Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το samsung galaxy note 2. Το πρωι κολλησε και εβγαλα την μπαταρια. Πηγα πριν λιγο να το ανοιξω να δω αν ξεκολκησε και μου εμφανιζε το μοντελο του κινητου με μαυρο φοντο (οπως ολα τα κινητα οταν τα ενεργοποιεις), εκλεινε και ξανα τα ιδια.

Τι μπορει να ειναι? Ξερετε αν μπορει να φτιαχτει? Τι μπορω να το κανω?

Ευχαριστω

Δημοσ.

Δοκίμασε να βγάλεις την κάρτα μνήμης και ξαναδοκιμασε. Αν δεν δουλέψει βγάλε την μπαταρία και την κάρτα μνήμης και κράτησε το κουμπί πατημένο για ένα λεπτό και βάλε μετά τη μπαταρία αλλά όχι τη κάρτα μνήμης και ξαναδοκιμασε. Αν πάλι δεν δουλέψει τότε wipe cache. Και η τελευταία λύση είναι το hard reset που όμως χάνεις ότι έχεις στο κινητό.

Δημοσ.

Πατάς volume up+home+power μαζί και ανοίγει το recovery. Δοκιμάζεις με wipe cache και επανεκκίνηση και μόνο αν το πρόβλημα επιμένει κάνεις wipe data/ factory reset. Ισχύουν αυτά που ανέφερε ο προηγούμενος.

Δημοσ.

Δοκίμασε με φορτιστή πάνω αφού βγάλεις πρώτα την μπαταρία και δες αν κάνει πάλι λούπα . Προτίμησε φορτιστή πάνω από 1Α να δεις τι θα κάνει. Αν παίξει υπάρχει πιθανότητα να φταίει η υποδοχή και να μην δίνει σωστό φορτίο για την μπαταρία. 2 συσκευές μου έκατσαν τελευταία που το έκαναν και τα δύο σχετίζονταν με ρεύματα. Η μία είχε θέμα υποδοχή και η άλλη μπαταρία.

Δημοσ.

Εχω το samsung galaxy note 2. Το πρωι κολλησε και εβγαλα την μπαταρια. Πηγα πριν λιγο να το ανοιξω να δω αν ξεκολκησε και μου εμφανιζε το μοντελο του κινητου με μαυρο φοντο (οπως ολα τα κινητα οταν τα ενεργοποιεις), εκλεινε και ξανα τα ιδια.

Τι μπορει να ειναι? Ξερετε αν μπορει να φτιαχτει? Τι μπορω να το κανω?

Ευχαριστω

Απενεργοποιούμε τη συσκευή βγάζοντας τη μπαταρία,

μπαίνουμε σε recovery mode κρατώντας τα πλήκτρα Volume Up + Home και πατώντας το Power μέχρι να εμφανιστεί το πρώτο logo στην οθόνη,

επιλέγουμε "Wipe data / Factory reset"

επιλέγουμε "Wipe Cache Partition" και κάνουμε επανεκκίνηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...