Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ποια iso? και από που?

η μητρική σου ποια είναι γνωρίζεις μπορείς να δεις?

Δημοσ.

εάν μπορείς να δεις και το μοντέλο θα ήταν καλύτερα το γράφει πάνω εάν είναι ορατό από το κουτί σου

κατέβασε και Link.png Site: αυτό το προγραμματακι για να περάσεις το iso και να κάνεις την εγκατάσταση

Δημοσ.

ναι με f2

ωραία μέχρι να κατέβει μπες στο bios και γύρισε τα όλα σε εργοστασιακες ρυθμίσεις σου βάζω και τη φώτο

setup.png

κατέβασε και αυτό το Link.png Site: iso μπορει να χρειαστει..

Δημοσ.

πάτησα αυτα που μου ειπες και μετα ακριβως απο κατω(save changes and reset) , εγραφε οτι δεν εκανε καμια αλλαγη. και επίσης μολις κατέβηκαν τα iso να συνεχίσω με αυτο που μου ειπες η να βαλω το usb?

Δημοσ.

Τα παρατάω για σήμερα θα βρω να κατεβάσω iso απο κάπου αλλου για το usb , γιατι αυτα που κατέβασα δεν δουλεύανε  . Ευχαριστώ για της απάντηση σας .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα,

windows κατεβασε με Link.png Site: https://www.heidoc.net/joomla/technology-science/microsoft/67-microsoft-windows-and-office-iso-download-tool">αυτο που είναι σίγουρα σωστα τα αντιγραφα, με F12 ή F11 θα δεις post για να επιλέξεις με το που ενεργοποιησεις το συστημα σου το usb , απλα συνδεσε το στις πίσω θύρες της μητρικής USB 2 εφοσον το στησεις με το rufus εχεις link παραπανω.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλήμερα μάτι δεν έχω κλείσει απο χθες , κατεβάζω αυτό που μου εστειλες , και θα χρησιμοποιησω το πρόγραμμα που μου είπες για να το περάσω στο usb .  :-)

Δημοσ.

Λοιπόν μου έβγαλε οτι μου έβγαλε και το χθεσινό iso ίσως φταίει το usb δεν ξέρω... έκανα οτι μου είπες κατέβασα το πρόγραμμα και το εβαλα στο usb, δες φωτογραφία.   

https://imgur.com/a/CZnaJ

Δημοσ.

πρέπει να βρεις ISO με ενσωματωμένους drivers για usb3 / sata3 , ή να φτιάξεις μόνος σου με ntlite.

βάλε win10 που δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα

(η μπλε οθόνη έχει να κάνει με πρόβλημα στις μνήμες κατα 90% , δοκίμασε τες σε άλλο pc και τρέξε memtest)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...