία του πισί και την soundblaster Z , τηρουμένων των αναλογιών, είμαι ικανοποιημένος. Κάποιες άλλες φορές που έχω όρεξη ξεχωρίζω 10,15 LP's και τα ακούω στο πικάπ. Έτσι δεν κάναμε παλιά, πριν τον ψηφιακό ήχο; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα