Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα Παιδιά!!!! Έχω ένα σκύλο (acer aspire 5930g) εδώ και 10 Χρόνια, με αδιάκοπη λειτουργία!!! Εδώ και κάτι μέρες, κλείνει κάνα πεντάλεπτο μετα την εκκίνηση, σαν να έχει θέμα με την θερμοκρασία!!! Εννοείται ότι είναι πεντακαθαρος και με καινούριες πάστες. Τι να τσεκάρω και τι μπορεί να φταίει???

Δημοσ.

Καλημέρα!

Τι ζεσταίνεται και ποσους βαθμούς πάει? Μήπως όταν άλλαξε η πάστα, μπήκε πάστα αντί για παντ στην gpu? Αν και καλύτερη λύση είναι πάστα και shim.

Δημοσ.

Κανονικά, pads έχω βάλει στην gpu. Ακριβως αυτό εχω. Η θερμοκρασία φτανει μέχρι 67 (Όταν προλαβαίνει και δεν κλείνει νωριτερα) και το ανεμιστηρακι δουλεύει κανονικά όταν ανοίγει το laptop. Όταν κλείνει δεν έχει καθόλου υψηλή θερμοκρασία.

Δημοσ.

Είναι πεντακάθαρο. Επίσης, ανοίγοντας το λάπτοπ με τα από 2 λεπτά κλείνει. Δεν νομίζω να προλαβαίνει να ζεσταθεί τόσο πολύ που να κλείνει από θερμοκρασία

Δημοσ.

Σε safe mode δουλεύει κανονικά... το θέμα είναι πως το έκανε με τα 10αρια και Σήμερα λέω ας του βάλω τα 7αρια να δω μήπως στρώσει, αλλά τίποτα!!! Τα συγκεκριμένα 7αρια του τα έχω περάσει αρκετές φορές, χωρίς προβλήματα, οπότε δεν νομίζω να είναι θέμα drivers.

Κοίταξε αν η ψυκτρα πατάει καλά σε όλα τα ολοκληρομένα

Κανονικα πατάει
Δημοσ.

οκ, κατάλαβα τι έχει,

δοκίμασε να το δουλέψεις μόνο με την μπαταρία και πες μου τα αποτελέσματα

Δουλεύει κανονικά με την μπαταρία!!!!! Έχει κανένα τέταρτο που δουλεύει και του πίνω το αίμα!!!!!

Δημοσ.

οκ, κατάλαβα τι έχει,

δοκίμασε να το δουλέψεις μόνο με την μπαταρία και πες μου τα αποτελέσματα

Δεν σηκώνει φουλ χρονισμούς?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...