Baynar Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 εχω 32gb και οπου νανε κατεβαζω τα iso
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 ποια iso? και από που? η μητρική σου ποια είναι γνωρίζεις μπορείς να δεις?
Baynar Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Asus einai και τα κατεβαζω απο εδω http://getintopc.com/softwares/operating-systems/windows-7-ultimate-download-official-iso-32-64-bit-dvd/
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 εάν μπορείς να δεις και το μοντέλο θα ήταν καλύτερα το γράφει πάνω εάν είναι ορατό από το κουτί σου κατέβασε και Site: αυτό το προγραμματακι για να περάσεις το iso και να κάνεις την εγκατάσταση
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 ναι με f2 ωραία μέχρι να κατέβει μπες στο bios και γύρισε τα όλα σε εργοστασιακες ρυθμίσεις σου βάζω και τη φώτο κατέβασε και αυτό το Site: iso μπορει να χρειαστει..
Baynar Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 πάτησα αυτα που μου ειπες και μετα ακριβως απο κατω(save changes and reset) , εγραφε οτι δεν εκανε καμια αλλαγη. και επίσης μολις κατέβηκαν τα iso να συνεχίσω με αυτο που μου ειπες η να βαλω το usb?
albabis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 άλλαξε στο ΒΙΟS τις ρυθμίσεις Sata από RAID Autodetect / AHCI σε RAID Autodetect / ATA. Ελπίζω να σε βοηθήσει
Baynar Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Τα παρατάω για σήμερα θα βρω να κατεβάσω iso απο κάπου αλλου για το usb , γιατι αυτα που κατέβασα δεν δουλεύανε . Ευχαριστώ για της απάντηση σας .
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, windows κατεβασε με Site: https://www.heidoc.net/joomla/technology-science/microsoft/67-microsoft-windows-and-office-iso-download-tool">αυτο που είναι σίγουρα σωστα τα αντιγραφα, με F12 ή F11 θα δεις post για να επιλέξεις με το που ενεργοποιησεις το συστημα σου το usb , απλα συνδεσε το στις πίσω θύρες της μητρικής USB 2 εφοσον το στησεις με το rufus εχεις link παραπανω. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2017 από Επισκέπτης
Baynar Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Καλήμερα μάτι δεν έχω κλείσει απο χθες , κατεβάζω αυτό που μου εστειλες , και θα χρησιμοποιησω το πρόγραμμα που μου είπες για να το περάσω στο usb .
Baynar Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Λοιπόν μου έβγαλε οτι μου έβγαλε και το χθεσινό iso ίσως φταίει το usb δεν ξέρω... έκανα οτι μου είπες κατέβασα το πρόγραμμα και το εβαλα στο usb, δες φωτογραφία. https://imgur.com/a/CZnaJ
jgeorgiou Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 πρέπει να βρεις ISO με ενσωματωμένους drivers για usb3 / sata3 , ή να φτιάξεις μόνος σου με ntlite. βάλε win10 που δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα (η μπλε οθόνη έχει να κάνει με πρόβλημα στις μνήμες κατα 90% , δοκίμασε τες σε άλλο pc και τρέξε memtest)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα