redalkis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημέρα Παιδιά!!!! Έχω ένα σκύλο (acer aspire 5930g) εδώ και 10 Χρόνια, με αδιάκοπη λειτουργία!!! Εδώ και κάτι μέρες, κλείνει κάνα πεντάλεπτο μετα την εκκίνηση, σαν να έχει θέμα με την θερμοκρασία!!! Εννοείται ότι είναι πεντακαθαρος και με καινούριες πάστες. Τι να τσεκάρω και τι μπορεί να φταίει???
Sheogorath Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημέρα! Τι ζεσταίνεται και ποσους βαθμούς πάει? Μήπως όταν άλλαξε η πάστα, μπήκε πάστα αντί για παντ στην gpu? Αν και καλύτερη λύση είναι πάστα και shim.
ss13 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δες το ανεμιστηράκι αν δουλεύει καλά , ακόμα πες μας ποιο μοντέλο έχεις ( δες ένα ταμπελάκι που έχει στο κάτω μέρος του ) , μήπως έχεις αυτό ; http://www.e-shop.gr/acer-aspire-5930g-844g25mn-p8400-4096mb-250gb-p-PER.907444
redalkis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Κανονικά, pads έχω βάλει στην gpu. Ακριβως αυτό εχω. Η θερμοκρασία φτανει μέχρι 67 (Όταν προλαβαίνει και δεν κλείνει νωριτερα) και το ανεμιστηρακι δουλεύει κανονικά όταν ανοίγει το laptop. Όταν κλείνει δεν έχει καθόλου υψηλή θερμοκρασία.
redalkis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Είναι πεντακάθαρο. Επίσης, ανοίγοντας το λάπτοπ με τα από 2 λεπτά κλείνει. Δεν νομίζω να προλαβαίνει να ζεσταθεί τόσο πολύ που να κλείνει από θερμοκρασία
sil_unique Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 το πρόβλημα έγινε μετά την αλλαγή πάστας; αν ναι κάτι δεν έγινε σωστά
redalkis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Πριν είχε ξεκινήσει και για αυτό τις άλλαξα!!!
Raptorex Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Αν κανεις εκκίνηση σε safe mode σου σβήνει;
ThisIsIt Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Κοίταξε αν η ψυκτρα πατάει καλά σε όλα τα ολοκληρομένα
redalkis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Σε safe mode δουλεύει κανονικά... το θέμα είναι πως το έκανε με τα 10αρια και Σήμερα λέω ας του βάλω τα 7αρια να δω μήπως στρώσει, αλλά τίποτα!!! Τα συγκεκριμένα 7αρια του τα έχω περάσει αρκετές φορές, χωρίς προβλήματα, οπότε δεν νομίζω να είναι θέμα drivers. Κοίταξε αν η ψυκτρα πατάει καλά σε όλα τα ολοκληρομέναΚανονικα πατάει
Sheogorath Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Χωρίς να βάλεις drivers για την κάρτα γραφικών, σβήνει?
sil_unique Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Σε safe mode δουλεύει κανονικά... οκ, κατάλαβα τι έχει, δοκίμασε να το δουλέψεις μόνο με την μπαταρία και πες μου τα αποτελέσματα
redalkis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 οκ, κατάλαβα τι έχει, δοκίμασε να το δουλέψεις μόνο με την μπαταρία και πες μου τα αποτελέσματα Δουλεύει κανονικά με την μπαταρία!!!!! Έχει κανένα τέταρτο που δουλεύει και του πίνω το αίμα!!!!!
Sheogorath Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 οκ, κατάλαβα τι έχει, δοκίμασε να το δουλέψεις μόνο με την μπαταρία και πες μου τα αποτελέσματα Δεν σηκώνει φουλ χρονισμούς?
sil_unique Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 πρόβλημα στο nek tokin, ψάξε να το αλλάξεις και θα λύσεις το πρόβλημά σου 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα