Members gsarig Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Members Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Έμφαση στο gaming έδωσε η LG με τις νέες τις οθόνες που παρουσίασε στον εκθεσιακό της χώρο στην IFA 2017, με τα μοντέλα GK850G και GK75032, 32 και 27 ιντσών αντίστοιχα. Αναμενόμενα το μοντέλο των 32 ιντσών με ανάλυση 2560 x 1440 ήταν και το εντυπωσιακότερο, ενώ και οι δύο οθόνες μοιράζουν σχεδόν ίδια τεχνικά τεχνικά χαρακτηριστικά. Σ' αυτά ξεχωρίζει ο ρυθμός ανανέωσης στα 144Hz για το GK850G και στα 240Hz για το GK75032, διασφαλίζοντας απροβλημάτιστη και πλήρως ομαλή εικόνα ακόμα και σε παιχνίδια με γρήγορη κίνηση, με την ποιότητα της εικόνας να παραμένει σε υψηλά επίπεδα. Σ' αυτό βοηθάει και η τεχνολογία επεξεργασίας γραφικών G-Sync της Nvidia (και Freesync στο GK75032), εξαλείφοντας το τρεμούλιασμα της οθόνης που δημιουργείται λόγο της διαφοράς στο ρυθμό ανανέωσης της οθόνης και της κάρτας γραφικών. Δε λείπει η παρουσία LED στο πίσω μέρος της οθόνης που βοηθάει στη μικρότερη κούραση των ματιών ειδικά μετά από gaming αρκετών ωρών. Άλλα χαρακτηριστικά της LG GK 32 είναι ο σταθεροποιητής μαύρου χρώματος για καθαρότερη αντίθεση, αλλά και το Dynamic Action Sync για μικρότερο Input lag, κάτι απολύτως απαραίτητο για όσους gamers θέλουν άμεση απόκριση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Για την τιμή η LG δεν είχε καμία σχετική ανακοίνωση για οποιοδήποτε μοντέλο, τονίζοντας όμως ότι η κυκλοφορία τους αναμένεται μέσα στο Φθινόπωρο.
fragma Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Καιρό τώρα περίμενα σοβαρό gaming monitor με IPS πάνελ στα 144hz με 1440p και wide aspect για να αντικαταστήσω το άθλιο ROG της ASUS που χρυσοπλήρωσα και με έχει τρελάνει στο backlight bleed και το κιτρινιασμένο άσπρο του. Δώσε και σώσε μωρή LG. 1
Nvidiaman Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Γνωρίζεις άραγε ότι η Asus δεν παράγει Πάνελς και ότι όλα της τα IPS τα παίρνει από την LG; Από εμπειρία λοιπόν σου λέω και μετά από αγορές 20 μόνιτορ ότι ΟΛΑ ΤΑ Γ.....α IPS έχουν bleed. Πάει με την τεχνολογια. Πέρασαν λοιπόν και από τα χέρια μου LG πανάκριβα μόνιτορ. Τίγκα στο Bleed και στο Tint. Με την τεχνολογια IGZO της Sharp δεν ξέρω μονο τι παίζει δεν είχα ποτέ. Εκεί ίσως να είναι καλύτερα τα πράγματα. Πάντως καλύτερα να επενδύσεις σε μια καλή τηλεόραση για gaming έως ότου βγει κάποτε ένα μόνιτορ της προκοπής επειδή πραγματικά μας δουλεύουν. Οι τηλεοράσεις έχουν λύσει το μόνιμο απ οτι φαίνεται πρόβλημα των μόνιτορ Bleed/Ghosting/Tint 3
fragma Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Γνωρίζεις άραγε ότι η Asus δεν παράγει Πάνελς και ότι όλα της τα IPS τα παίρνει από την LG; Από εμπειρία λοιπόν σου λέω και μετά από αγορές 20 μόνιτορ ότι ΟΛΑ ΤΑ Γ.....α IPS έχουν bleed. Πάει με την τεχνολογια. Πέρασαν λοιπόν και από τα χέρια μου LG πανάκριβα μόνιτορ. Τίγκα στο Bleed και στο Tint. Με την τεχνολογια IGZO της Sharp δεν ξέρω μονο τι παίζει δεν είχα ποτέ. Εκεί ίσως να είναι καλύτερα τα πράγματα. Πάντως καλύτερα να επενδύσεις σε μια καλή τηλεόραση για gaming έως ότου βγει κάποτε ένα μόνιτορ της προκοπής επειδή πραγματικά μας δουλεύουν. Οι τηλεοράσεις έχουν λύσει το μόνιμο απ οτι φαίνεται πρόβλημα των μόνιτορ Bleed/Ghosting/Tint Δεν μιλάω για το απλό glow που όντως έχουν όλα τα ips πανελς. Και το Dell μου που είναι το καλύτερο μόνιτορ που είχα ποτέ έχει λίγο στις γωνίες αλλά φαίνεται μόνο σε κατάμαυρο φόντο με τέρμα την φωτεινότητα. Στο Asus (ROG PG279) πραγματικά βγάζει μάτι και δεν είμαι ο μόνος που το λέει. Είχε πρόβλημα η Αsus με την συγκεκριμένη σειρά με μαζικές επιστροφές-αντικαταστάσεις. Εγώ δεν μπήκα κάν στον κόπο να ζητήσω αντικατάσταση γιατί και οι άλλοι που το κάνανε δεν είδαν τεράστια βελτίωση και ειλικρινά θα το είχα πετάξει αν δεν λυπόμουν τα 800 ευρώ που έσκασα
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Καιρό τώρα περίμενα σοβαρό gaming monitor με IPS πάνελ στα 144hz με 1440p και wide aspect για να αντικαταστήσω το άθλιο ROG της ASUS που χρυσοπλήρωσα και με έχει τρελάνει στο backlight bleed και το κιτρινιασμένο άσπρο του. Δώσε και σώσε μωρή LG. Κι εγώ το ίδιο. Έχουμε ακόμα...
Nvidiaman Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δυστυχώς έχουν πολύ ακόμα. Αν κάποτε βγουν OLED gaming monitor ίσως γίνει κατι. 2
Manjaro Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Γνωρίζεις άραγε ότι η Asus δεν παράγει Πάνελς και ότι όλα της τα IPS τα παίρνει από την LG; Από εμπειρία λοιπόν σου λέω και μετά από αγορές 20 μόνιτορ ότι ΟΛΑ ΤΑ Γ.....α IPS έχουν bleed. Πάει με την τεχνολογια. Πέρασαν λοιπόν και από τα χέρια μου LG πανάκριβα μόνιτορ. Τίγκα στο Bleed και στο Tint. Με την τεχνολογια IGZO της Sharp δεν ξέρω μονο τι παίζει δεν είχα ποτέ. Εκεί ίσως να είναι καλύτερα τα πράγματα. Πάντως καλύτερα να επενδύσεις σε μια καλή τηλεόραση για gaming έως ότου βγει κάποτε ένα μόνιτορ της προκοπής επειδή πραγματικά μας δουλεύουν. Οι τηλεοράσεις έχουν λύσει το μόνιμο απ οτι φαίνεται πρόβλημα των μόνιτορ Bleed/Ghosting/Tint Οι τηλεοράσεις έχουν φοβερό tearig/ghosting και input lag ειναι η χειρότερη λύση για gaming εκτός αν παίζεις παιχνίδια με κυρίως στατική εικόνα πχ κάνα civilization ή hearthstone κτλ
JohnyFire Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 συχαθηκα να ακουω lg με τα γαμ-προμοτιον της και το ελεινο ανικανο σερβις της.
freegr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Οι αναλύσεις που ξεφεύγουν είναι το καλύτερο σημείο σε όλες τις νέες οθόνες και εκτιμώ ότι έχουν μέλλον, τώρα σε ότι αφορά το σέρβις με το σχόλιο που διάβασα παραπάνω από φίλο μου όντως είναι αργοκίνητο ιδίως σε κινητά...
heavyrain Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Γνωρίζεις άραγε ότι η Asus δεν παράγει Πάνελς και ότι όλα της τα IPS τα παίρνει από την LG; Από εμπειρία λοιπόν σου λέω και μετά από αγορές 20 μόνιτορ ότι ΟΛΑ ΤΑ Γ.....α IPS έχουν bleed. Πάει με την τεχνολογια. Πέρασαν λοιπόν και από τα χέρια μου LG πανάκριβα μόνιτορ. Τίγκα στο Bleed και στο Tint. Με την τεχνολογια IGZO της Sharp δεν ξέρω μονο τι παίζει δεν είχα ποτέ. Εκεί ίσως να είναι καλύτερα τα πράγματα. Πάντως καλύτερα να επενδύσεις σε μια καλή τηλεόραση για gaming έως ότου βγει κάποτε ένα μόνιτορ της προκοπής επειδή πραγματικά μας δουλεύουν. Οι τηλεοράσεις έχουν λύσει το μόνιμο απ οτι φαίνεται πρόβλημα των μόνιτορ Bleed/Ghosting/Tint Μια χαρά glow,bleeding,flickering(εκτος των sony) κτλ εχουν και οι τηλεοράσεις. Μονο οι oled δεν έχουν τα παραπάνω άλλα εχουν αλλα όπως image retention κτλ. αλλα συμφωνω στο να επενδυσεις σε μια καλη τηλεοραση εκτος μονο αν, αποκλειστικα, παιζεις fps οπου θες τα hz.
fragma Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Οι τηλεοράσεις έχουν φοβερό tearig/ghosting και input lag ειναι η χειρότερη λύση για gaming εκτός αν παίζεις παιχνίδια με κυρίως στατική εικόνα πχ κάνα civilization ή hearthstone κτλ Μια χαρά glow,bleeding,flickering(εκτος των sony) κτλ εχουν και οι τηλεοράσεις. Μονο οι oled δεν έχουν τα παραπάνω άλλα εχουν αλλα όπως image retention κτλ. αλλα συμφωνω στο να επενδυσεις σε μια καλη τηλεοραση εκτος μονο αν, αποκλειστικα, παιζεις fps οπου θες τα hz. Οι καινούργιες OLED της LG όπως η C7 η 55αρα που ζαχαρώνω αλλά φοβάμαι ότι θα με χωρίσει η γυναίκα μολις ακούσει πόσο κoστίζει, βγάζουν 4Κ στα 120hz χωρίς σχεδόν καθόλου input lag. Εντάξει μπορεί να μην είναι 144 αλλά μια χαρά παίζεται ένα fps στα 120 χωρίς να καταλαβαίνεις σχεδόν καθόλου ghosting. 2
fylatos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Βλέπω τον τύπο στην φωτογραφία και με πιάνει το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα μου
tsf Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 πραγματικά όμορφη η 32αρα, με καλά χαρακτηριστικά, θα χρειαστεί και μία 1080/ti για να πιάσει και τα 144hz στα 1440p οπότε απευθύνεται καθαρά σε HEDT για την ώρα αλλα ευπρόσδεκτο
valkon Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Πολύ όμορφες οι ultra wide αλλά για να φύγω από το multi monitor setup μου θα πρέπει να μου δώσει κάποιος την ultra wide για test drive κανά μήνα. Πολύ δύσκολη αγορά
music_lover Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δυστυχώς έχουν πολύ ακόμα. Αν κάποτε βγουν OLED gaming monitor ίσως γίνει κατι. Ακριβώς!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα