Baynar Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα, προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση τα w7 άλλα τρώω συνεχώς ένα error και συγκεκριμένα γράφει : Windows cannot install the required files. Make sure all files required for installation are available, and restart installation. Error Code 0x8007045D" όλα αυτά στο δεύτερο στάδιο στο 0%, σας παρακαλώ πείτε μου τι να κάνω , ευχαριστώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 από τι προσπαθείς να κάνεις εγκατάσταση τα windows ? και σε ποιο σύστημα?
Baynar Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 από dvd προσπαθώ να κάνω την εγκατάσταση , είχα w10 άλλα έτρωγα συνεχώς μπλε οθόνη με αποτέλεσμα να τα βγάλω και τώρα ειμαι στο σημείο που ξέρεις, Ευχαριστω για την απαντηση σου
isay Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Πρώτα θα κοίταζα την υγεία του δίσκου και αν ήταν στο 100% θα χρησιμοποιούσα απο μέσο εγκαταστασης (π.χ. απο usb ή άλλο dvd DRIVE ή αλλο dvd - γραμμένο σε αλλο μηχάνημα). Ετσι θα κάλυπτα τα δυο πιο πιθανά προβλήματα.
Baynar Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτήν την στιγμή κατεβάζω τα ISO να δοκιμάσω απο usb, τώρα για τον δίσκο δεν είμαι ακριβώς σίγουρος για το πως θα το τσεκάρω αυτό. Ευχαριστω για την απαντηση σου.
isay Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Ελεγγος δίσκου μπορεί να γίνει με το hard disk sentinel. Είναι ο πιο ευκολος τρόπος αλλα επειδή δεν εχεις εγκατεστημενα windows μάλλον πρεπει να προσανατολιστείς προς εμμεσες λύσεις τυπου hirens boot cd που εχει ενσωματωμένο το hard disk sentinel
Baynar Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτό το στάδιο ειναι αναγκαίο? γιατί δεν γνωρίζω και πολλά και δεν είμαι σίγουρος για το πως θα το κάνω αυτό που μου είπες.
isay Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι ειναι αναγκαίο. Δοκίμασε το usb μήπως σου κάτσει, αλλά αν δεν κάτσει πρεπει να εισαι σιγουρος για την υγεια του δισκου. Στο λεω γιατί αν ο δισκος ειναι χτυπημένος, 453 δοκιμές να κάνεις θα τρως το ίδιο error.
Baynar Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Ωραια λοιπόν θα περιμένω μια τα iso να δω, εάν βγάλει το ίδιο πρόβλημα θα σας ενημερώσω. Υπαρχει κάποιο βίντεο η guide ώστε να δω την κατάσταση του δίσκου μου μεσώ usb ?
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Έχου σχέση και οι μπλε οθόνες αλλά και το σφάλμα που σου δίνει για αυτό στο προτείνει αυτό ο isay και μένει μόνο εάν θέλει κάποιες ρυθμίσεις να κάνεις με καθοδήγηση εφόσον δε γνωρίζεις για να βάλεις τα win 7 για αυτό σε ρώτησα ποιο σύστημα έχεις μητρική δηλαδή εάν είναι σταθερό ή laptop μοντέλο.
Baynar Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Σταθερο έχω , θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα εαν είχαμε μια επικοινωνία μέσω skype εφόσον το μπορείτε και το επιθυμείτε
VasKag Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Επισης, δοκιμασε εγκατασταση με καποιο "καθαρο" iso και οχι καποιο με περιεργη ονομασια εκδοσης
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Από τι? γράφεις αυτή τη στιγμή laptop?
Baynar Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 ναι αυτήν την στιγμή γράφω απο laptop
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Ωραία έχεις και ένα usb flashaki διαθέσιμο? και τι? χωρητικότητα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα