Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tο μήνυμα που μου έβγαλε στην μπλε οθόνη πριν κάνω το φορματ ηταν  ''bad system config info'' . Επίσης στα bios άμα είχε καεί τίποτα δεν  θα το έδειχνε εκεί? 

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Update: Έβαλα τα w10 απο usb όπως μου είπε ο φίλος προηγούμενος, μεχρι τώρα ολα οκ, ειναι 11% στο δεύτερο βήμα , ελπίζω να μην βγάλει κανένα error.

Δυστυχώς έφαγα το ίδιο error 65%  μάλλον πρέπει να ειναι ο σκληρός .

Δημοσ.

Κατεβασε μια διανομη linux-ubuntu και τρεξε την live απο usb.... Αν σου βγαλει προβλημα,λογικα ειναι οι μνημες..Αν οχι τοτε μαλλον ο δισκος.. :-)

• Like 1
Δημοσ.

κατεβασε το Hirens καντο bootable  se usb Και τρεξε το hdtune σου δειχνει πολλα περισσοτερα απο το hard disk sentinel Που εχει μεσα. και αν ειναι χτυπημενος θα σου το βγαλει με κιτρινα.

Δημοσ.

Update: Δοκίμασα να περάσω ξανά τα w10 για τρίτη φορά σήμερα και μπήκανε κανονικά .... δεν έχω ιδέα τι έγινε... τέλος πάντων σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο και την βοήθεια σας .

Δημοσ.
...In January 2016, Microsoft announced that it would end support of Windows 7 and Windows 8.1 on Skylake processors effective July 17, 2017; after this date, only the "most critical" updates for the two operating systems would be released for Skylake users if they have been judged not to affect the reliability of the OS on older hardware..Link.png Site: etc.

skylake και Windows 7 απλα: δεν υπαρχει συμβατοτητα. H intel προτεινει Windows 10, δεν υποστηριζονται τα Win7.

asus h110m-k
Operating System Support
Windows® 10 , 64bit
Windows® 8.1 , 64bit 
Windows® 7 , 32bit/64bit *2

*2: Please refer to ASUS website and download “Windows® 7 installation guide” and “ASUS EZ installer” to install Windows® 7.
Δημοσ.

skylake και Windows 7 απλα: δεν υπαρχει συμβατοτητα. H intel προτεινει Windows 10, δεν υποστηριζονται τα Win7.

Κανονικά υποστηρίζονται. Μην γράφεις ότι να ναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...