stelios18120 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Ειναι και πως θα το κανεις. Αν το κανεις αρκετα γρηγορα το γυρισμα του χεριου δεν πιανει. Θελει φυσιολογικο γυρισμα. Γτ 3-4 φορες γρηγορα που το εκανα δεν επιασε.
modechristo_13 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 παιδια ειστε ευχαριστημενοι με τις μετρησεις των βηματων? γενικα νομιζω πως μετραει βηματα ακομα και αν κουναω τα χερια μου!! σημερα πχ μου λει οτι εχω κανει 21km... που οκ ολη την ωρα στην δουλεια περα δωθε παω αλλα τοσο δεν νομιζω!
stelios18120 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Με την κινηση του χεριου μετραει. Αν κουνας πανω κατω το χερι το καταγραφει σαν βημα.
modechristo_13 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Με την κινηση του χεριου μετραει. Αν κουνας πανω κατω το χερι το καταγραφει σαν βημα. α οκ οποτε σιγουρα ειναι ανακριβες !!
stelios18120 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 α οκ οποτε συγουρα ειναι ανακριβες !! Εγω το φοραω μονο οταν κανω περπατημα,γτ μια φορα στην δουλεια που το εβαλα εγραψε 32.000 βηματα χαχα
Zerg13 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Με την κινηση του χεριου μετραει. Αν κουνας πανω κατω το χερι το καταγραφει σαν βημα. Ωραια μουφα αγορασαμε. Πηρα και 2 εγω. Δλδ να μην κουναμε τα χερια μας;
stelios18120 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Ωραια μουφα αγορασαμε. Πηρα και 2 εγω. Δλδ να μην κουναμε τα χερια μας; Καλα δεν ειναι μουφα. Λογικο δεν ειναι εφοσον ειναι στο χερι να μετραει με την κινηση του χεριου; πως αλλιως θα γινοταν; Αν θελεις φορεσε το στο ποδι :p Παντως εγω το φοραω μονο γυμναστηριο και οταν βγαινω γ περπατημα.
kjordan Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Κάπου είδα ότι μπορείς να το φοράς στο λαιμό.. πούλαγαν σε καποιο κινεζομάγαζο. και εγραφε οτι συνεχίζει να μετράει βήματα!
Zus Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μουφα δεν την λες με την καμία πάντως τη συσκευούλα. Βήματα και πράσινα άλογα. Μεγαλύτερη απώλεια είναι το χρονόμετρο, χστήκαμε για τα βήματα
High Fidelity Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μην είστε υπερβολικοί, δεν είναι τόσο ευαίσθητο να μετράει τις κινήσεις του χεριού άνευ βηματισμού. Πάνω από μισό χρόνο το έχω και δεν έχω παρατηρήσει τέτοιο πράγμα. Κάντε update στη συσκευή, μη τυχόν και έχει ξεμείνει κανένα bug.
gbouros Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Το έχω σχεδόν χρόνο και όντως μέτραγε πολλές από τις κινήσεις του χεριού ως βήματα. π.χ αν έπερνες ένα περιοδικό και έκανες αέρα Πριν λίγους μήνες με κάποιο firmware update που έκαναν, αυτό το φαινόμενο έχει ελαχιστοποιηθεί. Και πάλι όμως αν κουνάς γρήγορα και απότομα το χέρι σου τότε αυτές τις κινήσεις του χεριού θα τις μετρήσει ως βήματα αλλά τουλάχιστον τις κινήσεις του χεριού αν τρως, αν πληκτρολογείς ή χειριζεσαι το ποντίκι δεν τις μετράει.
Seldon68 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 "Και πάλι όμως αν κουνάς γρήγορα και απότομα το χέρι σου τότε αυτές τις κινήσεις του χεριού θα τις μετρήσει ως βήματα" Υπονοεις κάτι; 1
greekbusters Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Το βράδυ όταν κοιμάμαι μια χαρά μου μετράει τον ύπνο και με ακρίβεια μπορώ να πω. Όμως μερικές φορές που κοιμάμαι μεσημέρι δεν το διαβάζει ως ύπνο. Ξέρει κανείς γιατί;
exelcior Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά δεν είναι μούφα, δεν υπάρχει κάποιο που να μην κάνει false register συγκεκριμένες κινήσεις (όπως αυτό με το περιοδικό και τον αέρα που αναφέρθηκε). Όλα το κάνουν. Το έχω πάνω από ένα χρόνο και οι μετρήσεις του είναι αξιοπρεπέστατες. Για τον ύπνο δυστυχώς δεν μετράει μεσημεριανό ύπνο αλλά μονο συνεχόμενο βραδινό (τουλάχιστο από την επίσημη εφαρμογή).
stelios18120 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Αν εχετε μικρο αστραγαλο βαλτε το στο ποδι γ ακριβεις μετρησεις Αν το δουν θα νομιζουν οτι ειστε με βραχιολι περιορισμου
Προτεινόμενες αναρτήσεις