bill_2 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 γεια σας παιδια , εχω ενα mac book 2012 13.3 το οποια αναβάθμισα σε 8 γιγα ραμ και ssd sansung evo 500 Γιγα, το mbp ειναι τις ανιψιάς μου , το οποιο εχει μονο φωτογραφίες πολλές φωτογραφίες και λίγες εφαρμογες , το παράπονο της ητανε οτι κολαγε συνεχεια τον τελευταιο καιρο και υπέθεσα οτι θα έφταιγε ο παλιός ο σατα δίσκος και η ραμ ! να που ομως τα αλλάξαμε και αυτα και παλι τα ιδια ! το κερνελ τασκ φτανει στα 700Mb οταν αρχίζω και ανοίγω φωτογραφίες και αλλα προγράμματα και μετα απο λιγο κολαει το συμπαν !! να σας πω οτι έγινε καθαρή εγκατάσταση με sierra μπορει κανείς να μου πει τι φταίει ? π ειναι το πρόβλημα που εχω ? δεν γίνεται με τετοιο upgrade και να μην δουλεύει παλι σωστά !! ευχαριστώ
Piterakos83 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Στο activity monitor δείχνει τι κολλάει; Τσεκαρε μια το console μήπως τρέχει καμμία εντολή συνέχεια στο παρασκήνιο (το είχα πάθει)
bill_2 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 δειχνει σε πρωτη γραμμη το kernel task και σε cpu και στημ μνημη στα υψη !
bill_2 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) To trim ειναι ενεργο? Στγνωμη , τι ειναι το Trim ? μολις το εψαξα και το εκανα "Trim enable" τον ssd ,αν εννοείς αυτο Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2017 από bill_2
jrepair Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Εχεις πρόβλημα με σένσορα στην μητρική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα