Heybro Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Τελικά έχει μέσω custom επιλογή(11.50 και μετά στο βίντεο).Απλά επιλέγεις ποια πλήκτρα θες να φωτίσουν και μετά παραμένουν αναμμένα. ===================================================== Ξαναέχει το καφέ,αλλά θα το στείλουν σε 2 βδομάδες,ενώ τα άλλα τα στέλνουν από την επόμενη Αυτό είναι το καλύτερο. Μπορείς πχ για κάθε παιχνίδι να έχει τα πλήκτρα που θες και να σε φωτίζει αυτά μόνο.
JohNickZ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Τσιμπησα ενα με brown κ Priority, thanks boyz.
johnnycer Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Είμαι ο μονος που πήρα black? Μ' αρεσει να βαράω αλλα κυριώς ειμαι του typing (οχι gamer δηλαδη)! Ελπιζω να μην το μετανιώσω! 1
andreasece Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά σίγουρα το priority direct mail είναι άνευ τελωνείου; Επειδή μου ήρθε tracking number απο NLPost και ξέρω ότι από NL τρώνε όλα τελωνείο. Εκτός αν από Ολλανδία το φέρουν αλλιώς.
Silenzio Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Είμαι ο μονος που πήρα black? Μ' αρεσει να βαράω αλλα κυριώς ειμαι του typing (οχι gamer δηλαδη)! Ελπιζω να μην το μετανιώσω! παρέα θα μαστε, παρήγγειλα black αναγκαστικά και το έστειλαν την ίδια στιγμή. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2017 από Silenzio 1
carolosjk Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Το σκέφτομουν την πρώτη μέρα να πάρω ένα με καφέ και μετά εξαντλήθηκαν και χάθηκε το δίλλημα αν θα το πάρω ή οχι. Τελικά τώρα που το ξανάεβγαλαν πήρα ένα με κάφε. Ελπίζω να αξίζουν οι 2 έξτρα εβδομάδες χαχαχα.
solution1 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 To expedited shipping τι είναι; Περνάει τελωνείο;
Heybro Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 To expedited shipping τι είναι; Περνάει τελωνείο; Καλύτερα priority direct mail.
Tasosp22 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Και εγώ πριν καμία ώρα πήρα ένα με black.Αν Και ήθελα με brown ελπίζω να μην το μετανιώσω.Με priority το πήρα.Μακαρι να μην φάμε τελωνείο.
Heybro Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν βγάζει καν τη σελίδα του προϊόντος φανταστείτε τι έγινε. 23 ευρώ rgb μηχανικό πληκτρολόγιο δεν ξανά έγινε πουθενά. Χιλιάδες παραγγελίες θα δέχτηκαν μέσα σε λίγες ώρες μπορεί και εκατομμύρια αν αναλογιστουμε ότι η Κίνα είναι 1.5 δις και αγοράζουν όλοι από banggood Gearbest. Επανήλθε
birbilis_ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Πήρα ένα blue για typing. Ευχαριστώ ts!
WoodSell3r Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Τώρα φαίνονται ξανά όλα διαθέσιμα, πήρα ένα καφέ να πειραματιστώ καθώς με το καλό αυτό θα είναι και το πρώτο μου μηχανικό.Είναι σε κατάσταση back order.Ευχαριστώ ts!
axlgk Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 στο confirmation mail που ερχεται τι χρωμα γραφει.lol γιατι εβαλα καφε και γραφει μαυρο.!!! Η τελικα εβαλε μονο του μαυρο lol. Subtotal of Items: 1 x Mantistek® GK2 104 Keys NKRO RGB Blue Red Black Brown Switch Mechanical Gaming Keyboard (1082840) €23.12 Color Silver Keyboard, Black Switch
carolosjk Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 στο confirmation mail που ερχεται τι χρωμα γραφει.lol γιατι εβαλα καφε και γραφει μαυρο.!!! Η τελικα εβαλε μονο του μαυρο lol. Subtotal of Items: 1 x Mantistek® GK2 104 Keys NKRO RGB Blue Red Black Brown Switch Mechanical Gaming Keyboard (1082840) €23.12 Color Silver Keyboard, Black Switch Πρέπει όντως να διάλεξες μαύρους διακόπτες. Σε έμενα γράφει κανονικά "Brown switch"
Προτεινόμενες αναρτήσεις