NiaUu Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Το ταμπλετ κλεινει στα καλα καθουμενα το πολυ 2-3 λεπτα αφοτου αποσυνδεσω το καλωδιο φορτισης.. δεν εχει σημασια ποση μπαταρια εχει.. κλεινει εως και λιγα λεπτα αφοτου αποσυνδεσω τον φορτιστη.. Αν δεν ξανασυνδεσω τον φορτιστη τοτε ανοιγει μεχρι το λογοτυπο και ξανακλεινει και ξανανοιγει και ξανακλεινει ασταματητα. Με λιγα λογια δεν δουλευει αν δν ειναι στη φορτιση.. Εχει πολλους μηνες μου το κανει αυτο και καταντησε σπαστικο.. Στην αρχη το εκανε πιο σπανια.. δηλαδη ξεκινησε να το κανει μια φορα το διμηνο μεχρι που τωρα δε μενει πια ανοιχτο καθολου αν δν ειναι στη φορτιση. Εκανα factory reset και wipe partition εκανα και κατι ενημερωσεις λογισμικου που ηταν διαθεσιμες και τιποτα δεν αλλαξε. Η μπαταρια ηταν μια χαρουλα φορτιζεε και ξεφορτιζε αναλογως τη χρηση ομαλα.. κατι προγραμματακια που ειχα κατεβασει που σου δινουν πληροφοριες για την κατασταση της μπαταριας, μου εδειχναν οτι η υγεια της μαοταριας ειναι πολυ καλη αν και δεν ξερω ποσο αξιοπιστα ειναι. Ετοιμαζομαι να το ανοιξω για να δω αν ειναι καλα συνδεδεμενη μπαταρια.. Ελπιζω να μην κανω καμια βλακεια. Ξερει κανεις να μου πει πως φτιαχνεται? Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2017 από NiaUu
NiaUu Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Ηθελα να δω αν ηταν καλα συνδεδεμενη δεν εχω παρει καινουρια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα