Pinkakos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Έφτιαξα το σύστημα πριν από 1 εβδομάδα περίπου και οι θερμοκρασίες που έδειχνε σε idle στο bios/speccy κυμαίνονταν στους 65-70 βαθμούς,άλλαξα πάστα σήμερα έσφιξα και λίγο παραπάνω τον cooler μήπως έχανε κάπου επαφή και πάλι τα ίδια.Σκεφτόμουν να ρίξω λίγο τα ρολόγια οπότε κατέβασα το Ryzen Master και μου δείχει 20 βαθμούς κάτω,wtf.Καμιά ιδέα τι παίζει;
IceFrog Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Τσεκαρε και με Hardware monitor.Chipset driver εχεις βαλει να φανταστω. 1
Pinkakos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 http://prntscr.com/gitviv το hardware monitor δείχνει το ίδιο με το ryzen master,και ναι έχω περάσει chipset driver 1
akoinonitos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Στο bios δεν ειναι idle ο επεξεργαστης oποτε θα βλεπεις θερμοκρασιες πιο υψηλες απο idle παρολα αυτα ειναι οντως αρκετα πανω. Ποια μητρικη εχεις? Τι ρευμα δινει στον επεξεργαστη? 1
Pinkakos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Στο bios δεν ειναι idle ο επεξεργαστης oποτε θα βλεπεις θερμοκρασιες πιο υψηλες απο idle. Ποια μητρικη εχεις? ASRock A320M-DGS και δίνει 1.264 V Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2017 από Pinkakos
akoinonitos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Μηπως εχει κανενα θεματακι το bios με λαθος θερμοκρασιες ? Να φανταστω εχεις περασει το τελευταιο bios.
IceFrog Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Οτι λεει το ryzen master ειναι σωστο.Το bug με το +20 υπαρχει αρκετο καιρο, μου κανει αντυπωση που η ashrock δεν το διορθωσε 1
Pinkakos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Μηπως εχει κανενα θεματακι το bios με λαθος θερμοκρασιες ? Να φανταστω εχεις περασει το τελευταιο bios. http://prntscr.com/giu9xp το έκανα και αυτό,διάβασα τα notes δεν μου φάνηκαν σχετικά, το έκανα έτσι και αλλιώς μήπως υπάρξει διαφορά αλλά πάλι το ίδιο Οτι λεει το ryzen master ειναι σωστο. Το bug με το +20 υπαρχει αρκετο καιρο, μου κανει αντυπωση που η ashrock δεν το διορθωσε Όντως; Ε κομπλέ τότε Idle στους 40 βαθμούς δεν είναι κακό
UsualSuspect__ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτό το bug έχει καταστρέψει κόσμο. 1
dimoskoutr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Όντως σε πολύ κόσμο έχουν γίνει καφέ τα παντελόνια από το +20...χαχα...όποιος παίρνει τους x θα πρέπει να είναι το πρώτο πράγμα που μαθαίνει για τον επεξεργαστή του...ότι παίζει να δει σε bios και όχι μόνο +20. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα