Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έφτιαξα το σύστημα πριν από 1 εβδομάδα περίπου και οι θερμοκρασίες που έδειχνε σε idle στο bios/speccy κυμαίνονταν στους 65-70 βαθμούς,άλλαξα πάστα σήμερα έσφιξα και λίγο παραπάνω τον cooler μήπως έχανε κάπου επαφή και πάλι τα ίδια.Σκεφτόμουν να ρίξω λίγο τα ρολόγια οπότε κατέβασα το Ryzen Master και μου δείχει 20 βαθμούς κάτω,wtf.Καμιά ιδέα τι παίζει;

post-355189-0-83753900-1504902807_thumb.png

Δημοσ.

Στο bios δεν ειναι idle ο επεξεργαστης oποτε θα βλεπεις θερμοκρασιες πιο υψηλες απο idle παρολα αυτα ειναι οντως αρκετα πανω. Ποια μητρικη εχεις? Τι ρευμα δινει στον επεξεργαστη?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο bios δεν ειναι idle ο επεξεργαστης oποτε θα βλεπεις θερμοκρασιες πιο υψηλες απο idle. Ποια μητρικη εχεις?

ASRock A320M-DGS και δίνει 1.264 V

Επεξ/σία από Pinkakos
Δημοσ.

Οτι λεει το ryzen master ειναι σωστο.
Το bug με το +20 υπαρχει αρκετο καιρο, μου κανει αντυπωση που η ashrock δεν το διορθωσε

• Like 1
Δημοσ.

Μηπως εχει κανενα θεματακι το bios με λαθος θερμοκρασιες ? Να φανταστω εχεις περασει το τελευταιο bios.

http://prntscr.com/giu9xp

το έκανα και αυτό,διάβασα τα notes δεν μου φάνηκαν σχετικά, το έκανα έτσι και αλλιώς μήπως υπάρξει διαφορά αλλά πάλι το ίδιο  :mellow:

Οτι λεει το ryzen master ειναι σωστο.

Το bug με το +20 υπαρχει αρκετο καιρο, μου κανει αντυπωση που η ashrock δεν το διορθωσε

Όντως; Ε κομπλέ τότε Idle στους 40 βαθμούς δεν είναι κακό :P

Δημοσ.

Όντως σε πολύ κόσμο έχουν γίνει καφέ τα παντελόνια από το +20...χαχα...όποιος παίρνει τους x θα πρέπει να είναι το πρώτο πράγμα που μαθαίνει για τον επεξεργαστή του...ότι παίζει να δει σε bios και όχι μόνο +20.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...