Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα Θέλω να αναβαθμίσω την gpu μου αλλά δεν είναι σίγουρος αν θα την αντέξει το psu. Εχω ενα 650w και φοράω τον fx 8350 με 8gb ram 1 ssd 240gb 1 hdd 500 2.5 1 dvd 1Usb wifi πληκτρολόγιο ποντίκι οθόνη 20" και δεν θυμαμαι ποια μητρική έχω. Θέλω να βάλω την r9 270x dual x 2gb θα μου την σηκώσει το pc τι λέτε?

Δημοσ.

Ρε μαν, οτι πιο ενεργοβόρο υπάρχει το έχεις βάλει μέσα.

Δημοσ.

Τώρα φοράω την 7790 2gb oc και μου δίνει ένας φίλος την καρτουλα που ανάφερα ποιο πανό αξίζει η αλλαγή και αν αντέχει το psu

Δημοσ.

Ο 8350 έχει 125W TDP, η 270X 180W. Θα αντέξει. Αλλά τραβάνε πολύ ρεύμα ακόμα και idle.

Δημοσ.

Fp-650w

φιλε μου το τροφοδοτικο σου ειναι αυτο http://www.skroutz.gr/s/382602/Inter-Tech-Nitrox-FP-650W-v2-2.html...? 

αν ειναι αυτο, με την 270Χ....ΑΛΛΑ... το τονιζω, ΧΩΡΙΣ OC,  δεν θα εχεις θεμα.   

ΟΜΩΣ, να ξερεις οτι το τροφοδοτικο σου ειναι της πλακας...!  για αυτο μην το πολυεμπιστευεσαι. 

το συστημα σου με την 270χ θα καταναλωνει MAX σε gaming περι τα 350-400W.  

ΠΡΟΣΟΧΗ:  ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ STRESS ΤΕΣΤ ΜΕ ΤΗΝ 270Χ ΕΠΑΝΩ. Το τροφοδοτικο σου μαλλον ΔΕΝ επαρκει...!!!   ΜΗΝ το ρισκαρεις..!!!

επειδη εχω παρομοιο συστημα, ξερω παρα πολυ καλα τι σου λεω. απλα εχω πολυ καλυτερο τροφοδοτικο, απο τα Inter tech και δεν μασαει...!!!   

στο συστημα που βλεπεις στην υπογραφη μου, πριν την RX570, ειχα μια 7950 3GB (=R9 280).............  ;)

• Like 1
Δημοσ.

500αρι τροφοδοτικό Enermax σήκωνε για 2,5 χρόνια το σύστημα της υπογραφής μου + 4 ανεμιστήρες στο κουτί + 1 έξτρα σκληρό (3 σύνολο) + dvd + wifi usb + ποντικοπληκτρολόγια + οθόνη 22 ιντσών. Και με την κάρτα μόνιμα overclocked. Τα έφτυσε πρόσφατα και πήρα ένα 600W της XFX.

Βέβαια το τροφοδοτικό σου είναι κακής ποιότητας. Μπορεί να γράφει 650 αλλά τα υλικά του, πυκνωτές κτλ είναι μάπα. Μείνε όσο λιγότερο μπορείς με αυτό, μάζεψε λεφτά και πάρε ένα καλύτερο στο μέλλον. Και φυσικά ούτε καν OC και τέτοια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...